Piratu Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Salut, Tot stau si citesc pe forum despre tot ce tine de mecanica, punti, reductoare, kit-uri de inaltare, telescoape, baterii si multe altele asemanatoare dar nu am idee daca exista undeva un service auto specializat pentru asa ceva sau fiecare si le face pe ici pe colo. Sunt multe modificari de facut la o masina dar toate au un inceput si as vrea sa stiu de unde sa incep. Eu abia am achizitionat un Mitsu Pajero scurt din 1995 cu motor de 2,5TD si vreau sa stiu de unde incep cu modificarile si cine mi le face. Astept opinii............foame de cunoastere ma roade Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) unii si le fac pe "ici pe colo", altii au gasit service-uri care cu asta se ocupa, iar unii dintre cei de pe aici si-au facut din pasiune ateliere si modifica profi cam orice... daca citesti cu atentie o sa gasesti pe aici si cine prepara Mitsu. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Ianuarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) Pai as vrea si eu sa stiu unde sunt acele service-uri si cum pot lua legatura cu persoanele respective. Din pasiune si eu am un garaj echipat cu minimum necesar dar din pacate nu mai am timp. Sunt foarte mult plecat iar cand vin acasa as prefera sa stau pe dealuri decat sub masina. De altfel nu stiu de unde sa incep cu modificarile si cam ce-ar trebui facut intai. Nu intentionez sa fac extrem dar nici nu vreau sa raman prin padure de nebun mai ales ca ies cam singur. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) Mai intai: ce vrei sa faci cu masina???? Faptul ca nu vrei "extrem" nu ne lamureste deloc, pt ca "extrem" inseamna "multe". Daca nu vrei sa ramai in padure, doar pune-i un troliu! A doua chestie: cati bani ai? 1000 euro, 10.000 euro sau doar 500 euro? A treia: ce inseamna profesional? Cu garantie? Sa tina? Sa arate bine si sa tina pana se rupe? Hai, spune-ne ce vrei! A...sa nu uit: nu te duce singur in padure cu masina! Chiar daca ai troliu, tot ai nevoie de un al doilea ca poate te lovesti la o mana si nu potin tine telecomanda-n gura si volanul intr-o mana! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) Pentru inceput poate ar fi bine sa incepi cu niste gume...altele decat alea de strada care se vad in avatar.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Ianuarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) Salut, Mare respect pentru Petre Niteanu doar citind din aventuri, la cea de la Poiana sarata am ras cu lacrimi de unu singur. Ce vreau sa fac cu masina?........In primul rand o conduce sotia si as vrea sa mearga ca oamenii pe asfalt( ma refer la cauciucuri) dar sa fie si buna la padure daca am chef sa ies fara sa mai schimb cauciucuri etc. Pentru mine extrem inseamna 90 de grade inclinatie si mult noroi. Troliu am un WARN de 9500 deja instalat dar e prins cumva pe bara din fata cu o placa intre lonjeroane( o intreaga istorie) l-as vrea prins undeva sub bara si daca se poate sa nu se vada. Bani sunt chiar daca suma de 10.000 mi se pare exagerata. La cei 10000 mii daca adaug si cat am mai dat pe masina 4700 imi luam una preparata gata si distrusa gata. Mi se par cu capul cei care cumpara masini pregatite de offroad si jumatate distruse. Cred ca sunt masochisti. Ce inseamna profesional?........pai iti spun eu ce inseamna......inseamna simt de raspundere, inseamna sa faci o sudura si sa semene a sudura si nu a altceva( sa si tina), inseamna sa fii mandru de tine cand termini lucrarea pe care ai facut-o, inseamna bun simt vis-a-vis de masina omului( urasc la service cand isi baga si isi scot din masina ta-munca ta). Nu ma intereseaza garantie iar in padure merg singur in sensul ca nu suntem doua masini dar am un insotitor intotdeauna. In principiu as vrea sa o inalt si nu stiu daca din cauciucuri sau din suspensie, vreau sa o fac sa arate cat de cat bine(stiker,diverse), sa repozitionez troliul, snorkel si mai vedem dupa de restul Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Ianuarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) Pentru inceput poate ar fi bine sa incepi cu niste gume...altele decat alea de strada care se vad in avatar.... Pai i-am pus gume si m-am aruncat la alea mai extreme pe care le-am gasit si cred ca am facut mare greseala ca m-am grabit. La padure sunt bune dar la asfalt rup inima in tine si vai de steaua lor bucse. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) Cam asa as vrea sa arate masina plus cateva stikere offroad. Am sa incep prin a aplica o vopsea asemanatoare cu cea din imagine dupa care am sa-i aplic cateva stikere cu diverse despre 4x4, inclusiv urma de cauciuc intr-o diagonala pe ambele parti, poate ceva pe capota, inca nu am idee ce, astept o grafica de la mertan( baiatul cu stiker-ele) si vreau sfaturi bune despre cauciucuri, dimensiuni jante, ce inseamna distantiere si cam de cat ar trebui sa fie, ce dimensiuni la jante, eu avand pe 15'' actualmente, o bara cu ceva proiectoare eventual un portbagaj pe care sa montez si proiectoarele,vreau sa-i scot bancheta din spate si sa-i montez in fata doua scaune sport cu centuri in patru puncte, sa-i schimb toata mocheta la interior si am sa ma mai gandesc la diferential blocabil daca da sau nu. Acum pentru cei care citesc daca stiti pe undeva unele din cele enumerate mai sus as fi recunoscator sa-mi scrie-ti. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) Pascovici Sorin, Gura Humorului tel...0745 811 301 Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) Salut, Multumesc, am sa sun sa vedem ce si cum, de unde incepem si unde terminam. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) Pai unul in zona ta binenteles ....ca atfel lasi masina 2 saptamani....si te pomenesti ca nu+ti place la final. :cr3.In principiu trebuie sa te documenteyi ce anume vrei sa modifici ,dupa ce ai stat pe net destul sa+ti faci idee de cum ar veni fiecare modificare in parte ,te decizi, la cine....... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) Multumesc, am sa sun sa vedem ce si cum, de unde incepem si unde terminam. Pai daca nu sti de unde si cu ce sa incepi citeste intai aici . Sunt explicate destul de bine modificarile. Bafta :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) Salut, poti trece pina in Onesti la Rotonic, stai de vorba cu Ovidiu, spune-i ca vii din partea mea,,,,bafta Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) Mersi mult de informatie doar ca nu stiu unde e ROTONIC. :tk Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) Salut, il gasesti in cartier TCR, pe varianta dupa sauna,,,Ovidiu Colpos, daca intrebi pe acolo stie toata lumea, dar simbata nu mai lucreaza, luni poti vedea si masina mea acolo si te poti inspira,,,,:h5 Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Ianuarie 30, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) Gata stiu, Am fost la el odata cu alta problema. Are service-ul vis-a-vis de linia ferata pe langa fosta sauna. Mersi mult Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) Exact, el e,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MaE Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) Dar pe zona Cluj sau imprejurimi stie cineva , pe cineva ... sau macar magazine "serioase" de piese offroad ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) Dar pe zona Cluj sau imprejurimi stie cineva , pe cineva ... sau macar magazine "serioase" de piese offroad ? Ce anume ai nevoie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) Dar pe zona Cluj sau imprejurimi stie cineva , pe cineva ... sau macar magazine "serioase" de piese offroad ? Stiu eu un loc aici pe forum unde ai putea sa ne spui cine esti (ca asa scrie in regulamentul care l-ai acceptat) ca sa-ti putem raspunde la intrebari!:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) PROPUNERE: catre moderatori , catre cei cu experienta si catre cei su service-uri consacrate: deschideti o sectiune in ordinea marcilor masinilor unde cei enumerati mai sus care stiu si pot sa verifice profesionalismul unor meseriasi si ai unor furnizori sa posteze datele de contact ai celor care MODIFICA MASINILE noastre, pe judete..etc si daca se face asta topicul poate fi MUTAT. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) PROPUNERE: catre moderatori , catre cei cu experienta si catre cei su service-uri consacrate: deschideti o sectiune in ordinea marcilor masinilor unde cei enumerati mai sus care stiu si pot sa verifice profesionalismul unor meseriasi si ai unor furnizori sa posteze datele de contact ai celor care MODIFICA MASINILE noastre, pe judete..etc si daca se face asta topicul poate fi MUTAT. @worldscape, service-urile si furnizorii de piese, daca vor sa isi faca reclama pe forum, au posibilitatea sa o faca prin intermediul bannerelor de reclama. ATAT. Acum un am si jumatate, cand am oferit posibilitatea service-urilor sa se prezinte si am creeat o sectiune dedicata , nu s-a inscris absolut nimeni. Ar fi fost o reclama foarte buna pentru ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) @Max... ai dreptate, dar cred ca ar fi in interesul comun ca moderatorii si adminii cu experienta sa creeze o sectiune oarecum inchisa pt asta.... altfel ies topicuri identice si repetabile.... si poate functiona ceva de genul aveti 10 OK-uri pt un mecanic bun cu service care e pe aici si cunoscut il postati.... cu furnizorii e OK in varianta actuala P.S. Uff cate aspecte ale unui forum.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) Laure, e vina celor care posteaza aceleasi intrebari fara sa foloseasca butonul de cautare! Mecanicii buni, cel putin in Bucuresti, se pot numara pe maxim degetele de la o mana! Si mai e o vorba ...cine-i meserias nu are nevoie de reclama! Clientii multumiti recomanda alti clienti! Simplu ...:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Februarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2010 (editat) Re: Cine ne modifica masinile....(La nivel profesional) Eu sunt de acord cu ''worldscape'' pentru infiintarea unei rubrici dedicata special meseriasilor care modifica masini si daca e pe judete e si mai bine. Nu poti multumii niciodata pe toata lumea asa ca e destul de dificil, parerile in general sunt impartite vis-a-vis de meseriasi, dar macar este un punct de plecare. Eu unul m-am edificat si topicul se poate inchide. Imi caut alta masina. Editat Februarie 3, 2010 de Yonutz Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate