Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

B-48-wtp

Postări Recomandate

azi am scos masina la probe...dinamice.....bucuria a fort mare dar de scurta durata :ang

motivul .....turbina....baga ulei in admisie in cantitati ingrijoratoare...in rest masina se comporta foarte bine....aproape tot de pe ea functionand in parametri nominali mai fac pe nebunele doar turbina....sonda care masoara presiunea uleiului....turometrul....cred ca e lipit cu superglue....ca nu se misca......si se pare ca si termostatul e cu sorcova.....ca nu prea se incalzeste inauntru :grin:

astea se vor rezolva pana joi.....cu vrerea furnizorilor de piese

La motor s-au schimbat toate curelele....distributia cu rolele aferente.....bujiile.....uleiul...antigelul

Instalatia electrica a fost luata de la cap la coada de un electrician ( chinez batran....vb lui Suzuker )...au fost gasite cateva fire care erau legate....rosu la albastru :ha: ....si care s-au legat cum trebuie....deci una peste alta cam ce a fost de facut....a fost facut :h5

atasez cateva imagini cu utilajul in noapte urmand ca duminica sa vada si un pic de offroad....cam cum stia ea sa faca in zilele ei bune

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: B-48-wtp

Tot respectul meu!

Cu turbina sau fara turati un pic motorul asa cat sa se auda

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Re: B-48-wtp

si cu turbina in starea asta....se aude exact cum trebuie.....maine va iesi in teren ca in vremurile ei bune :grin:

azi are ora la cosmetica :ha2

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare