razvan Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 As vrea sa aflu daca o pompa de benzina submersibila se poate inlocui cu una externa (clasica). Adica daca ansamblul flotor/pompa sa ramana in rezervor si sa montez o pompa "clasica" externa (Bosch) pe furtunul de benzina. Cam toate pompele baga 2 bari asa ca nu ar trebui sa fie o problema. Nu stiu daca pompa din rezervor, nefunctionand, nu creaza o sicana in sistemul de alimentare? Ce parere aveti? Stiti sa se fi facut aceasta transformare? VW Touareg V6 benzina - gaura neagra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nel Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Pompa submersibila Da eu am inlocuit o pompa sumersibila cu una exterioara si a mers fara probleme. Vezi ca sunt la magazine de piese dacia pompe sumersibile Bosch ptr. solenza cu vr-o 150 de lei si sunt foarte ok:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Pompa submersibila cam toate pompele la mot cu injectie baga 4 bari ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan Postat Februarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Pompa submersibila cam toate pompele la mot cu injectie baga 4 bari ... Am gresit eu cand am scris 2 bari. La a mea - Frontera, manualul Haynes zice 3 bari. Oricum ideea era de a monta o pompa cu putere egala doar accesul sa fie facil. La opelul frontera trebuie dat jos rezervorul pentru a ajunge la pompa/plutitor. Aveti idee daca prin pompa submersibila trece benzina daca nu functioneaza? VW Touareg V6 benzina - gaura neagra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Pompa submersibila Eu zic NU! Pompele se aleg in functie de debit sau de capacitatea motorului. NU ai alta optiune decat dai rezervorul scoti pompa si o anulezi . lasand doar un sorb acolo ,inainte de pompa exterioara monteaza un filtru . Succes! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Pompa submersibila Salutam. Prin pompa submersibila trece benz. si daca nu e alimentata dar trece mai greu, incearca sa sufli cu gura printr-o pompa de cielo/espero. Am montat pompa exterioara serie pe furtun dar am lasat conectata electric si pompa din rezervor (am vrut debit mai mare). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate