Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut avocat !

worldscape

Postări Recomandate

asa cum spune si anuntul caut un avocat pe parte civila / comerciala, care sa imi reprezinte interesele, pe baza de contract permanent.

Despre ce este vorba, dupa cca 11 ani..m-am certat crunt cu avocata pe care o am, deoarece "a uitat" de vreo 3 procese de in care aveam de executat sume de bani serioase, de genul: o firma care ne datora peste x ron, alta intrata in insolventa.. nu a depus la timp actele pt atragerea raspunderii asociatilor in conditiile in care erau si in culpa cu un dosar penal de fals care era pe rol, si inca un proces aiurea unde la fel trebuiau recuperate niste debite si nu au fost depuse actele in termen....

practic in ultimii 3 ani nu a mai facut altceva decat acte aditionala pe la Reg Comertului, un copil (nu cu mine), si foarte multa uitare.... dar onorariul mergea ca abonament lunar...

si sa-mi spuna in seara asta ca a uitat si suntem iesiti din termene si banii sunt pierduti definitiv, nici macar nu pot fi scazuti din profit ca de, aveam nevoie de hotarari judecatoresti unde sa figuram si noi ca prezenti si ca ne-am sustinut cauza...

deci AVOCAT !!! ... cine stie sau poate da vreo recomandare astept PM.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Caut avocat !

suna-ma maine si vorbim - iti pot recomanda 2 variante super

:h5

merci, o sa te sun... din pacate acuma am aflat ca nu mai pot face nimica ca din cauza asta am si reziliat cu biroul ei...

si acuma si cu banii luati si cu cei dati degeaba...tre sa imi gasesc alta echipa...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Puteti vorbi si colegul nostru Maitre.....am niste amici care intimplator se folosesc de serviciile lui.....si sunt foarte multumiti!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

pentru a nu deschide alt topic , caut si eu un avocat pe parte civila (infiintare ONG , sindicat) 0726499910

Multumesc !

Adi da-mi maine un telefon (nu ptr avocat) ci ptr ONG! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Cu toate ca nu sunt din Bucuresti, asi fi putut sa va ajut prin corespondenta (pentru sfaturi, hartii etc) iar pentru "sala" gaseati pe cineva din Bucuresti.

Dar, tocmai am renutat la acesta "meserie".

Dar, sfaturi, prin PM mai pot da. NU ma dor destele sa scriu un raspuns la o intrebare.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare