amaru Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 va rog sa ma ajutati macar cu un raspuns deci modelu meu de masina e k160 si am nevoie de o tija mica care vine intre motoras si tijele mari de la stergatoare as vrea sa stiu daca e la fel si la y60 sau daca are cineva o poza sau eventual tija aceea ar fi de vis eu nu o am deloc si nu imi merg stergatoarele daca ma puteti ajuta cu o poza a tijei aceia de la un y60 sa vad daca seamana cu cea de la mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: ajutor sigur nu e la fel ca la y60 .... le-am avut pe ambele ... sut total diferite ... iti trebuie de la patrol 160/260 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: ajutor offffff mi-a mancat sufletu tija asta:ang2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: ajutor 28825-G9725 ARM ASSY-WIPER MOTOR asa se cheama piesa ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: ajutor mai bagat in ceata cum asa se cheama Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: ajutor haideti fratilor ajutati-ma si pe mine cu tija asta unde s a cumpar cum sa fac nush dati-mi un sfat nua m gasit sa o cumpar noua poate aveti una aruncata prin garaj poate stiti de unde s a cumpar va rog mult ca e rau fara stergatoare:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: ajutor Salut ,piesa aia-i marfa rara,si nucile alea din plastic ordinar de pe ia la fel.....cred ca am eu la un prieten care o dezmembreaza,nu stiu citi bani dar sigur o are...... Daca nu rezolv ca-i nehotarit daca o da piese sau nu,incearca la poiana Tapului,la parcul ala de dezmembrari,la Zangropulos parca-i zice,poate ai noroc..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camargue Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: ajutor 28825-G9725 ARM ASSY-WIPER MOTOR asa se cheama piesa ... Ti-a zis Lipoveanu codul si numele piesei ... comanda-le la un magazin de piese auto.:id °lllll° JEEP The dirtiest of the four-letter words °lllll° Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: ajutor da fratemiu am fost la alpadrino si nu o aduce nici macar cu totu cu motoras tijele mari le-am comandat la ei au venit le am noi noute cu tot cu nucile alea am si tija asta mica dar e facuta si nu am incredere dasta nu vreau tiganie vreau sa fie ea originala si e cam greu crezi ca nu as fi comandato Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Februarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: ajutor :hl:hl:hl offffffffffff ce vreme e afara si mi-e nu imi merg stergatoarele haide fratilor chiar nu stiti pe cineva care are o tija dasta care are vreun patrol dasta la dezmebrat offffffff:care Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Februarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: ajutor :care nimeni nu stie ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: ajutor :care nimeni nu stie ?? N-ai masina lui GPScu etalon la Didone in garaj? Demonteaz-o, masoar-o, probeaza-o ... :ha: Si lasa-i banii pe ea in torpedou ...:ga consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Februarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: ajutor yonutz poi ce se potriveste ? ai idee sunt la fel eu am inteles ca nu sunt la fel va rog ajutati-ma si pe mien dati-mi un sfat de unde sa cumpar la alpadrino nu aduce in alta parte nu stiu deci sunt termenat fara stergatoare care ma poate ajuta cu o informatie ceva cumva vreuna la dezmebrat sau nush o ideea as fi recunoscator :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate