Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

rugina la proiectoare

Guest ulise
 Share

Recommended Posts

Salut,

Nu stiu prea bine procedura...m-am prezentat...nu stiu daca ar trebui sa o fac din nou.

Dupa cum spuneam sunt un proaspat posesor al unui Suzuki Vitara. Dupa aceste zapezi am costatat ca proiectoarele au cam prins rugina. Cum as putea remedia asta?

Edited by ulise

Re: rugina la proiectoare

daca te ai prezentat odata ajunge :tk . Pune si tu o poza sa vada lumea despre ce e vb. In general nu e mare lucru:2dr

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

daca te ai prezentat odata ajunge :tk . Pune si tu o poza sa vada lumea despre ce e vb. In general nu e mare lucru:2dr

Stiu ca nu e mare lucru. Dar, ce e de facut? Bagata iar la nichelare? Frecate cu peria de sarma si date cu spray negru? Sau altceva?

In privinta pozelor, nu am facut inca. Doar daca vrei cele de pe un site, postate de cel ce mi-a vandut-o. Desi as vrea sa ma prezint cu pozele mele...

Ok, voi pune o poza de pe acel site( desi este nereala, caci, i-a facut poze cu ea uda, ca sa luceasca). Cum procedez sa atasez poza?

Stiu ca nu e mare lucru. Dar, ce e de facut? Bagata iar la nichelare? Frecate cu peria de sarma si date cu spray negru? Sau altceva?

In privinta pozelor, nu am facut inca. Doar daca vrei cele de pe un site, postate de cel ce mi-a vandut-o. Desi as vrea sa ma prezint cu pozele mele...

Ok, voi pune o poza de pe acel site( desi este nereala, caci, i-a facut poze cu ea uda, ca sa luceasca). Cum procedez sa atasez poza?

Am atasat foto la avatar.

eu ma refeream strict la poza cu "rugina", adica locul unde a aparut si cam pana unde se vede ca se extinde. In genereal se taie portiunea ruginita, se pune tabla noua, se da cu nu stiu ce pasta minune, s.a.m.d. Dar ca sa te poata indruma lumea ataseaza o poza cu proiectorul cu pricina, cu rugina!

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

eu ma refeream strict la poza cu "rugina", adica locul unde a aparut si cam pana unde se vede ca se extinde. In genereal se taie portiunea ruginita, se pune tabla noua, se da cu nu stiu ce pasta minune, s.a.m.d. Dar ca sa te poata indruma lumea ataseaza o poza cu proiectorul cu pricina, cu rugina!

Proiectoarele sunt cele ce se vad pe bara din fata. Marginea carcasei a ruginit, deasemenea pe partea din spatele carcasei, are pete mari de rugina.

Nu cred ca mai exista remediu pt cele nichelate in sensul sa le pastrezi asa michelate.Am avut si eu 2 cu rugina pe ele si le-am luat la smirghel ca sa adere vopseaua mai bine pe ele dupa care le-am vopsit cu negru mat si aratau foarte bine.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Nu cred ca mai exista remediu pt cele nichelate in sensul sa le pastrezi asa michelate.Am avut si eu 2 cu rugina pe ele si le-am luat la smirghel ca sa adere vopseaua mai bine pe ele dupa care le-am vopsit cu negru mat si aratau foarte bine.

E ok daca le pot vopsi asa. Trebuie sa iau la smirghel doar ce e ruginit sau toata suprafata nichelata?

Eu zic ca toata suprafata pentru a se matui uniform in asa fel incat sa adere frumos vopseaua sa nu te trezesti peste cateva luni cu ele iar ruginite.Poti da 2-3 straturi de vopsea la spray dar ''subtiri '' sa zic asa (dai un stat il lasi sa se usuce frumos pac mai dai unul).Daca rugina a intrat si in carcasa adanc poti sterge acolo cu o solutie numita DERUGINOL (o gasesti pe la magazinele de vopsele nu este scumpa) asta daca vrei sa faci o treaba buna.Eu mi-am luat niste proiectoare din targ care fac lumina dar sunt de calitate mai proasta si necesita mici interventii una din ele fiind etansarea geamului cu silicon si a capacului care vine peste geam astfel incat sa nu intre apa.Si daca ma gandesc bine cred ca si eu le voi lua frumusel si le voi vopsii.Bafta.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Eu zic ca toata suprafata pentru a se matui uniform in asa fel incat sa adere frumos vopseaua sa nu te trezesti peste cateva luni cu ele iar ruginite.Poti da 2-3 straturi de vopsea la spray dar ''subtiri '' sa zic asa (dai un stat il lasi sa se usuce frumos pac mai dai unul).Daca rugina a intrat si in carcasa adanc poti sterge acolo cu o solutie numita DERUGINOL (o gasesti pe la magazinele de vopsele nu este scumpa) asta daca vrei sa faci o treaba buna.Eu mi-am luat niste proiectoare din targ care fac lumina dar sunt de calitate mai proasta si necesita mici interventii una din ele fiind etansarea geamului cu silicon si a capacului care vine peste geam astfel incat sa nu intre apa.Si daca ma gandesc bine cred ca si eu le voi lua frumusel si le voi vopsii.Bafta.

Am inteles. Multam' frumos domnilor pentru sfaturi.

Coca cola si folie de aluminiu (de alimente)

Da se aplica doar la rugina superficiala. Daca a apucat sa sape cat de putin ... la revedere.

Cola cu folie de aluminiu? Cum se procedeaza?

Iei o bucata de folie de aluminiu pe care o faci ghemotoc, si apoi incepi sa freci cu ea locul, turnand din cand in cand cola.

Voi incerca asa. Multam' frumos.

• 2 weeks later...

procedurile astea naturiste sau home made' ..sunt ff bune .... eu de exemplu spal hartia igienica .... fac mari economii ... unde mai pui ca dupa cateva spalari se subtiaza si mai scapa degetul .... senzatia nu se poate descrie in litere...

....sau altele .... ...: http://www.zozoautolamp.ro/index.php?act=openprodcat&prodcat=47

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use