Vizitator nr. 150 Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: mi-am prins urechile intr-un gip... La cum arată acuma, parcă ar merge de vopsit roş. Un roş din ăla mai spre vişinată. :2dr Ba chiar s-ar asorta şi cu numerele de înmatriculare. Am văzut că a şi "adormit" maşinăria la una din ieşiri. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: mi-am prins urechile intr-un gip... Prima rasturnare de situatie :)) Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: mi-am prins urechile intr-un gip... Buna seara ! Cred ca tragea gravitatia cam intr-o parte in zona respectiva... Dar se intampla anomalii de genul asta, mai ales la inceput... Cata vreme te-ai putut ridica si merge singura, considera acest eveniment ca o experienta. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate