Land Niva Luci Postat Aprilie 10, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: punti rigide pe frontera poze recente.........treaba terminata:2dr:banana:br Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: punti rigide pe frontera Pff...asta nu mai e Frontera e un "Fronterozaur":grin: O lucrare bine facuta chiar daca mai are "mici" probleme/reglaje pe ici pe colo per total e o modificare foarte frumoasa si facuta bine. Sper sa se bucure proprietarul de ea ! :br Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: punti rigide pe frontera arata super bine masina. asta da frontera modificata:br AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: punti rigide pe frontera masina arata intr-un mare fel!:br hai la intalnire! http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: punti rigide pe frontera Masina arata intr-un mare fel iar in teren are tot ce-i trebuie ... span si flex fara numar. Felicitari Adi pentru monstru. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan D. Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: punti rigide pe frontera da arata foarte bine masina,dar (exista un mare dar) ramine de vazut cum se va comporta in teren, orice modificare aduce dupa ea mari probleme stiu din experienta. cind masina a fost proiectata au existat cel putin o duzina de ingineri cu capul patrat care au gindit fiecare surub. si au decis cum este mai bine pentru masina. deci vom vedea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi de la cheia Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 (editat) Re: punti rigide pe frontera dragule tin sa te anunt k se comporta foarte bine chiar mai mult decat ma asteptam o sa pun niste poze sa te convingi .toata treaba in a face niste modifikari mai complexe ca acestea e sa gandesti cand tai ceva si sudezi ceva si sa sti k avem si noi ceva ingineri pe la Valcea care si-au batut capu cat decat Editat Aprilie 13, 2010 de adi de la cheia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Aprilie 13, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: punti rigide pe frontera da arata foarte bine masina,dar (exista un mare dar) ramine de vazut cum se va comporta in teren, orice modificare aduce dupa ea mari probleme stiu din experienta. cind masina a fost proiectata au existat cel putin o duzina de ingineri cu capul patrat care au gindit fiecare surub. si au decis cum este mai bine pentru masina. deci vom vedea. :oldde aceea masinile modificate crapa de 100 de ori mai repede decat cele de serie......asta este riscul meseriei... Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan D. Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: punti rigide pe frontera ma bucur sa aud asta, comportamentul bun in teren depinde foarte mult de ce rapoarte ai in grupuri acum,de cauciucuri, de sofer :) si mai am ceva de specificat depinde ceea ce vrei sa faci cu masina, daca vrei sa o ti numai de off road, sau daca mai o scoti si pe autostrada.mai exact daca este masina de suflet cu care mergi zi de zi in orice conditii sau masina de hartaneala. recunosc impresionanta lucrare, ramine de vazut daca va rezista volanta ca din cite stiu eu, sper sa nu spun o prostie, este vorba de un 2.3 care are volanta cu masa dubla si este cam pacatoasa. oricum sper sa ne intilnim pe drumurile tarii si o sa te rog sa-mi permiti sa ma bag sub masina sa studiez problema, doar din curiozitate pentru ca a mea nu va mai suferi nici o modificarede acest gen. poate doar snorkel. exact ce spuneam mai devreme depinde ce vrei sa faci cu ea. si imi cer scuze daca te-a deranjat exprimarea mea din mesajul precedent,doar am fost obiectiv,am apreciat priceperea si daruinta proprietarului de a face ceva deosebit si sper sa fi si reusit. pentru ca, daca nu a reusit, va mai fi unul dintre cei care va mai adauga o bila neagra la capitolul -Frontera este o masina proasta de off road. si sa stiti ca din proprie experienta spun - nu este asa. :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan D. Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: punti rigide pe frontera am verificat si scuze am spus o prostie este vorba de 2.5 care este mai ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi de la cheia Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: punti rigide pe frontera nu e nimik si sper sa ne intalnim cat de curand in cazu cu volanta stiu dar totusi sper sa nu am probleme in rest cu reuctile iti spun pe proprie experienta k sant mai bune adik pe unde urcam cu 2 pe greu acum urc cu 3 in rest oi mai vedea si de mers mai mult pentru offroad dar merg si cu ea pe strada dar nu stiu cat de mult sper sa nu am probleme cu RAR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan D. Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: punti rigide pe frontera din pacate o sa ai mari probleme cu RAR stiu din experienta proprie.este crancen,mai ales ca ai sudat pe sasiu asta este cea mai mare problema.din pacate traim in Ro si este o mare problema. hai sa zic ai bani platesti tot omologari si restul dar nu merge nici asa, am un prieten care a facut o amarata de recarosare si din cat a umblat si cat a platit a zis ca mai bine isi baga ceva undeva. este criza si fiecare tine cu dintii de scaun,inainte mai faceai o combinatie ceva, acum nimeni nu mai vrea sa-si puna semnatura si sa-si asume raspunderea pentru nimic asa ca or sa-ti cera tot felul de hirtii si iti spun de pe acum chiar daca esti mecanic si chiar daca lucrezi la un service care iti da hirtie ca lucrarea sa facut la el trebuie ca acesta sa fie autorizat ca service opel si sa aiba autorizatia de la opel sa faca astfel de lucrari. imi pare rau. dar cam asa sta treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Aprilie 15, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: punti rigide pe frontera din pacate o sa ai mari probleme cu RAR stiu din experienta proprie.este crancen,mai ales ca ai sudat pe sasiu asta este cea mai mare problema.din pacate traim in Ro si este o mare problema. hai sa zic ai bani platesti tot omologari si restul dar nu merge nici asa, am un prieten care a facut o amarata de recarosare si din cat a umblat si cat a platit a zis ca mai bine isi baga ceva undeva. este criza si fiecare tine cu dintii de scaun,inainte mai faceai o combinatie ceva, acum nimeni nu mai vrea sa-si puna semnatura si sa-si asume raspunderea pentru nimic asa ca or sa-ti cera tot felul de hirtii si iti spun de pe acum chiar daca esti mecanic si chiar daca lucrezi la un service care iti da hirtie ca lucrarea sa facut la el trebuie ca acesta sa fie autorizat ca service opel si sa aiba autorizatia de la opel sa faca astfel de lucrari. imi pare rau. dar cam asa sta treaba. deci ideea e ca trebuie sa mergi la risc.....si sa ai mereu cateva hartii de valoare bagate in actele masinii..,....asta e romania.... Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan D. Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: punti rigide pe frontera nu e nimik si sper sa ne intalnim cat de curand in cazu cu volanta stiu dar totusi sper sa nu am probleme in rest cu reuctile iti spun pe proprie experienta k sant mai bune adik pe unde urcam cu 2 pe greu acum urc cu 3 in rest oi mai vedea si de mers mai mult pentru offroad dar merg si cu ea pe strada dar nu stiu cat de mult sper sa nu am probleme cu RAR faptul ca acum unde urcai cu 2 acum urci cu a 3-a este din cauza rapoartelor din grupuri, frontera 2.5 are rapoarte destul de slabe 4.2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: punti rigide pe frontera Avand in vedere ca in punti are rapoarte de 5,2 masina este foarte sprintena. Nu pot decat sa urez propprietarului s-o poarte sanatos si sa faca diferenta intre sfaturile avizate si cele mai putin avizate. Oricum tot penal ramane!!!:banana:banana:banana:uameni X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 (editat) Re: punti rigide pe frontera Si inca ceva. Cauciucurile pe care le are(insa turbo 33X12,5/15) sunt mai mari decat 35-urile neresapate. Chiar este o bestie.http://www.x3moffroad.ro/viewtopic.php?f=7&t=151&start=10 Editat Aprilie 20, 2010 de Astral X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: punti rigide pe frontera felicitari adi fiindca folosesti masina si in alte scopuri(cine stie,cunoaste) :cl http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Mai 9, 2011 Autor Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: punti rigide pe frontera adita...!!! ceva noutati cu tinicheaua..ca s-a "sculat "iar topicul...mai povesteste-ne:banana Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi de la cheia Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 (editat) Re: punti rigide pe frontera ce sa mai zic mai nenea lucrez la rolchage exterior acum ca sa pot sa mai merg totusi si pe strada ceva ceva . si alceva la ce nu prea sant multumit a bubuit iara un cauciuc nu stiu ce sa zic dar cred k nu au fost foarte reusite l-am trimis la bucuresti k este in garantie si astept sa vad ce o sa zica lumea ,sper sa nu patesc cu toate asa in rest ce sa zic as taiao dar unu la mana trebuie platforma pentru deplasat plus ca daca mai vrei sa tragi pe cineva de undeva nu o sa mai ai cu ce sti si tu iti trebuie greutate k sa ai aderenta Editat Mai 12, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Mai 12, 2011 Autor Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: punti rigide pe frontera nea Adita mai baga frate si tu niste poze cu lucrarea...ca de e topicul despre masina ta..ca sunt si colegii curiosi....bineanteles si eu..si ceva poze cu roll-cage-ul....astept:h5..si bafta la lucrare!:2dr Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate