catalinrs4 Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 cine poate sa-mi dea mai multe detalii?! date technice! etc e buna nu e buna?! ma bate gandu sa-mi iau asa o masina!! este vb de un patrol y60 lung 4.2 pe benzina automata... PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: nissan patrol gr y60 4.2 benzina Nu am inca... dar m-am dat cu 4.2 benzina... Dupa parerea mea: motorul e ceva extraordinar... nu se compara cu nimic , CP sunt mai mult decat suficienti iar cuplu e neasteptat de mare pentru benzinar! Mrele MINUS al masinii e consumul absolut exorbitant care in regim de concurs a trecut de 100% Proiectul meu viitor e motor 4.2 benzina pe platforma GR scurt dar cu punti de 2.8 ... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Februarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: nissan patrol gr y60 4.2 benzina cu ce sunt puntile de 2.8 mai bune?! si ce consum are masina?! ma refer onroad...?! PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: nissan patrol gr y60 4.2 benzina Puntile de 2.8 prezinta urmatoarele avantaje: 1) au raport sensibil mai mare, deci, inlocuind puntile de 4.2 bezina cu punti de 2.8 poti pune roti sensibil mai mari 2) se gasesc mult mai usor, deci sunt mai ieftine de 'reparat' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: nissan patrol gr y60 4.2 benzina vezi ca s-au mai discutat toate astea relativ recent. spui ca e automata - atunci probabil ca motorul e cu injectie, ergo ceva mai eficient cand vine vorba de consum. consumul normal on-road probabil ca e undeva pe la 17-20. unii spun 15, dar mi se pare un deziderat mai degraba, decat o realitate. la mine, consumul cel mai mare on-road a fost 27, dar am mers cu hanibal-ul pe ea cu 150 kmh. de cand i-am pus aprindere electronica (a mea e '89, carburatie), consumul e sensibil mai redus, in limitele pe care ti le-am dat mai sus. consum in regim de concurs 100... nu stiu ce sa zic, nu cred ca am atins performante de-astea. maxim 40, cred. then again, e dificil sa stabilesti un consum la cat dam de-a-mboulea din roti. in orice caz, rezervorul e de 90, asa ca ai ceva autonomie. daca nu o bagi la concurs (si fiind lunga, nu cred ca o vei face), puntile de 4.2 (raport 4.11) sunt suficiente, chiar si cu roti de 35. in caz contrar, ar trebui sa iti pui rapoarte de 2.8 (4.625). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate