Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vitara rk

adibi

Postări Recomandate

Am dus-o pe Suzi la doctor. Uitati cum arata dezbracata. Urmeaza radiografia, interventie de urgenta pe masa de operatie, urmeaza transplant de aripi, praguri si alte bucati de tabla, izolare, insonorizare, imbracare si sa speram ca nu fi nevoie de resuscitare. Va tin la curent cu interventia si perioada de recuperare. Urmeaza poze:)[ATTACH]63457[/ATTACH]

[ATTACH]63458[/ATTACH]

[ATTACH]63459[/ATTACH]

[ATTACH]63460[/ATTACH]

[ATTACH]63461[/ATTACH]

Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator soso-bum

Re: vitara rk

felicitari

faina treaba o sa iasa

ai o gramada de variante la izolatie

primul strat sa-l dai de calitate pe sudurile alea:br

este ceva special pe ceva topikuri care inghite rugina si o transforma intrun strat suport pt antifon:h5

Editat de soso-bum
Link spre comentariu

pe suduri si pe la imbinari da cu un silicon special,daca vii cu mine pe la masina mea iti pot arata ,pe interior in contra aripi sprei de ceara,si pe suprafetele mari da cu teroson NEGRU,si nu te zgarcii ia ce e mai bun ca sant terosoane ieftine care sunt un kk MARE

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Ma bucur foarte tare ca am reusit sa gasesc un meserias (a se citi Maestru)

care sa fie si meticulos,pe langa calitate se respacta cu rigoare si etapele care pregatesc aplicarea stratului de izolator.sper sa iasa o treaba faina si de calitate

Link spre comentariu

Frumos :rsp

Spune te rog, ce materiale ai folosit pentru "imbalsamare" si cit a costat distractia.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

faina treaba,acum mai tre doar sa il scoti la NOROI

confectioneaza niste interioara de aripa din cauciuc sa nu poata sa se lipeasca noroiul de tabla si sa fie usor de curatat,daca esti interesat te indrum unde gasesti cauciuc

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Vizitator nasalean florin

salutare faina treaba ai facut imi poti recomanda si mie pe tinichijiu care a lucrat la masina ca si eu trebuie sa ma apuc si cam cat tea costat distractia

Link spre comentariu

:h5Distractia te costa in functie de cat este de lucru la masina, daca vrei iti dau nr de telefon sa te intelegi tu cu el 0744514617 Cioparu

Intre timp suzi e pe picioare si asteapta sa fie terminata

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Azi ne-am distrat am fost la schi iar natura ne-a daruit niste conditii super

Zapada mieilor asa ca nu ne-am putut abtine si am facut putin freeride prin zapada pulver :wink: poze de pe drum si spun ca masinuta s-a comportat fff bine chiar daca nu era echipata cu botosei si cu cizmulitele de oras s-a descurcat.

P1090643.JPG.339f5a6a8e9a6fc607edd34750c91d36.JPG

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare