Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

C.N. CATEGORIA OPEN

Postări Recomandate

podium

Chiar Levo tu ar trebui sa ai clasamentul ala Open din toate etapele de anul asta.

Fa-l pubic pe forum :grin:

Campioni sunt sigur Andrei cu Robert de la VMS-au castigat Muresul,TAT-ul si Iasiul.Iar TATul puncteaza x3 am impresia.

Da sa vedem cine e pe 2 si 3.

ESTI PE PODIUM TZUPARE :B :Gr :gr1 :Gr

DACA NU MA INSEL LA MURES ERAI PE 2, LA TAT NU AI FOST, CLUJ NU STIU, ODORHEI PE 3, IASI TOT PE 2 DECI CUMULAT SIGUR ESTI PREMIANT :dr2 :1

PATROL GR Y60 4,2D SWB

MERCEDES G 280 de vanzare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

.

sa va linistesc cu clasa open :am incercat (cluburile offroad)sa promovam offroad si am introdus open in ideea ca dupa 2 3 curse se va trece la extrem dar nu a fost asa. de aceea pt 2008 open va arata astfel:masini incaltate cu max mt ,fara trolii, fara rollbar,cu trasee scurte (se vor putea parcurge cu orice4x4)fara speciale, fara trial.asa ar fi trebuit sa fie 2007 open floyota a incercat dar stiti cu totii ca s a spus sa anuntam la inceputul campionatului.motivatii:open merge in teren fara casca cu peste 100km\h,nu are rollbar,calca culturile(mures, arad unde sa oprit concursul,iasi (pasunea),stropesc gardurile,nu se lasa depasiti.in 2008vor fi 2 clase standard si extrem unde masinile pregatite cu gume trolii si alte acarete care vor merge la standard se vor plictisi si nu vor mai concura la aceasta sectiune niciodata.despre trial va scris levo este al sponsorilor si plictiseste pe toata lumea.nu vreau sa fiu rautacios in explicatii,nu am nimic impotriva fenomenului open nu iubesc in mod deosebit extremul dar cine face parte dintr un club il asteptam la sedinta de inceput de an unde se va discuta anul 2008 competitional

0741140440-Robert
Link spre comentariu

Nu pot fi de acord cu tine! Daca este asa, practic ne excludeti pe cei care fie am inceput de curand sa alergam (si o facem cum ne pricepem, mai bine sau mai putin bine) fie nu avem bani, cunostinte sau timp, toate necesare pentru a ne pregati masinile pentru extrem. Pe de alta parte sunt convins ca cei care ne-au cunoscut fie la concursuri fie la intalniri nu si-au facut o parere proasta despre noi, incepatorii.

Ideea ca stropim gardurile e cel putin amuzanta, ca mergem cu 100km/h, te asigur ca niciun macadam nu-ti permite viteza asta decat daca ai ceva cu viata ta (eventual a copilotului :grin: )

Trasee scurte? Din contra, consider ca aceste trasee ar trebui sa fie mai lungi decat cele de extrem, dat fiind gradul mai mic de dificultate. Si o putem lua altfel: dupa ce platim toate costurile( deplasare, inscriere etc), ajung unde se agata harta in cui si ma dau in teren 45 de minute dupa care va asteptam pe cei de la extrem! Ah! dar am uitat ca ideea este "doar o clasa, cei purtatori de casca".

Imi cer anticipat scuze pentru ton. Ce am scris nu este rautate ci doar un punct de vedere :tk

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

nu eu am luat hotararea dar asa va fi stiu din surse sigure;la iasi un echipaj de open avea 120 km\h in teren,nu mai completez cu nici un cuvant la subiectul acestui topic.am vrut sa fiu de ajutor nu startul unor polemici care nu au sfarsit.oricum hotararea cluburilor care organizeaza concursuri in 2008 este luata dar raman concursurile cu regula proprie de genul intalniri sau prieteneasca.
0741140440-Robert
Link spre comentariu

nu eu am luat hotararea dar asa va fi stiu din surse sigure;la iasi un echipaj de open avea 120 km\h in teren,nu mai completez cu nici un cuvant la subiectul acestui topic.am vrut sa fiu de ajutor nu startul unor polemici care nu au sfarsit.oricum hotararea cluburilor care organizeaza concursuri in 2008 este luata dar raman concursurile cu regula proprie de genul intalniri sau prieteneasca.

chestia e ca multi nu o sa mai vina la concursuri deci mai putine masini.

GHITZA PRESEDINTE!

www.ocb.ro

www.gafa.ro

Link spre comentariu

este gata urmareste pe site ul clubului credv ca pavlov a avut timp sa l puna ;cert este ca cp este in pozitia 126

Nu e inca afisat,urmarim cu interes :grin:

Cat despre desfiintarea clasei open incepand din 2008 cred ca e cea mai proasta idee,daca doriti sa nu se mai calce culturi si sa se stropeasca garduri pe portiunile de legatura dai timp minim si maxim ca la rallyraid si atunci toata lumea o sa merga normal.

Diferenta de valoare trebuie sa se vada in speciale si in portiuniile tehnice nu pe camp si prin sate!!

In sensul asta trebuie sa luati masuri nu sa desfiintati clasa cu cei mai multi concureni.

Eu oricum ma dau la extrem la anu :grin: azi am primit o gramada de jucarii pt samurai blocante ARB fata-spate,rocage,protectii grupuri,radiator aluminiu,protectii grupuri.......multe jucarii :twisted:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

... :grin: azi am primit o gramada de jucarii pt samurai blocante ARB fata-spate,rocage,protectii grupuri,radiator aluminiu,protectii grupuri.......multe jucarii :twisted:

Tupare, ne pregatesti niste surprize surprize....fara Andreea Marin? :grin:

Link spre comentariu

... :grin: azi am primit o gramada de jucarii pt samurai blocante ARB fata-spate,rocage,protectii grupuri,radiator aluminiu,protectii grupuri.......multe jucarii :twisted:

Tupare, ne pregatesti niste surprize surprize....fara Andreea Marin? :grin:

Cam da,o invit si pe Andreea la premiera :grin:

Momentan intra in lucru masina lui Sorin,mare parte din jucarii o sa echipeze masina lui dar sunt comandate si pentru mine si le astept.

Comandam acuma si 10 buc 15x8 beadlock :twisted:

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

mda

nu eu am luat hotararea dar asa va fi stiu din surse sigure;.oricum hotararea cluburilor care organizeaza concursuri in 2008 este luata dar raman concursurile cu regula proprie de genul intalniri sau prieteneasca.

mda, se pare ca ideea mea de a se discuta pe acest topic ceva constructiv a generat ceva distructiv.

In loc sa luam exemplul vecinilor, noi ne taiem craca singuri, si in loc sa ne mai bucuram de cativa ani cat ne mai lasa UE sa ne jucam prin padurile noastre cat mai civilizat la noi trebuie sa stricam si ce a fost bun.

Cat despre stropit garduri si calcat culturi intradevar e cat se poate de urat, fapt pentru care ar trebui introdus sistemul de cartonase, la doua galbene o etapa suspendare, la un rosu.... dar si cei de la extrem cand zdrelesc copacii cu caroseriile aia nu vede nimeni?adica sa nu pui cablu de troliu direct pe copac ca vei fi penalizat, dar intr-o speciala de extrem se pot freca toti copacii cu masinile deci... :beat

PATROL GR Y60 4,2D SWB

MERCEDES G 280 de vanzare

Link spre comentariu

Re: mda

nu eu am luat hotararea dar asa va fi stiu din surse sigure;.oricum hotararea cluburilor care organizeaza concursuri in 2008 este luata dar raman concursurile cu regula proprie de genul intalniri sau prieteneasca.

mda, se pare ca ideea mea de a se discuta pe acest topic ceva constructiv a generat ceva distructiv.

In loc sa luam exemplul vecinilor, noi ne taiem craca singuri, si in loc sa ne mai bucuram de cativa ani cat ne mai lasa UE sa ne jucam prin padurile noastre cat mai civilizat la noi trebuie sa stricam si ce a fost bun.

Cat despre stropit garduri si calcat culturi intradevar e cat se poate de urat, fapt pentru care ar trebui introdus sistemul de cartonase, la doua galbene o etapa suspendare, la un rosu.... dar si cei de la extrem cand zdrelesc copacii cu caroseriile aia nu vede nimeni?adica sa nu pui cablu de troliu direct pe copac ca vei fi penalizat, dar intr-o speciala de extrem se pot freca toti copacii cu masinile deci... :beat

NU UITATI DE SEDINTA DIN FEB 2008 ;VA ANUNT DATA IN TIMP UTIL ;PARTICIPA TOATE CLUBURILE OFFROAD CARE ORGANIZEAZA COMPETITII IN 2008
0741140440-Robert
Link spre comentariu

Re: mda

NU UITATI DE SEDINTA DIN FEB 2008 ;VA ANUNT DATA IN TIMP UTIL ;PARTICIPA TOATE CLUBURILE OFFROAD CARE ORGANIZEAZA COMPETITII IN 2008

nea robert :grin: parca altceva s-o discutat in 2007

se stie deja cine org. etapele din 2008?

clasamente, punctaje...remember the time vorba lu' michael

Link spre comentariu

Nu te enerva, Robert. Nu de tine ne legam, ci de toti. :twisted: Si mie mi se pare o tampenie, dar nu eu decid. Eu v-am mai spus parerea: 3 categorii; la un sport care este in plina evolutie, nu trebuie puse restricti, ci mai degraba trebuie incurajat efortul. Sa nu cumva sa ne trezim cu doua campionate nationale....

Citat, Gyula, Presedintele Clubului Transsylvania Off Road:

"Pana acum ne-am straduit sa punem gume mai bengoase, sa o inaltam mai tare iar acum ne baga restrictii???"

P.S.: o sa postez toate clasamentele azi, daca reusesc.

Link spre comentariu

Clasamentele oficiale ale CN off road 2007, categoria OPEN

Arad

1. Metea Dan-Demeny Arpad - Merc G/ Torok Zoltan-Capota Valentin - Patrol

2.Korenica Matej-Babic Damian - Defender90/ Roselli Alberto-Jugovac Edi - Patrol

3.Gyenbar Albertus-Serban Sorin - Patrol/ Popa Mihai-Popa Patricia - Jimny

Mures

1.Zaharia Robert-Paraschiv Andrei - Land Cruiser

2.Fantana Costin-Fantana Anderi - Samurai

3.Dutu Valentin-Pitigoi Radu - Land Cruiser

TAT

1.Andi Damiri-Adrian Lozinca - Land Cruiser/ Andrei Paraschiv-Robert Zaharia - Land Cruiser

2.Bucur Milancovici-Bruno Hutiu - Merc G/ Gabor Csoka-Gheorghe Csillag - Wrangler

3.Laura Cruceanu-Florin Neagoe - Land Cruiser/ George Ardeleanu-Razvan Manastire - Land Cruiser

Cluj

1.Cord Bogdan, Visoiu Adi - Patrol

2.Torok Zoltan-capota Valentin - Patrol

3.Maurillio Zani-Nistor Ioana - Defender90

Buzau

1.Torok Zoltan-Capota Valentin - Patrol/ Gabor Csoka-Gheorghe Csillag - Wrangler

2.Dutu Valentin-Mircea Dumitrache - Land Cruiser/ Andrei Paraschiv-Robert Zaharia - Land Cruiser

3.Popa Mihai-Peter Tamas Lupui - Pajero/ Maurillio Zani/Nistor Ioana - Defender 90

Odorhei

0. localnicii...

1.Szallo Laszlo-Simon Andras - Land Cruiser/ Titi Marza, Chiriac Romica - Merc G

2. Sorin Parvulescu-Péter Tamás Lupui - Samurai/ Costin Fantana-Andrei Fantana - Samurai

3. Gabi Chis-Andrei Moldovan - Wrangler/ Kertesz Attila-Savu Gelu - Patrol

Iasi

Inca nimic!

Campulung

Asteptam cu interes!

*sorry ca nu am trecut locurile de la 4 la 7 (pana la 7 se puncteaza, nu?? La extrem vreau sa zic) dar de exemplu la Buzau chiar nu le stiu. Daca vreti neaparat, completez celelalte si poate Floyota va fi amabil sa ne dea celelalte locuri de la Buzau

Link spre comentariu

Clasamentele oficiale ale CN off road 2007, categoria OPEN

Buzau

1.Torok Zoltan-Capota Valentin - Patrol/ Gabor Csoka-Gheorghe Csillag - Wrangler

2.Dutu Valentin-??? - Land Cruiser/ Andrei Paraschiv-Robert Zaharia - Land Cruiser

3.Popa Mihai-Peter Tamas Lupui - Pajero/ Maurillio Zani/Nistor Ioana - Defender 90

Dutu Valentin s-a dat cu Mircea Dumitrache (Ucenicu') copilot la Buzau :D

Daca cp-ul e ok in pozitia 126, am inteles ca locurile 1, 2 si 3 la Iasi sunt aceleasi de duminica seara, adica cele pe care le-ai afisat tu pe forum.

ARO 11.4, motor 1.9D

Logan 1.5 dCI

one happy family

lots of dreams and hopes

Link spre comentariu

Eu am fost la un concurs in Grecia, la Salonic (700km de Bucuresti), exact in week-end-ul cu Iasiul.

Citind toata discutia legata de Iasi, se pare ca am facut foarte bine!

Concursul a fost destul de usor, ceva intre rally raid si open-ul romanesc.

Probele speciale au fost foarte misto, grele dar nu periculoase, si nici de distrus masini (sub pretextul "esentei de off-road", ce-o mai fi si aia...).

Se vedea ca organizatorii le parcursesera cu masina desi nu stiu daca li se cere asta prin regulament (e oricum un lucru de bun simt).

poze si filme aici

masini multe, noi si bine pregatite; predomina suzuki (70%) , mitsubishi, jeep-uri, toate din ultimii 5 ani

Mai erau citeva defendere, 1-2 Toyote si citeva G-uri (din bulgaria insa).

Calitatea prepararii masinilor este net superioara fata de ce avem pe la noi, ale noastre par niste cazane triste (si cam toate asta si sunt).

Bugetele sunt insa pe masura, coechipierii mei greci au trecut de 50.000 euro bagati in ceea ce a fost cindva un suzuki jimny.

Organizarea a fost foarte buna, au facut fata numarului mare de masini.

Singurul lucru negativ mi s-a parut diferenta prea mare intre dificultatea probelor speciale si probele normale.

Si da, am avut si clasament desi vad ca pe la noi s-a cam demodat.

Sau o fi de la vorba romaneasca: "nu lasa pe maine ce poti face azi, ci pe poimaine caci pana atunci ori se uita, ori nu mai este nevoie"

Link spre comentariu

Foarte misto filmele de la greci iar masinile.......no coment :D

Si nu e nici departe!!

Cat e taxa de participare la ei si care sunt conditiile care trebuie sa le indeplineasca masina-echipa?

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

am platit 240 euro /masina

casa si masa incluse

cer casca si extinctor, trusa medicala, nu mare lucru. cel putin asta verificau la inspectia tehnica.

o sa mai fie un concurs la Evros, Orestiada, in primavara.

e mai aproape (450 km) si mai misto decit Salonicul (ma refer la concurs, nu la oras).

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare