Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pompa submersibila

razvan

Postări Recomandate

As vrea sa aflu daca o pompa de benzina submersibila se poate inlocui cu una externa (clasica). Adica daca ansamblul flotor/pompa sa ramana in rezervor si sa montez o pompa "clasica" externa (Bosch) pe furtunul de benzina. Cam toate pompele baga 2 bari asa ca nu ar trebui sa fie o problema. Nu stiu daca pompa din rezervor, nefunctionand, nu creaza o sicana in sistemul de alimentare?

Ce parere aveti? Stiti sa se fi facut aceasta transformare?

VW Touareg V6 benzina - gaura neagra
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pompa submersibila

Da eu am inlocuit o pompa sumersibila cu una exterioara si a mers fara probleme. Vezi ca sunt la magazine de piese dacia pompe sumersibile Bosch ptr. solenza cu vr-o 150 de lei si sunt foarte ok:h5

Link spre comentariu

cam toate pompele la mot cu injectie baga 4 bari ...

Am gresit eu cand am scris 2 bari. La a mea - Frontera, manualul Haynes zice 3 bari. Oricum ideea era de a monta o pompa cu putere egala doar accesul sa fie facil. La opelul frontera trebuie dat jos rezervorul pentru a ajunge la pompa/plutitor.

Aveti idee daca prin pompa submersibila trece benzina daca nu functioneaza?

VW Touareg V6 benzina - gaura neagra
Link spre comentariu

Eu zic NU!

Pompele se aleg in functie de debit sau de capacitatea motorului.

NU ai alta optiune decat dai rezervorul scoti pompa si o anulezi . lasand doar un sorb acolo ,inainte de pompa exterioara monteaza un filtru .

Succes!

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Salutam.

Prin pompa submersibila trece benz. si daca nu e alimentata dar trece mai greu, incearca sa sufli cu gura printr-o pompa de cielo/espero. Am montat pompa exterioara serie pe furtun dar am lasat conectata electric si pompa din rezervor (am vrut debit mai mare).

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare