Vizitator alinn Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 http://4.bp.blogspot.com/_A7bfZCz50TA/St9fi0ZTOcI/AAAAAAAABvM/LaJoj1V2POQ/s1600/_A092820.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! nu vad blocantele :uameni Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! Poate ai vrut sa zici "Jimny cu blocante la 5200 euro" ?! Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alinn Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! povestea mea e tragicomica !! am cumparat un jimny . - destinatie a doua masina de vanatoare ! . si aici incepe distractia . modificare masina - bara ,praguri , snorkel , blocante ,cauciucuri , ...... . si un far care era crapat. caut pe net , link la club4x4 sectiunea vanzari(asa am descoperit forumul ). cumpar far , platesc , 3 zile primesc farul. persoana de la care am cumparat stia multe despre suzuki deci urmeaza ....cumpar blocant fata si spate si compresor si montaj cu 1500 euro . am dat ok , duc masina undeva aproape de cluj si ramane acolo pt montaj blocante. termen 2 saptamani. trece 1 saptamana , 2,3,4 ..5 ,dupa zeci de telefoane ma duc la cluj si stupoare . masina era in un grajd cu vaci , nu in garaj unde fusese lasata. hotarare de moment aduc masina la bucuresti sa astept blocantele . mai trece 1,2,3,4,5 ...... saptamani si luni( pana acum 9 luni si sper ca saptamana viitoare sa fie gata). respectivul comerciant de piese suzuki incepe sa nu mai raspunda la telefon . incep sa caut , sa ma interesez , aflu ca are ceva probleme si ca nu poate aduce blocantele ca mai trebuie bani. ma hotarasc sa al ajut si mai dau 1000euro , ca imprumut , sa poata plati blocantele. ma hotarasc sa fac si alte modificari in brasov cu cauciucuri , snorkel , distantiere , baterie gel , compresor , in bucuresti masina primeste o bara spate cu troliu incorporat pt tras mistretul in masina, o cuva din fibra , am scapat de scaune , un rollcage exterior care are si rol suport a doua roata rezerva, scuturi complete , amortizor directie , si ....si montat blocantele pe care le primesc in sfarsit dupa sute de telefoane . la montaj grupul fata nu intra in carcasa!!!!! puntea fata fiind fara grup a cedat si sa indoit putin . necesar - carcasa punte fata de inlocuit . livrare in 1 luna cost cam 2780ron + ..cam 700 euro . vreau in 1 saptamana si contactez prietenul cu blocantele , vrea un avans , trimit 400 euro si dispare ..... cumpar puntea cu livrare la 1 luna , astept , soseste si stupoare blocantul fata nu se potriveste , e altceva .... cumpar alt blocant cu 700 euro pt puntea fata. inca nu stiu daca se potriveste pt puntea spate , astept tel de la service.!!! total 1500+1000+400+700+700+300+50+ montaj = cam 5200 euro blocant ffata si spate si compresor - livrare cam 9 luni. ! scuze pt felul telegrafic in care am scris , accesez cu telefonul , cand ajung la calculator o sa fiu mai explicit . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! Mda asta da tzeapa. Am vazut mai de mult problemele tale cu Kecske, dar nu ma ashteptam sa fi ajuns chiar asa, iar acum am mai vazut ca mai sunt si altii in situatia ta. Imi pare rau pt tine. Cu banii astia iti mai luai o masina. Bafta in continuare :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! Sincer nu te compatimesc , cum dracu puteti fi atat de naivi sa tot trimiteti bani in nestire???? mai ales ca in bucuresti il ai pe guru-ul suzukilor (tuparu) nu il stiu pe ala care ti-a dat tzapa , dar sincer e prostia ta :uameni Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! Adevarul asta este si a mai fost tras acest semnal de alarma aici pe forum. Eu pana acum nu am avut probleme dar se pare ca toti vanzatorii seriosi dau cu plata ramburs. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
djburb Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! nici eu nu inteleg cum aveai incredere in om dupa ce te ducea cu vorba probabil erai sub efectul "Flacara violet":uameni ps:cu banii datii pe blocante iti dadeam o masina in care puneai 10 mistreti ,1 urs ,5 capriori si mai era loc si pentru 1 veverita:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! prietene ..... mi-ar placea sa ii gasesc pe baietii astia si sa ti-i dau pe mana..... mi-ar placea sa vad cu cata satisfactie ii dai doi pumni in gura.... sunt baieti care pentru 1000 de lei ii umplu de sange:beat .... iar pt 5200 € :ha:, vrei sa iti spun...? dar la ce te mai poti astepta , daca si intr-un service mai de reprezentanta, iti face masina muci, si te mai si belesc de bani DAR TOTUSI...ca sa te simti mai bine...... masina e BETON si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! Zic si eu ca si colegul...sa te consolez, masina arata f bine. In att. Admin ... ar trebui deschid un topic pe forum ... care ar trebui intitulat "TEPARI", si unde acesti stimabili domni daca au ceva contraargumente sa le spuna, daca nu sa stim si sa nu-i contactam ... astfel se vor ocupa si ei pe viitor de ce stiu mai bine ... de facut gogosi ... Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! Teapa e foarte mare dar problema principala e ca nu incape grupul modificat de unguri(fata ) in carcasa puntii!! Trebuie polizat si chiar taiat din punte ca sa incapa iar eu nu fac tiganeli de astea,mai ales la o punte nou nouta. Te bucuri ca iei niste blocante mai ieftin dar de fapt sunt o mare teapa!! Sper ca saptamana viitoare sa ai masina functionala,daca ai noroc sa se potriveasca grupul spate :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! Multe am mai auzit dar asa mare teapa NU ! Sper sa fie de luare aminte si pentru alti ...........Iar pentru omul care da teapa ar trebui interzis accesul pe forum . Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! Costin , tu ai facut ranforsajul exterior? Arata impecabil. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! Adevarul este ca este plina lumea de tepari.Omul nu a gresit cu nimik fiind un cumparator de buna credinta-odata intrat in hora trebuia sa joace pana la capat.Am luat si eu teapa(nu asa de mare)fiindca esti la mana lor.Toti am facut cumparaturi pe aici de la unul la atul si la valorile mai mari trebuia sa platesti avans sau sa achiti toti banii.Chiar acuma trebuie sa cumpar 10 cauciucuri si sa achit integral 2000 E si sa stau cu morcovu pana vine marfa. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! domnilor exista politie,justitie,daca nu bite dar trebuie sa scapam de tepari astia e plina romania de ei eu zic ca trebuia sa iei lagatura cu max si el pune blocante si ai cu cine sa discuti despre macanica off-rod si orice. dar nu te lasa recupereaza bani zi sa-ti de-a factura,chitanta daca nu fai recl.la fin.sau gard.imi pare rau. suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! Legat de personaj ... am inteles ca mai are nista datorii neplatite la Nagy de la Taubenreuther (caruia nu-i raspunde la telefon) ... deci e de meserie ... Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! Masina arata super, sa te bucure pe toate drumurile :wink: Daca tot ai deschis subiectul si datorita faptului ca pe acest forum vreau sa cred ca sunt spirite libere care intotdeauna dau dovada de barbatie, ar fi bine sa divulgi si numele teparului. Asta ca pe viitor sa nu-i mai intepe pe altii si ca atare putem lua atitudine, EJECT dintre oamenii de bine. :F De aia tara asta nu se mai face bine escroci, mincinosi, perversi, intodeauna trebuie sa fii in alarma, precaut, sa faci ochii mari, sa cauti variante, ca intr-un final sa cedezi..... nervos.:uameni:F SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alinn Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! dezamagirea e mare deorece chiar am incercat sa inteleg ca personajul avea probleme , si am ales sa al ajut . nu stiam nimic despre mecanica , nu pretul ma facut sa cumpar , ci recomandarea personajului. si rezultatul e nimic cu costuri mari . am niste piese care nu se potrivesc. luni o sa stiu daca merge pe spate si raman in 5200 sau trec de 6000 fiind necesar si inlocuire grup spate. dupa partea urata cu grajdul de langa cluj ( nu am trecul la costuri spalatoria , pachet profi ,ozonificare ... sa scot mirosul de vaca din masina , si 4 drumuri la cluj cam alti 600e ) masina a ajuns in bucuresti la dragos care a inteles ce vreau , cum vreau si sa pus pe treaba !!! in cateva zile sper sa am masina gata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! dezamagirea e mare deorece chiar am incercat sa inteleg ca personajul avea probleme , si am ales sa al ajut . nu stiam nimic despre mecanica , nu pretul ma facut sa cumpar , ci recomandarea personajului. si rezultatul e nimic cu costuri mari . am niste piese care nu se potrivesc. luni o sa stiu daca merge pe spate si raman in 5200 sau trec de 6000 fiind necesar si inlocuire grup spate. dupa partea urata cu grajdul de langa cluj ( nu am trecul la costuri spalatoria , pachet profi ,ozonificare ... sa scot mirosul de vaca din masina , si 4 drumuri la cluj cam alti 600e ) masina a ajuns in bucuresti la dragos care a inteles ce vreau , cum vreau si sa pus pe treaba !!! in cateva zile sper sa am masina gata. si eu am avut de face cu personajul....... am comandat ceva si de la 2 zile a ajuns la mine dupa 2 saptamani e fff greu de greu de gasit la tel skimba numerele nu raspunde decat la nr cunoscute etc..... era un topik undeva unde se treceau genul asta de ,, RECOMANDARI'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! accidente se mai intampla ( sa vina produsul gresit, sau sa intarzie peste termen ) etc... dar asta e chiar URATA ! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! . . . ar fi bine sa divulgi si numele teparului. Asta ca pe viitor sa nu-i mai intepe pe altii si ca atare putem lua atitudine, EJECT dintre oamenii de bine. :F Numele teparului l-am divulgat eu mai sus Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! Cred ca e cea mai urata poveste care am citit-o vreodata pe un forum ...Fratele meu, mi-am furat-o si eu ca multi de pe aici dar ptr ceea ce ai suportat tu as lua una bucata trabant (cu portbabaju' ingust), go to Cluj, luat omu' la costumul lui adam, uns cu miere ...plecat spre casa si la Dealu' Negru il extragi din portbagaj, scoti palosu' si zici ...daca te abati de la deneu te las fara tendoane ...:ha: si il mani asa de la spate pana la Bucuresti ... sau la Cluj (depinde cat timp si carburant ai)! :h5 Repet, daca intradevar stau lucrurile asa! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! Costin , tu ai facut ranforsajul exterior? Arata impecabil. Da eu l-am facut. Merci :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drxvet Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! Urita poveste, foate urita.Poate ar fii bine creat un topic despre tepe si tepari cu nume, firma , adresa:off.Asta ca sa stim si noi pe ce miini dibace putem sa ajungem cu masinile noastre:rules ignorance is blessing Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: blocante jimny 5200 euro !!! arata f bine. In att. Admin ... ar trebui deschid un topic pe forum ... care ar trebui intitulat "TEPARI", si unde acesti stimabili domni daca au ceva contraargumente sa le spuna, daca nu sa stim si sa nu-i contactam ... astfel se vor ocupa si ei pe viitor de ce stiu mai bine ... de facut gogosi ... :g...chiar ar fi binevenit....:br daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate