Caphonne Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 (editat) Numerele nu mint!!!!! Cine este modelul tau????? Incearca asta fara sa te uiti la raspunsuri: 1. alege numarul favorit intre 1 - 9 2. inmulteste-l cu 3 3. aduna 3 4. ce rezulta inmulteste, din nou, cu trei 3 (astept pana iti iei calculatorul) 5. ar trebui sa ai un numar cu 2 sau 3 cifre 6. aduna cifrele din numar. Da pagina mai jos......... Acum uita-te la lista de mai jos ca sa vezi care este MODELUL tau : 1. Albert Einstein 2. Nelson Mandela 3. Margaret Thatcher 4. Tom Cruise 5. Bill Gates 6. Gandhi 7. Brad Pitt 8. Adolph Hitler 9. Caphonne 10. George Washington Da, stiu....Am acest efect asupra oamenilor... Intr-o zi vei fi si tu ca mine. Sa nu aspiri la ceva mai putin. PS.... Nu mai alege numere diferite. Sunt idolul tau, obisnuieste-te cu ideea!!!!!!!!!!!!!!! Editat Februarie 2, 2010 de Yonutz Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Cine e modelul tau? Incearca sa scrii cu alta culoare.....ca nu se vede nimic:hl OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Cine e modelul tau? Sincer astea mi se par niste copilarii , nu cred ca isi are rost pe forumul nostru :hm Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Cine e modelul tau? ok ok daca am suparat pe cineva se poate sterge nu ma supar.Dar sa se stearga nu sa se iste 15 mii de discutii aiurea. Silence DJ poate vreai sa fi tu idolu :banana glumeam :ha: Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Cine e modelul tau? Multa lume necajita ... Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Cine e modelul tau? Ce ar fii lumea fara un pic de gluma, de caterinca? o zi care trece fara sa zambesti, fara sa razi, fara sa te bucuri este o zi pieduta DEGEABA. nu uitati sa zambiti :banana:2dr In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Cine e modelul tau? era de alegeri un chestionar cam in acelasi stil, cu cine a-ti vota...si variantele erau unu care era afemeiat, altu umbla drogat in tinerete si altu familist convins... ( pe scurt).... si nr maxim de voturi au fost pt ultimul care nu era altul decat Adolf Hitler :ha: ideea nu e sa copiem un "model" ci sa invatam cate ceva de la cei pe care ii stimam si sa fin noi insine ! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Cine e modelul tau? Domnilor, ce ar fi un forum de 4x4 cu un topic ca asta in minus si cu timpul irosit scrierii acestuia intr-un topic adecvat unei sectiuni tehnice? O mare, MARE smecherie! Ar fi de maxima utilitate ptr toti utilizatorii ... :h5Putem? Sigur ca putem. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Cine e modelul tau? 1, 2, 3.... inchideti-l :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Cine e modelul tau? cine l-a redeschis si de ce?:hm Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Cine e modelul tau? Eu am fost de acord sa se stearga,inchida etc am gresit si am zis ca nu ma supar doar ca cineva nu l-a inchis si pe deasupra l-a modificat facandu-l mai usor de citit :).Mi de scuze. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Cine e modelul tau? Eu l-am facut citibil, (nu cred ca a fost inchis) si tot eu il inchid! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate