Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme chiulasa opel frontera a

doggy_xxl

Postări Recomandate

Salutam...am si eu o intrebare,se poate repara o chiulasa da la un motor 2800 td de pe o Frontera A?

Am cumparat masina si dadea cateva bule in borcan,am crezut ca e garnitura dar sa dovedit a fi chiulasa...acum nu stiu ce sa fac...se repara...sa iau alta...de unde iau alta,daca ma puteti ajuta cu un sfat ar fi binevenit...stiti pe cineva care vinde o chiulasa?

Las si un nr de tel si o adresa de mess poate pot lua legatura cu cineva care se pricepe la Frontera sa-mi mai spuna si mie una,alta despre masina...

Tel 0746.04.04.04

id doggy_xxl

incorect: chiloasa

corect: chiulasa

LE: Titlu si text modificate de MagnuM

Editat de MagnuM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme chiloasa opel frontera a

cum adica, s-a dovedit a fi chiulasa? cum anume? are fisura sau por intre camera de ardere si circuitul de racire?

da-ne cateva amanunte.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

pai,a dat jos chiloasa iar pe garnitura nu se vede nicio urma de arsura...asta mi-a spus mecanicul....deci e chiloasa fisurata.

incorect: chiloasa

corect: chiulasa

LE: Editat de MagnuM

Editat de MagnuM
Link spre comentariu

Este cam dificil sa ai fisura in chiuloasa, eu cred ca trebuie planata si verificate supapele,cel mai bine este sa duci chiuloasa la un centru specializat in reparat chiuloase. eu am facut acum 3 luni aceasta operatie si am fost foarte multumit de meseriasul care a facut-o.Dca esti din bucuresti iti recomand unde sa te duci si nu o sa ai probleme,iti spune cinstit care este problema, eu pe linga planare am schimbat toate cele 8 supape de evacuare.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare