Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ro.a.d. 2008

stane

Postări Recomandate

Re: Ro.a.d. 2008

Confirm ce spune Pitonul.

Am upgradat si eu Garmin Nuvi 360 cu Road 2012 si greselile sunt enorme. Harta, ca harta dar cand este vorba de ruta nu are nici o legatura cu drumul. Se poate sa facem si reclamatii la Garmin? Ca pentru banii pe care i-am dat pe update ar trebui sa primesc ceva mai bun decit aveam(2008).

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 luni mai târziu...

Buna ziua,

S-au rezolvat erorile la r.o.a.d 2012?

Multumesc

Jeep JK Rubicon 2 door Red Rock, 2" lift, 33" BFG AT tires, ARB front bumper, 9500 lbs winch, IPF xenon lights
Link spre comentariu

Buna ziua,

S-au rezolvat erorile la r.o.a.d 2012?

Multumesc

In parte da. Inca nu l-am testat bine de tot, dar se vad imbunatatiri. Multe update-turi de atunci.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Unul din raspunsurile primite de la managerul Proiectului Romania Digitala :

"Din pacate nu este de la datele din harta noastra, ci de la modul in care sunt tratate ele in compilatorul de la Garmin, care prezinta o eroare serioasa la tratarea segmentelor de drum cu viteze in km/h (in locul celor in mph, care erau in ROAD2008). Revenirea la mph - pana la corectarea erorii din compilator - va implica si disparitia avertizarilor de viteza pe segmentele de drum, atat implicite cat si explicite. Lucrul trebuie insa facut pentru ca rutarea corecta este o cerinta de baza, fata de afisarea vitezelor - care este un moft - si la care o sa revenim oricum cand o sa se remedieze bug-ul din compilator.

Va multumesc ca v-ati facut timp sa-mi explicati despre ce este vorba si astept in continuare observatii la harta, de orice natura ar fi acestea"

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare