doggy_xxl Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 (editat) Salutam...am si eu o intrebare,se poate repara o chiulasa da la un motor 2800 td de pe o Frontera A? Am cumparat masina si dadea cateva bule in borcan,am crezut ca e garnitura dar sa dovedit a fi chiulasa...acum nu stiu ce sa fac...se repara...sa iau alta...de unde iau alta,daca ma puteti ajuta cu un sfat ar fi binevenit...stiti pe cineva care vinde o chiulasa? Las si un nr de tel si o adresa de mess poate pot lua legatura cu cineva care se pricepe la Frontera sa-mi mai spuna si mie una,alta despre masina... Tel 0746.04.04.04 id doggy_xxl incorect: chiloasa corect: chiulasa LE: Titlu si text modificate de MagnuM Editat Martie 20, 2010 de MagnuM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: probleme chiloasa opel frontera a cum adica, s-a dovedit a fi chiulasa? cum anume? are fisura sau por intre camera de ardere si circuitul de racire? da-ne cateva amanunte. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doggy_xxl Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 (editat) Re: probleme chiloasa opel frontera a pai,a dat jos chiloasa iar pe garnitura nu se vede nicio urma de arsura...asta mi-a spus mecanicul....deci e chiloasa fisurata. incorect: chiloasa corect: chiulasa LE: Editat de MagnuM Editat Martie 20, 2010 de MagnuM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan D. Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: probleme chiloasa opel frontera a Este cam dificil sa ai fisura in chiuloasa, eu cred ca trebuie planata si verificate supapele,cel mai bine este sa duci chiuloasa la un centru specializat in reparat chiuloase. eu am facut acum 3 luni aceasta operatie si am fost foarte multumit de meseriasul care a facut-o.Dca esti din bucuresti iti recomand unde sa te duci si nu o sa ai probleme,iti spune cinstit care este problema, eu pe linga planare am schimbat toate cele 8 supape de evacuare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi de la cheia Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: probleme chiloasa opel frontera a in caz k e sigur chiolasa si nu ai de unde sa iei te invat cea mai ieftina varianta o sudezi la TG MURES am sudat doua de mitsubishi pajero si tin este o firma super tare nu mai asta face ai garantie etc si scapi mai bine zic io Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate