Vizitator Ricanu Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Filmuletul il gasiti pe acest link: si pozele aici: http://picasaweb.google.ro/alpinism2008/PeCeahlau# vizionare placuta, cu stima, Ricanu Ps. am ajuns aproape pana la ''vagon'' , de unde incepe cararea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: O tura in Ceahlau-Filmulet+Poze Foarte frumoasa iesire!!! Bravo baieti !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JOE Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: O tura in Ceahlau-Filmulet+Poze Superb:peisaje,video de exceptie,masini frumoase!!!:bravo SUZUKI VITARA SI MAI NOU MAZDA B2500 si un ATV Linhai 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: O tura in Ceahlau-Filmulet+Poze Superbe peisaje !!! O tura reusita ... PS: Cum se cheama programul cu care ai facut montajul video ? Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: O tura in Ceahlau-Filmulet+Poze da, frumos, incredibil de frumos; cam asa arata raiul in ziua aia "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: O tura in Ceahlau-Filmulet+Poze Foarte fain!:1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: O tura in Ceahlau-Filmulet+Poze Ricane multumim pentru foto si film. Intradevar plimbarea a fost frumoasa desi am cam scos limba, efectele scaunelor de masina si birou, plus tutun Pun si eu cateva foto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ricanu Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: O tura in Ceahlau-Filmulet+Poze Florine mai lasa tigarile si hai sa mai facem ture... Offroadul nu inseamna sa mergi numai la volan, in trasee noi se mai face si cercetare sa vezi daca ai solutii ,dupa care te poti baga si masina... Multumesc de aprecieri, Cu stima Ricanu PS. montajul a fost facut cu iMovie pe Apple : http://www.apple.com/findouthow/movies/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: O tura in Ceahlau-Filmulet+Poze Frumos! :1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: O tura in Ceahlau-Filmulet+Poze Florine mai lasa tigarile si hai sa mai facem ture... Offroadul nu inseamna sa mergi numai la volan, in trasee noi se mai face si cercetare sa vezi daca ai solutii ,dupa care te poti baga si masina... Multumesc de aprecieri, Cu stima Ricanu :g Frumoasa tura baieti ... La mai mult oxigen in plamani si mai putine noxe , macar iarna :grin::1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: O tura in Ceahlau-Filmulet+Poze Foarte frumos!:br Multumim lui Ricanu pentru filmulet si poze!:tk:1 Un traseu foarte frumos!Poate o sa mai iesim sa mai facem o astfel de plimbare de relaxare! Astept cu nerabdare urmatoarea iesire care sunt sigur ca va fi la fel de spectaculoasa! Felicitari tuturor participantilor!:1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: O tura in Ceahlau-Filmulet+Poze Florine mai lasa tigarile si hai sa mai facem ture... Offroadul nu inseamna sa mergi numai la volan, in trasee noi se mai face si cercetare sa vezi daca ai solutii ,dupa care te poti baga si masina... Multumesc de aprecieri, Cu stima Ricanu PS. montajul a fost facut cu iMovie pe Apple : http://www.apple.com/findouthow/movies/ Asa este, Norocul meu(si nu numai ) cu Mariusica si Sandu care sunt foarte aerodinamici si fac recunoasterea inainte sa apucam noi astia mai burtosi sa ne dam jos din masina . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: O tura in Ceahlau-Filmulet+Poze Foarte tare iesirea :h5Niste peisaje superbe !!! Felicitari domnilor:1 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: O tura in Ceahlau-Filmulet+Poze Filmuletul il gasiti pe acest link: si pozele aici: http://picasaweb.google.ro/alpinism2008/PeCeahlau# vizionare placuta, cu stima, Ricanu Ps. am ajuns aproape pana la ''vagon'' , de unde incepe cararea. MAGNIFIC! Dar pe ce drum ati urcat cu masinile, ca nu pare cel de la Izvorul Muntelui? GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: O tura in Ceahlau-Filmulet+Poze Frumoasa tura ! Muntele arata extraordinar. Frumoase Wrangler-urile ... le-am vazut descurcandu-se foarte bine in teren. Poti sa-mi zici ceva despre ele ... motor, echipare, etc? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 (editat) Re: O tura in Ceahlau-Filmulet+Poze Bravo Ricane, pentru montaj si cadre!:br Intr-adevar o iesire de pomenit! Mai ales ca am mincat cea mai buna ciorba radauteana la Dochia, am baut cel mai bun vin fiert de pina acum si m-am incalzit in cea mai primitoare incapere din toata zona! Si dupa cum arata pozele , nu cred ca numai ciorba mea a fost cea mai buna. Editat Ianuarie 31, 2010 de dac Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: O tura in Ceahlau-Filmulet+Poze si citeva poze: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sacalu Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: O tura in Ceahlau-Filmulet+Poze E un drum cunoscut mai mult de localnici din Bicazu Ardelean spre Tosorog , la Telec pe valea Bistrei pe sub Piatra Sura pe linga schitul Stanile pina la locul numit '' La vagon'' apoi pe jos vara o ora pina la cabana Dochia pe platoul Ceahlaului. :) lost in woods Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: O tura in Ceahlau-Filmulet+Poze Sacalule, Jos palaria pentru alegerea traseului :10 . Eu trebuie sa va multumesc inca o data la toti ca ati venit cu mine pina in Durau (oricum nu cred ca ati mai fi gasit o asa cafea mai buna decit cea de la Vinatorul :grin:!). Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate