Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Demontare bara fata ?

klinutzu

Postări Recomandate

s-a intamplat sa imi gasesc masina lovita in parcare: coltul dreapta fata spart (bara de plastic, deh...). cel care m-a lovit si-a recunoscut vina (a alunecat pe gheata, in mijlocul bucurestilor, dar ma rog). am fost la rca-ul lui. si... stupoare: culpa comuna!!!!!!!!!!!!!!!! masina mea nu era parcata pe partea dreapta, ci pe stanga! de parca daca era parcata invers nu ma mai lovea ala!...

o bara noua de grand cherokee este 1600 roni, si ar trebui sa platesc juma-juma, deci m-am decis sa lipesc bara (am mai facut la o masina acu cativa ani). problema mea este ca nu gasesc un manual din care sa inteleg cum sa desfac bara. ma puteti ajuta?

jeep grand cherokee 2.7crd 2004
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: s-a intamplat!...

. stupoare: culpa comuna!!!!!!!!!!!!!!!!

o bara noua de grand cherokee este 1600 roni, si ar trebui sa platesc juma-juma, deci m-am decis sa lipesc bara (am mai facut la o masina acu cativa ani).

Pai cu 800 roni cred ca o repari ... Cu desfacutu ... cauta "Manualul Cherokee" , poate l`a postat careva pe aici :h5 Succes cu reparatu

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

ai suruburi sub ea si mai mult ca sigur tre desfacuta si grila ca sa poti demonta bara....

interesanta asta cu culpa comuna daca tu nu erai in masina, scria undeva ca pe stanga nu puteai parca, era vre-un semn ?!

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

daca strada este cu doua sensuri de circulatie, din pacate ai pierdut.

daca era cu sens unic, nu intrai la culpa comuna.

si pe afara e la fel.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

sunt jegosi aia de la asigurari, nu trebuia sa de culpa comuna...dar na mai bine platesc ei la jumate, daca ii dai judecata castigi, nu conteaza unde ai parcat masina , nu e treaba lor , mai ales ca omul ala a recunoscut ca s-a dus pe gheata... e clar neadaptarea vitezei la conditiile de drum

off jeep cherokee 2.5 i

on mitsubishi outlander turbo 2.0

Link spre comentariu

s-a intamplat sa imi gasesc masina lovita in parcare: coltul dreapta fata spart (bara de plastic, deh...). cel care m-a lovit si-a recunoscut vina (a alunecat pe gheata, in mijlocul bucurestilor, dar ma rog). am fost la rca-ul lui. si... stupoare: culpa comuna!!!!!!!!!!!!!!!! masina mea nu era parcata pe partea dreapta, ci pe stanga! de parca daca era parcata invers nu ma mai lovea ala!.

nasoala treaba cel putin tu sti cinea tea lovit la mine e mai nasol ca nu stiu cine a fost si nici nu am cum sal gasesc

asiguratori sunt niste ............. fac orice numai sa nu repare

Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti
Link spre comentariu

s-a intamplat sa imi gasesc masina lovita in parcare: coltul dreapta fata spart (bara de plastic, deh...). cel care m-a lovit si-a recunoscut vina (a alunecat pe gheata, in mijlocul bucurestilor, dar ma rog). am fost la rca-ul lui. si... stupoare: culpa comuna!!!!!!!!!!!!!!!! masina mea nu era parcata pe partea dreapta, ci pe stanga! de parca daca era parcata invers nu ma mai lovea ala!...

o bara noua de grand cherokee este 1600 roni, si ar trebui sa platesc juma-juma, deci m-am decis sa lipesc bara (am mai facut la o masina acu cativa ani). problema mea este ca nu gasesc un manual din care sa inteleg cum sa desfac bara. ma puteti ajuta?

Trebiue sa desfaci masca dintre faruri mai inati ca sa poti desface suruburile de sub ea apoi desfa suruburile de la aparatori noroi stanga dreapta si mai ai 3 suruburi sub bara partea din fata si apoi tragi de ea ca va iesi singurica

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare