adibi Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Am dus-o pe Suzi la doctor. Uitati cum arata dezbracata. Urmeaza radiografia, interventie de urgenta pe masa de operatie, urmeaza transplant de aripi, praguri si alte bucati de tabla, izolare, insonorizare, imbracare si sa speram ca nu fi nevoie de resuscitare. Va tin la curent cu interventia si perioada de recuperare. Urmeaza poze:)[ATTACH]63457[/ATTACH] [ATTACH]63458[/ATTACH] [ATTACH]63459[/ATTACH] [ATTACH]63460[/ATTACH] [ATTACH]63461[/ATTACH] Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: vitara rk Spor la treaba Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: vitara rk multumesc voim reveni cu poze pe durata reparatiei Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: vitara rk spor la treaba adi,si multa bafta ca vei avea nevoie,eu astazi trec pe la a mea sa vad ce si cum suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Februarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: vitara rk before and after Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Februarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: vitara rk pe rotisor:ha: si ce urmeaza a se repara cu ce mi recomandati sa izolez ,argumente va rog Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 (editat) Re: vitara rk felicitari faina treaba o sa iasa ai o gramada de variante la izolatie primul strat sa-l dai de calitate pe sudurile alea:br este ceva special pe ceva topikuri care inghite rugina si o transforma intrun strat suport pt antifon:h5 Editat Februarie 6, 2010 de soso-bum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: vitara rk pe suduri si pe la imbinari da cu un silicon special,daca vii cu mine pe la masina mea iti pot arata ,pe interior in contra aripi sprei de ceara,si pe suprafetele mari da cu teroson NEGRU,si nu te zgarcii ia ce e mai bun ca sant terosoane ieftine care sunt un kk MARE suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: vitara rk asta da reconditionare ! :brnota 10 ... in primavara ma apuc si eu de vitara mea , pana atunci mai arunc cate un ochi sa vad cum o pregatesti. treaba cu rotisoru e tare rau. suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: vitara rk :h5revin cu poze,incet dar,zic eu,bine evolueaza lucrarea:wink: Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Februarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: vitara rk Ma bucur foarte tare ca am reusit sa gasesc un meserias (a se citi Maestru) care sa fie si meticulos,pe langa calitate se respacta cu rigoare si etapele care pregatesc aplicarea stratului de izolator.sper sa iasa o treaba faina si de calitate Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Februarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: vitara rk tot azi a inceput lucrul si la sasiu plus rezervor pana se bronzeaza pe burta suzi:ha: Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: vitara rk super lucrare! felicitari!!! In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: vitara rk :h5Am stropit-o Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: vitara rk Si am reparat si rezervorul Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: vitara rk Frumos :rsp Spune te rog, ce materiale ai folosit pentru "imbalsamare" si cit a costat distractia. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: vitara rk :h5insonorizant Sinto 40 lei/2lx4buc mastic pensulabil 2x23lei si mai urmeaza:wink: Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: vitara rk faina treaba,acum mai tre doar sa il scoti la NOROI confectioneaza niste interioara de aripa din cauciuc sa nu poata sa se lipeasca noroiul de tabla si sa fie usor de curatat,daca esti interesat te indrum unde gasesti cauciuc suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nasalean florin Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: vitara rk salutare faina treaba ai facut imi poti recomanda si mie pe tinichijiu care a lucrat la masina ca si eu trebuie sa ma apuc si cam cat tea costat distractia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Februarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: vitara rk :h5Distractia te costa in functie de cat este de lucru la masina, daca vrei iti dau nr de telefon sa te intelegi tu cu el 0744514617 Cioparu Intre timp suzi e pe picioare si asteapta sa fie terminata Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: vitara rk iti mai freaca rotile acuma?sau nai facut ajustari? suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Februarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: vitara rk :h5nu mai freaca dar inca nu am montat overfenderele,vedem dupa daca si ce fel de ajustari vom face,pana una alta voi circula fara ele o perioada.voi reveni si cu poze Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Martie 7, 2010 Autor Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: vitara rk Azi ne-am distrat am fost la schi iar natura ne-a daruit niste conditii super Zapada mieilor asa ca nu ne-am putut abtine si am facut putin freeride prin zapada pulver :wink: poze de pe drum si spun ca masinuta s-a comportat fff bine chiar daca nu era echipata cu botosei si cu cizmulitele de oras s-a descurcat. Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate