razvanutza Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Astazi am fost la Alpina sa rezolv cu niste cablaje si pana la urma mi-am luat o caroserie completa. :x La un moment dat Cristi, (aka Alpina), zice: "Hai sa dam o tura cu LC-ul sa vezi cum se simte 4.2 turbo 24v". Trecand peste faptul ca Alpina se poarta cu LC-ul lui de parca ar fi un Ferrari de cursa (am stat cateva minute sa se incalzeasca motorul, ia gropile ca si cum ar avea 3 cm garda la sol, a lasat motorul sa se "raceasca" la relanti dupa numai 5 minute de "forja"), nu am putut sa nu admir masina: Buton special de suspensie normala/sport Buton de power (am inteles ca da mai multa putere la motor?!)_ Inclinometru Bord ca de avion Motor atat de curat incat l-am suspectat ca ca a folosit colectia lui minune de curatat numai BMW :gr1 Personal mi-ar placea sa am o astfel de jucarie, dar stiu ca m-as gandi de 2 ori inainte sa o bag la noroaie... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: "bunaciune" de HDJ 80 :tk pt aprecieri! da am folosit acele solutii! si chiar ma bate gandul..acum ..cand am devenit pasionat de 4x4 sa caut produse de intretinere originale Toyota :grin: daca tot a fost deschis acest topic..voi face maine poze si voi mai posta cu permisiunea dvs! NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: "bunaciune" de HDJ 80 Inclinometrul ala, la ce foloseste : la insamantat sau la recoltat morcovi ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: "bunaciune" de HDJ 80 Este vorba de HDJ-ul cu foarte putini kilometri, dar din pacate fara 3 blocanti? Cel cu 3 blocanti cum arata? LRY-ul este "topic closed"! Trebuie sa-mi fac timp pentru o vizita la Pitesti! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Februarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2010 (editat) Re: "bunaciune" de HDJ 80 Este vorba de HDJ-ul cu foarte putini kilometri, dar din pacate fara 3 blocanti? Cel cu 3 blocanti cum arata? LRY-ul este "topic closed"! Trebuie sa-mi fac timp pentru o vizita la Pitesti! LRY-ul e topic closed numai ca si piese. Din ce am inteles, una dintre englezoaice va deveni curand LRY... Aia cu 3 blocante se pare ca nu a atins standardele lui Cristi, e numai 12 valve ( No offense...:hw)... In ceea ce priveste blocantele, cred ca le-ar da oricand pe niste jante de 18. In camara mai are niste jucarii interesante (scaune Recaro cu prinderi in 4 puncte, placute frana si discuri heavy-duty), asa ca nu m-as mira ca maine poimane sa vanda BMW-urile minune ca sa pregateasca masina de concurs...:2dr HDJ-ul cu 3 blocanti arata foarte bine pentru o masina de varsta ei (oricum mai bine ca HDJ-ul meu), dar nu asa bine ca aia "de strada". Dupa ce va primi volan pe stanga si acte de LRY probabil ca va fi mult mai apetisanta.. Editat Februarie 3, 2010 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Februarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2010 (editat) Re: "bunaciune" de HDJ 80 :tk pt aprecieri! da am folosit acele solutii! si chiar ma bate gandul..acum ..cand am devenit pasionat de 4x4 sa caut produse de intretinere originale Toyota :grin: daca tot a fost deschis acest topic..voi face maine poze si voi mai posta cu permisiunea dvs! "Pasionat de 4x4" e un termen destul de subiectiv. Cand strambi prima usa la LC (a-pros-pos am eu una ieftina daca e nevoie :grin:) si decizi sa arunci toate solutiile originale Toyota "anti-zgarieturi/anti UV/anti-mucegai-de-copac", atunci vei simti ca devii intr-adevar pasionat. Sper totusi sa nu ajungi sa bagi minunea aia de BMW 4x4 la noroaie :). Editat Februarie 3, 2010 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 (editat) Re: "bunaciune" de HDJ 80 toyota asta...pe care o lauda @razvanuta ,posesoare de inclinometru(morcovimetru):grin: intr adevar va fi masina mea de plimbari/drumetii ...nu de expeditii!!de aceea i se vor pune(intercooler kit,evacuare Jasma cap coada de 3'' placutze green stuff si discuri EBC,jante r18..e t c ) in ceea ce priveste englezoaica cu 3 blocante,troliu,snorkel,mt-uri...ia nu va deveni LRY ci VIS:ha:.....o va utiliza fratele meu si..daca va fi de vanzare el va decide! @razvanuta totusi ma declar pasionat de 4x4...atunci cand deja strambi usi,capote...cand te murdaresti pe bascheti esti pasionat de off road:h5 Editat Februarie 4, 2010 de ALPINA NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: "bunaciune" de HDJ 80 iata si pozele! NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: "bunaciune" de HDJ 80 ier m a mancat in ..nd si am desfacut o putin! am vrut sa vad cum se prezinta!:y va dati voi cu parerea...mie mi se pare noua:grin: capacul de la culbutori l am desfacut tot de curios!(asta pt ca oricum am renuntat la EGR si i voi monta azi intercooler ul si esapamentul!) revin cu poze:h5 NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: "bunaciune" de HDJ 80 cam asa se prezinta! NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: "bunaciune" de HDJ 80 super-frumoasa Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raimondo Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: "bunaciune" de HDJ 80 Arata foarte bine. Felicitari , pentru modul in care intretii aceste bijuterii. FURIA ROSIE :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator giuno28 Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: "bunaciune" de HDJ 80 la ce pret ar fi o asemenea jucarie in anglia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: "bunaciune" de HDJ 80 nu mai gasesti fara MIN 10.000lire........ NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate