Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

blocante jimny 5200 euro !!!

Vizitator alinn

Postări Recomandate

Re: blocante jimny 5200 euro !!!

Nasol , imi pare rau pt tine .... daca este vorba de acest om Kecske , am patit-o si eu cu el , era vorba de un reductor de sj410 (250euro) ..omu mi a zis ca in 2 saptamani il am ,am trimis banii inainte cum era vb , dar au trecut 3 lunii si nimik .... avand confirmarea ca i am trimis bani si un prieten avocat foarte bun care ia scris un sms direct la subiect mi a trimis banii inapoi ... ceea ce a facut el se cheama FRAUDA PE INTERNET ....si daca ai dovada platii + multe mesaje vb cu el pe forum sau mail .... crede ma ca e vai de cucu lui ...poti face plangere la POLITIE si multe altele ...

Bafta ...

PS: parca asta era nr lui Kecske de tel : 0727 148 810

Editat de TyH_vl

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da e urata de tot povestea dar va rog sa mutati discutia cu tepe pe topicul mentionat mai sus unde puteti sa povestiti toate experientele neplacute cu acest "vanzator".

Sa lasam acest topic pentru blocante,care sper ca in doua zile or sa fie functionale,lucram la masina dar intampinam tot felul de probleme...

Grupurile de spania nu sunt la fel ca cele de japonia,rulmentii de la grupuri nu-i mai putem recupera,blocantele facute de unguri sunt mai ieftine dar nu sunt nici o smecherie,eu nu le recomand.

Pe langa faptul ca iti gauresc un pinion planetar si ti-l slabesc rau(dau 4 gauri cam de 10 in pinion in care intra 4 bolturi cand blochezi) modifica si carcasa diferentialului si poti sa ai surpriza ca nu-ti mai incape grupul in punte.

La grupul original si la ARB sub rulmenti sunt doua fante sa puti scoate rulmentii cu presa,la cele unguresti nu au mai facut deci trebuie sa luam si rulmenti noi.

Nu iti dau conducta pentru aer si nici macar un stiut pe care sa o alamesti,trebuie sa alergi pe la strungar sa faci stiuturi,sa cauti conducta care sa si indoiae usor si sa nu faca o gramada de cute...

Nu-ti dau niplurile de trecere prin carcasa puntii.....

O mare porcarie,revin cu detalii la final.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

este un gunoi de om acest domn keske si pe mine m-a tepuit dar nu de asemenea valoare i-am dat un cardan imprumut si niste bani pt combustibil sa plece in ungaria la dezmembrari in schimbul a niste genti din dezmembrari de tabla , urmand sa-i mai dau eu ceva banuti ca si diferenta si nu mai raspunde la telefon ultima discutie a fost ca nu-l mai intereseaza clientii asta a fost raspunsul lui la telefon este un om de rahat scuzati pt off topic dar la asemenea oameni ar merita taiate tendoanele

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare