BABONE Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 (editat) Asa cum spune si titlul, deschid acest topic de frustrari si suparari, in speranta ca cineva ia cunostinta de ele si poate reusim sa ne ajutam reciproc. Sunt suparat ca vine mult intretinerea la bloc :banana:uameni Editat Februarie 2, 2010 de Yonutz In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari Sunt suparat ca nu gasesc nimic de lucru in vanzari :hl Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari Stai sa vezi facturile din ianuarie...:ha: Eu sunt suparat ca mi-am schimbat masina si am de reparat motorul.. deci practic nu am masina.. Si mai sunt suparat ca de 20 de min am mai imbatranit 1 an si asta nu e nimic... dar am schimbat si prefixul :cr1 Doamne.. ce suparat mai sunt!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari Sunt foarte suparat ca am avut pana la una din roti. De cand am cauciucurile de iarna (Geolandar I/T) nici macar un cui ceva si acum pana (pe la 22 s-a intamplat asta) si in zapada si in frig si cu un cric mic hidraulic.... :cr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari Eu sunt suparat ca prietenii lui Doctoru nu i-au deschis topic cu felicitari de ziua lui....Doctore,la multi ani,sa ne traiesti si sa fii sanatos! :banana:banana:no11 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari Sunt suparat ca nu am 4x4 ... de fapt sunt suparat ca nu am bani de 4x4 .. momentan :ce La Multi Ani @doctore :h5:x:2dr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari Eu sint suparat ca sinteti voi suparati ! Si pentru ca am un Suzuki SJ410 din aprilie anul trecut si inca nu am fost in stare sa il inmatriculez.Nici macar pe Buglaria. Si.. La Multi Ani Doctore ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari io-s suparat ca oamenii devin din ce in ce mai neseriosi. La multi ani, doctore! :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari Am fost suparat ca nu m-a luat somnul nici pana la ora 3.. (deh.. emotiile) si maine am de lucru. Am fost suparat ca serverul m-a uitat complet si jos la aniversari nu scrie si "doctoru' " Am fost suparat ca poate azi voi primi de la Max un avertisment pt poluarea topicului cu "La multi ani!" :ha: Dar mi-au trecut toate cand am vazut urarile. Multumesc, colegi, la fel si voua.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari Am fost suparat ca nu m-a luat somnul nici pana la ora 3.. (deh.. emotiile) si maine am de lucru. Am fost suparat ca serverul m-a uitat complet si jos la aniversari nu scrie si "doctoru' " Am fost suparat ca poate azi voi primi de la Max un avertisment pt poluarea topicului cu "La multi ani!" :ha: Dar mi-au trecut toate cand am vazut urarile. Multumesc, colegi, la fel si voua.. In primul rand La Multi Ani! In al doilea rand , nu apareai in lista aniversatilor pentru ca era setat in profilul tau alt fus orar decat cel al Romaniei GMT+2 :grin:. Deci nu e de vina serverul. Tu esti de vina pentru ca te credeai in alta tara. :grin: Te-am "mutat" eu inapoi. In al treilea rand...La Multi Ani inca o data! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari Sunt suparat ca de aproximativ de 3 luni de cind am cumparat Wranglerul nu am reusit sa ma bucur de el caci nu reusesc ai dau de cap la motor. Ma uit la pozele voastre cu iesirile in noroi si imi vine sa pun flexul pe jeep. Concluzie: urlu - SUNT FOARTE SUPARAT!!!:cr3 La multi ani Doctore! Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari Sunt suparat ca: 1. suzi a mea e de trei saptamani la tinichigiu si ala n-are nicio apasare, pana nu i-oi crapa capu ca pe ceapa... 2. azi e luni 3. niciun furnizor de servicii (electricitate, telefonie, internet, etc) nu uita sa imi emita factura macar o data pe an - si de aici vine pct 4 - 4. peste celelalte facturi, mai tre sa platesc si intretinerea, care nu's de ce e asa de mare 5. in tara asta nu se mai rade, decat de sarbatori, si atunci cu masura... Si nu in ultimul rand, dincolo de orice suparare, LA MULTI ANI, DOCTORE! :k (las' sa vezi cum o sa fii de suparat la urmatoarea schimbare de prefix!) :ha: Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 (editat) Re: Topic de frustrari si suparari Si mai sunt suparat ca de 20 de min am mai imbatranit 1 an si asta nu e nimic... dar am schimbat si prefixul :cr1 Doamne.. ce suparat mai sunt!!! Off topic @doctoru' : LA MULTI ANI SANATOSI SI VOIOSI ! Nu fi trist, o sa fie din ce in ce mai greu la 40, 50, 60 ... :old On topic: deocamdata nu sunt suparat ... Editat Februarie 1, 2010 de Dok Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari sint suparat pentru ca trebuie sa-mi pierd vremea la munca in loc sa bat coclaurii ( a nu se confunda cu cimpii, aia-i bat in fiecare zi ca de-aia sint platit) nordulului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari Salutare sunt suparat ca am masina la pompagiu de 2 saptamani care s-a batut cu pumnul in piept ca mi-o face brici si acum ma tot amana ca ba e frig ba e ger ba ninge afara :ha::ha: oricum nici eu nu i-am dat nici macar un leu si mai sunt suparat ca nu imi face jumatatea sa inteleaga ca ar fi bun un troliu la masina :ha::banana. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari Sunt foooooaaaarteeee suparat ca de mai bine de 20 de ani tara asta impreuna cu noi se duce p.... de suflet fara nici un pic de speranta:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari ....trece timpul muuuult prea repede ....mi-am vandut masina de "padure" si ma chinui de juma de an.sa-mi iau alta....... ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari Sunt foooooaaaarteeee suparat ca de mai bine de 20 de ani tara asta impreuna cu noi se duce p.... de suflet fara nici un pic de speranta:hl ...traiasca Bercea Mondialu'.... si Rromanica de kkt... 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari Subscriu la ceea ce spun: @nan florin , @madiorsv , @yknot Ce sa mai... intr-un cuvant suntem de kkat toti ! Mii s-a facut scarba si greata si ma doare ficatul de cand Mircea Bas...a botezat-o pe fiica Formatiei, nepoata lui Mondialu" ..uliii... Suntem de toooot kkatuuuul !:T:T :fr2:fr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari Oricum acesta-i doar inceputul ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari emidrati....emigrati....emigrati...... asta s-a votat...asta avem..... pana una alta in romanica asta de rahat de care va tot plangeti va plimbati cu acaretele.....si se pare ca va place de ce nu mergeti la offroad si nu numai in Austria....pe Coasta de Azur......la St Moritz.... ultimul sa stinga lumina :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari Subscriu la ceea ce spun: @nan florin , @madiorsv , @yknot Ce sa mai... intr-un cuvant suntem de kkat toti ! Mii s-a facut scarba si greata si ma doare ficatul de cand Mircea Bas...a botezat-o pe fiica Formatiei, nepoata lui Mondialu" ..uliii... Suntem de toooot kkatuuuul !:T:T :fr2:fr2 Cristi, ma asteptam la mai mult de la tine, mai ales ca esti om umblat! Cu restul nu am povestit pe indelete, dar cu tine am stat vreo doua nopti la masa asa ca nu-mi explic sincerul tau dezgust? Asta in loc sa te intrebi: de unde il cunoaste Base si de ce totusi a optat o atitudine publica fata de el, desi a fost sfatuit de toata lumea sa n-o faca?! Hehehehe...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari Stau si ma uit aici la voi ...si ma minunez! Ce rost are acest "topic de frustrari si suparari" intr-un loc unde ar trebui sa ne destindem, sa ne descretim fruntile, sa ne impartasim pasiunile si toata mizeriile din viata cu zi cu zi prin care trecem fiecare n-ar trebui sa isi gaseasca locul aici? As vrea sa va propun sa uitam macar aici in spatiul virtual de toate aceste neajunsuri sau probleme din viata privata si sa luam acest forum ca pe o cale viabila spre ceva mai bun, spre ceea ce ne dorim sa fim, prin impartasirea acestei pasiuni! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari asta pentru ca forumul nu moare...forumul se transforma...:ang1 exemplu tipic de topic care nu are ce sa caute aici...din ciclul "cu nasul la psihiatru" era bun pe forumuri de psihiatrie, psihologie... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Topic de frustrari si suparari Sacaraosky, da-mi un PM cu detalii despre masina si am sa-ti recomand pe un nene care stie cu motoarele. on topic: sunt suparat ca sunt la munte, la cota 2000 la sky si ninje ca dracii aia marii In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate