Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ajutor

amaru

Postări Recomandate

va rog sa ma ajutati macar cu un raspuns

deci modelu meu de masina e k160 si am nevoie de o tija mica care vine intre motoras si tijele mari de la stergatoare as vrea sa stiu daca e la fel si la y60 sau daca are cineva o poza sau eventual tija aceea ar fi de vis eu nu o am deloc si nu imi merg stergatoarele

daca ma puteti ajuta cu o poza a tijei aceia de la un y60 sa vad daca seamana cu cea de la mine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ajutor

haideti fratilor ajutati-ma si pe mine cu tija asta unde s a cumpar cum sa fac nush dati-mi un sfat nua m gasit sa o cumpar noua poate aveti una aruncata prin garaj poate stiti de unde s a cumpar va rog mult ca e rau fara stergatoare:hl

Link spre comentariu

Salut ,piesa aia-i marfa rara,si nucile alea din plastic ordinar de pe ia la fel.....cred ca am eu la un prieten care o dezmembreaza,nu stiu citi bani dar sigur o are......

Daca nu rezolv ca-i nehotarit daca o da piese sau nu,incearca la poiana Tapului,la parcul ala de dezmembrari,la Zangropulos parca-i zice,poate ai noroc.....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

da fratemiu am fost la alpadrino si nu o aduce nici macar cu totu cu motoras tijele mari le-am comandat la ei au venit le am noi noute cu tot cu nucile alea am si tija asta mica dar e facuta si nu am incredere dasta nu vreau tiganie vreau sa fie ea originala si e cam greu crezi ca nu as fi comandato

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

:care nimeni nu stie ??

N-ai masina lui GPScu etalon la Didone in garaj? Demonteaz-o, masoar-o, probeaza-o ... :ha: Si lasa-i banii pe ea in torpedou ...:ga

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

yonutz poi ce se potriveste ? ai idee sunt la fel

eu am inteles ca nu sunt la fel

va rog ajutati-ma si pe mien dati-mi un sfat de unde sa cumpar la alpadrino nu aduce in alta parte nu stiu deci sunt termenat fara stergatoare

care ma poate ajuta cu o informatie ceva cumva vreuna la dezmebrat sau nush o ideea as fi recunoscator :cl

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare