milescusilvian Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Daca se monteaza la roti un set de flanse distantiere 3cm influenteaza cu ceva parametrii masinii sau uzura rulmentilor ?:hl :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: Flanse distantiere l200 Eu am... chiar de 3cm... aliaj de Al, au vreo 8kg toate 4 cu tot cu piulite. Am luat ce era recomandat pentru masina mea, adica exact ce ti-ar trebui si tie, sunt identice daca nu ma insel. Eu le am de anul trecut din noiembrie. Pana acum: super OK! Nu ar trebui sa influenteze negativ la dimensinea asta, si daca pui lucru de calitate nici nu simti ca le ai (ma refer la volan la anumite viteze). http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=44415&page=3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Scorpion Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Flanse distantiere l200 am distantziere de 3cm de doi ani pe l200, nu se simte de loc la directzi, are un aspect mult mai frumos si cred ca ii mareste si stabilitatea mai ales daca ai de gand sa o mai ridici putzin :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate