SilenceDJ Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: cel mai bun Freelander???? Cel mai bun Freelander?.... se poate , la clasa standard de la eurotrialul de la cluj a fost castigat de un freelander stok asa ca parerea mea e ca se poate si conteaza abilitatile pilotului. Doctore , felicitari inca odata pentru premiu:y Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: cel mai bun Freelander???? Prieetena mea are un frelander din 2006 , diesel, automata,tot ce a schimbat la ea este o fulie , in rest masina e ok , am fost si eu o data cu ea pana la mare, am fost multumit de comportament/consum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: cel mai bun Freelander???? Cel mai bun Freelander?.... se poate , la clasa standard de la eurotrialul de la cluj a fost castigat de un freelander stok asa ca parerea mea e ca se poate si conteaza abilitatile pilotului. Doctore , felicitari inca odata pentru premiu:y Multumesc mult ! Cel mai bun Freelander e ala care merge ! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landrover Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: cel mai bun Freelander???? @drchis::1ptr premiul obtinut ! Ma bucur tare cand un Freelander isi demonstreaza abilitatile, dupa atatea remarci si critici rautacioase, e totusi un LandRover...si daca merge...merge:banana Minunatul LR Discovery II Td5, 2001 White Wolves Offroad Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 (editat) Re: cel mai bun Freelander???? Mie unu imi place freelander ,n-o fi el un 4x4 veritabil dar se conduce destul de usor si poti chiar sa te strecori si daca stii sa-l asculti n-o sa-ti faca mari probleme.Eu am 1.8 16v 3usi:wink: Editat Iunie 16, 2013 de DKW If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iustin1969 Postat Mai 3, 2020 Partajează Postat Mai 3, 2020 Salut! Am un freelander td4 din 2005. Am probleme cu luneta de la usa din soate. Uneori coboara fara sa ii dau comnda. Alteori coboara la comanda mea si nu mai urca. Trebuie sa opresc masina, sa scot cheia si apoi sa o bag din nou si atunci urca geamul. Care ar fi problema? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iustin1969 Postat Mai 3, 2020 Partajează Postat Mai 3, 2020 Si inca o problema. Uneori se aprinde in mers la bord sensorul care indica o usa deschisa. De regula se stinge singur. Toate usile sunt inchise. Nu stiu nici unde sunt senzorii pe usa. Ma ajuta cuneva cu un sfat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alingml Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 Si inca o problema. Uneori se aprinde in mers la bord sensorul care indica o usa deschisa. De regula se stinge singur. Toate usile sunt inchise. Nu stiu nici unde sunt senzorii pe usa. Ma ajuta cuneva cu un sfat? probabil de la senzorul de usi deschise iti coboara si luneta, daca e in 3 usi, cel mai probabil ai vreun senzor de la decapotare ... LAND ROVER FREELANDER 1LN 2.0L TD4 KALAHARI 2003 MT ... :lr my car: https://forum.club4x4.ro/showthread.php?95766-Freelander-LN-TD4-2003-MT-GML :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iustin1969 Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 Multumesc mult pentru raspuns. Nu au legatura una cu alta. Aia cu Luneta s-a rezolvat. Am calibrat luneta. Cea cu senzorii a ramas Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate