Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

mi-am prins urechile intr-un gip...

gabi.r

Postări Recomandate

dupa ceva reprosuri legate de tehnica mea de pilotaj sau calitatea

indoielnica a masinilor cu care e...nevoita sa se dea, ce era sa fac...impreuna cu ma-sa i-am cumparat feti...gip wrangler sau mai pe olteneste daca nu putem sa stam in aceeasi masina toti trei la volan si sa 'pilotam' macar sa avem fiecare masina lui musai cu clanson, lumini da-lea deasupra geamului si obligatoriu simecsi sau boagare...fiecare p'in noroiu lui...

cam asa arata acum...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: mi-am prins urechile intr-un gip...

Felicitari pentru achizitie , mai....cam greu cu fetele astea:D

acum poate spune si ea : " In cardanul meu..." ca are cu cee!:)))

Never stop exploring
Link spre comentariu

arata frumos utilajul...

cateva imbunatatiri si o sa faca senzatie cu el !

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Elegant si foarte frumos interiorul !

S-o stapaniti sanatosi !

"Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil.

Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile.

Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor"

Link spre comentariu

acuma sa va explic da ce am ieu urechile rosii da la telfonu' mobil si am bataturi la degetu' aratator cu care dau clic pe maus...pentru ca a venit copilu' cu ma-sa pa la garaj l-a vazut a zis "mutumesc da arata naspa si in starea care e nu stie nimic in teren..."

am incercat io sa bag argumente...ca are span cit 2 imeseuri,ca are doar 57 da mii da kilometri...,ca e tinar vorba aia merge pa 19 ani ca si ea, da n-arata virsta...,ca stergatoarele sint sincronizate! si ceva mai lungi...nu ca la imeseu unde tre' sa stai cu laveta in mina dreapta cu roadbucu in stinga in timp ce mai apesi teratripu' sau vorbesti la statie,ca are aeroterma...cu 2 trepte adevarata...etc,etc...DEGEABA...;atit am mai apucat sa aud cu urechile mele adevarate inainte sa inceapa sa tiue "fa-l rosu', punei...suspensii calumea, iai si tu gume" (deja capu-mi vijia...)...am mai auzit ceva de genu' "cardane hevi duti...fendere......."(aici deja m-am trecut pa stocare da date uluit fiind de cite cuvinte de la noi din popor stie fiemea...)

dragi prieteni AJUTOOOO...R !

Link spre comentariu

:ha:

am ras cu lacrimi:)))

mai gabi , vezi de ce femeile nu trebuie tinute pe langa chestii deaseta barbatesti?.....ca le trebuie si lor :old

Never stop exploring
Link spre comentariu

Upsss : pilot ileana.r (m)copilot gabi.r(xxl)camera tip A , :banana ..... sa vezi cum e si in dreapta nea Gabi ... sa iei vreo 5 kile de morcovi :ha::ha:

PS: oricum toata sustinerea MORALA din partea noastra ... :h5

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

daca ai nevoie de ajutor suna-ma si te pot ajuta cu ce vrei tu pt el...de la sfaturi si pana la piese si accesorii.... DAR:

- nu prea l-asi face rosu.... mai degraba il cureti si il revopsesti , caci culoare asta e faina...

- daca cardanele sunt OK... ia-ti doar niste seturi de cruci si gata... la planetare la fel si verifica daca nu ai joc in rulmenti... probabil ar trebui sa ai in vedere si schimbatul amortizoarelor * dar daca te hotarasti la un kit de inaltare, il iei complet si ai rezolvat-o si pe asta )

- cu inaltatul... nu prea mult max 2.5" parerea mea.... ca sa ii intre 32" sau 33"-uri si sa te poti distra si pe sosea cu el....

- ceva cosmetizare, ev un soft top/ bikini... husa roata rezerva, ceva bari... si poate sa iasa frumos de tot...

P.S.: nu l-asi modifica mai mult decat de un easy OffRoad.... e prea frumos exemplarul ca sa incepi sa dai cu el sau sa-l modifici mai mult...

Link spre comentariu

Felicitari. Foarte tare masina.

Cat de tare va fi modificata?

Presupun ca motorul e de 4L.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

da e masina de la hunedoara care a 'zacut' vreo luna si ceva pe net, pe care numa unu ca mine mai gras in partea de jos a corpului si in mod cert mai slab la partea de sus...putea sa dea 5500 da euro,crezind ca asta e reteta de reabilitare a imaginii sale oarecum...diforme care apare in ochii si respectiv oglinda familiei...

multumesc pentru incurajari si sfaturi...cred ca voi apela...

intre timp am facut repede rost (devalizind o alta masina din ograda) de 4 silverstone 33x10.5 si de 4 jante crom superbe (donatie de la un proprietar de vii si crame de la dragasani...sa-i traiasca familia) pentru ca sa pot sa trec miine sau poimiine RAR-ul...

miine poze si continuarea...daca nu cumva voi fi redus la tacere de posesoarea jeep-ului la care eu cu incapatinare i-mi permit sa continui sa lucrez dupa cum ma taie pe mine capu...

Link spre comentariu

Frumoasa masina ...aspirator de baieti....

(ce nu face tata pentru fata lui )

Rosu ? parca e prea in regula culoarea actuala - numai sa fie in regula vopseaua .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

am fost la rar la prieteni cu...obiectul din poze...

am intrat acolo cu ideile si cerile mele zic catre tipu ' trece-mi si mie-n carte culoarea rosie si rotile... ' si am iesit cu ale lor...' ai noroc ca te cunosc ca t-as zice vreo doua...e frumoasa asa albastra...si tiganiile astea de roti...ce sa spun...ramine 31'...'

acuma ca am trecut de EL...si sper sa nu afle ce zic...va spun ca tipu e dus...pen' ca se da cu atv-ul pe toti 'peretii'... (sper ca nu mai ating si pe altii...); l-am iertat oricum de!...prietenia...si in gind cu satisfactie mi-am zis 'la-s ca te-ntilnesti tu cu fiemea...'

:tkovidiu !

Link spre comentariu

am intrat acolo cu ideile si cerile mele zic catre tipu ' trece-mi si mie-n carte culoarea rosie si rotile... ' si am iesit cu ale lor...'

si tiganiile astea de roti...ce sa spun...ramine 31'...si in gind cu satisfactie mi-am zis 'la-s ca te-ntilnesti tu cu fiemea...'

:tkovidiu !

Ii sta excelent cu tiganiile alea de roti :wink: :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Gabi, vezi ca la cum este Ioana trebuie sa ai grija, in 2 luni de iesirele cu jocaria var fi in starea de sa trec de asupra noi :grin:

Masina arata bine, sa o stapanesti sanatosi !!! :h5

Si pentru piloata, vezi ca acuma ai si tu nevoie de copilot :grin:

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

Da ma pun pe cautat copilot :))(dupa cum ai spus si tu Alf).. Bine asta daca o sa fie cineva binevoitor sa ma accepte ca pilot!(fara experienta,doar cu o doza de nebunie?) Daca cunosti pe cineva,anunta-ma! :ha:

Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia....
Link spre comentariu

acuma sa va explic da ce am ieu urechile rosii da la telfonu' mobil si am bataturi la degetu' aratator cu care dau clic pe maus...pentru ca a venit copilu' cu ma-sa pa la garaj l-a vazut a zis "mutumesc da arata naspa si in starea care e nu stie nimic in teren..."

am incercat io sa bag argumente...ca are span cit 2 imeseuri,ca are doar 57 da mii da kilometri...,ca e tinar vorba aia merge pa 19 ani ca si ea, da n-arata virsta...,ca stergatoarele sint sincronizate! si ceva mai lungi...nu ca la imeseu unde tre' sa stai cu laveta in mina dreapta cu roadbucu in stinga in timp ce mai apesi teratripu' sau vorbesti la statie,ca are aeroterma...cu 2 trepte adevarata...etc,etc...DEGEABA...;atit am mai apucat sa aud cu urechile mele adevarate inainte sa inceapa sa tiue "fa-l rosu', punei...suspensii calumea, iai si tu gume" (deja capu-mi vijia...)...am mai auzit ceva de genu' "cardane hevi duti...fendere......."(aici deja m-am trecut pa stocare da date uluit fiind de cite cuvinte de la noi din popor stie fiemea...)

dragi prieteni AJUTOOOO...R !

Nu te supara ,dar ce experienta in condus sau cu cheia de 17'are cea care i-si manifesta atit de acut dezaprobarea fata de Jeep ? Intreb nu numai din simpla curiozitate recunosc,ci incercind sa fac un fel de paralelism;in ce sens asta:dupa aproape 20 de ani de condus (--in tari,continente,conditii,sensuri de circulatie--diferite,invirtind volan de autoturisme,camioane,camioane cu remorca),dupa citeza zeci de masini in stapinire( e adevarat majoritatea Mercedes si BMW,chiar si acum un SL e vecin de ograda Jeep-ului),dupa ceva pregatire mecanica (inginer motoare cu ardere interna,GrandSchulungservice-Technik pe la Audi-Volkswagen AG..chestii din astea) deci dupa toate astea i-mi pare Wranglerul'93 achizionat relativ de curind o super masina. Ma rog,nu am pretentia ca sint vreo somitate in materie auto,poate putin mai mult decit un om obisnuit,nu exista vreo tendinta de emfaza sau altceva de genul asta ...doar ca eram interesat de "bazele"cuiva care emite afirmatii cu un incarcat grad de negativism.

Inchei felicitindu-te pt.achizitie. Masina e faina ! I-mi amintesc ce spunea juma'in gluma juma' in serios un prieten german,om de o oarecare virsta,colectionar si iubitor de masini: " Stii care e diferenta intre o masina buna si o masina proasta pe care le dai unei femei ? Oricum amindoua se strica,dupa prima insa i-ti va parea rau ! "

PS : A propous de "fendere" deja masina ta are over-fenderele late,mai mult de atit poate streasina de la casa ce se poate monta,cele de serie arata ca la mine.

Editat de 13 Todesengel
IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE !
Link spre comentariu

d-le 13 todesengel

scuze ca raspund eu in locul TIPEI...mare dreptate aveti...nu are pregatire tehnica (invata la un liceu 'teoretic') are de curind 18 ani si este COPIL-otul meu la joaca cu masinile prin padure...

daca nu a-ti sesizat, ironia ei era la adresa mea si nu a masinii gip...(ca nu stiu ce sa cumpar, ca nu stiu sa repar sau sa prepar,ca nu merg bine etc...de intepaturi amicale...pt. ca sintem buni amici)

prin garaj vine uneori in vizita uneori dupa ce termina orele sau in vacanta...da vine...; un singur lucru stiu ca daca mergem la offroad sau conduce ea orice masina nu-i trebuie nici apa nici mincare toata ziua...

p.s. frumoasa masina aveti !

Link spre comentariu

Nenea gabi.r mie imi placea mai mult IMS-ul decat Jeep-ul asta. Si ...nu stiu de ce, dar am impresia ca se descurca mai bine in teren IMS-ul lui matale decat Jeep-ul lu' matale! Ca sa zic asa, e mai de teren!:grin:

Nenea "13 Todesengel" cu rotile alea numai pe plaja va puteti da! Sau in Sahara! Arata belea!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Da ma pun pe cautat copilot :))(dupa cum ai spus si tu Alf).. Bine asta daca o sa fie cineva binevoitor sa ma accepte ca pilot!(fara experienta,doar cu o doza de nebunie?) Daca cunosti pe cineva,anunta-ma! :ha:

stim o gramada... cred ca si nenea Bullbar s-ar baga, ca tot ii plac foarte mult Gip-urile !!!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Super frumoase utilajele!!! Felicitari!! Am vazut k ai simexuri pe IMS, zi-mi si mie te rog cum se comporta. Dau randament, se descarca bine de noroi? Pentru ca dupa cum prea bine sti, IMS-ul nu are turatii prea multe....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare