Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Capete planetara Terrano 2 3.0 TDI

serby

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
Vizitator danut81

Re: Capete planetara Terrano 2 3.0 TDI

eu mi am cumparat nipoonparts ieftin cred ca si bun important e sa poti vira eu inca nu le am pus dar cum imi fac un pic de timp le pun . pret undeva la vreo 400 daca bine tin minte

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu mi am cumparat nipoonparts ieftin cred ca si bun important e sa poti vira eu inca nu le am pus dar cum imi fac un pic de timp le pun . pret undeva la vreo 400 daca bine tin minte

Intradevar este important sa poti vira dar important este si sa nu se rupa la primul noroi intalnit in cale

Link spre comentariu

Eu am gasit pana la urma de vanzare pe net produse de firma Himeji Daiichi Kogyo Co.,ltd (HDK). Pretul este de 90 eur bucata (asta include si burduf). Din cate am citit HDK este o firma japoneza cu mare traditie in domeniu care face chestii de buna calitate. Pretul este incredibil. Oricum n-am apucat sa cumpar inca ca sa va pot spune cat de bune sau proaste sunt.

Apropo, stie cineva de unde se pot lua niste burdufuri heavy duty?

400 Ron sau Eur?

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Se pare ca am si eu probleme cu o planetara, pacane roata din stinga cind cuplez 4x4 si virez spre dreapta. nu-mi dau seama daca e capul de planetara sa nu.

Stiti voi o metoda eficienta de a afla daca capul de planetara e bulit, sau partea dinspre diferential?

E bine sa le schimb pe ambele sau numai pe cel care pacane?

orice sfat e bine venit

merci,

Terrano2 - 2.7 TDi/2000
Link spre comentariu

Se pare ca am si eu probleme cu o planetara, pacane roata din stinga cind cuplez 4x4 si virez spre dreapta. nu-mi dau seama daca e capul de planetara sa nu.

Stiti voi o metoda eficienta de a afla daca capul de planetara e bulit, sau partea dinspre diferential?

E bine sa le schimb pe ambele sau numai pe cel care pacane?

orice sfat e bine venit

merci,

Capetele de planetara pacane de obicei cand intra mizerie asa ca iti cam poti da seama unde este problema uitandu-te care dintre burdufuri este taiat sau a sarit de la locul lui.

Eu te sfatuiesc sa pui pe ambele pati acelasi capete. Daca ai original pe partea cealalta ia-ti original si in locul celui cu problema, daca ai alt brand ia-ti inca unul la fel.

A, si inca ceva, pot sa fie stricate amandoua capetele si totusi sa pacane doar intr-o directie. In cazul asta, cu tipul o sa pacane in ambele.

Io caut niste burdufuri heavy duty care sa nu se mai taie asa usor ca de acolo vin 90% din probleme (bineinteles atata timp cat nu fortezi masina peste limite si nu megi cu 4x4 pe asfalt).

Link spre comentariu

Vizitator ossiac

salut baieti, astazi tocmai am rupt un capat de planetara, pe partea stinga...fiind si cel al masinii dar cu burduful rupt, pe dreapta l-am rupt acum o luna, si l-am inlocuit cu 200 ron JAPANPARTS, cu burduf cu tot...va recomand JAPANPARTS.este si ieftin...si japonez...in general japonezii fac lucruri bune.asa ca miine il inlocuiesc si pe partea stinga.se schimba foarte usor.multa bafta

Link spre comentariu

salut baieti, astazi tocmai am rupt un capat de planetara, pe partea stinga...fiind si cel al masinii dar cu burduful rupt, pe dreapta l-am rupt acum o luna, si l-am inlocuit cu 200 ron JAPANPARTS, cu burduf cu tot...va recomand JAPANPARTS.este si ieftin...si japonez...in general japonezii fac lucruri bune.asa ca miine il inlocuiesc si pe partea stinga.se schimba foarte usor.multa bafta

Ai idee ce marca erau capetele?

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Se pare ca va trebui sa schimb capetele de planetara in vara asta, de fapt unul singur ( cel din stinga ) pacane cind cuplez 4x4 sau reductorul.

Inca nu pacane foarte tare, dar nici nu vreau sa ajung sa-l rup.

Ma gindesc ca ar fi bine sa le schimb pe ambele si sa dorm linistit.

Stiti voi ce merita luat, si de unde?

merci,

Tudor

Terrano2 - 2.7 TDi/2000
Link spre comentariu

Vizitator bogdanclaudiu

salut pe toata lumea,,,cine ma poate ajuta,am de curand un nissan terrano 2 din 2002 motor 3.o dti 154 cp...ce imi pute ti spune despre aceasta masina,pretul intretineri,,,,,orice,,multumesc mult

Link spre comentariu

Bogdan, e super OK masina asta, dar te rog sa cauti in topicuri, caci recent s-a mai discutat despre ele si gasesti acolo tot felul de lucruri.

Fiind o intrebare offtopic e posibil de aceea sa nu fi primit raspuns aici.

Oricum sper sa iti placa la fel de mult masina asta, cum imi place mie, si sa te bucuri mult timp de ea.

Terrano2 - 2.7 TDi/2000
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare