Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

masina de strada?welcome to bucharest

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

Vizitator nanuk
Daca e Acordul cu motorul de 2,4 benzina e si mai beton. :grin:

e 2.0.2.4 are 2 tevi.eu va multumesc f tare pt aprecieri,sunt megamultumit de masina ,vreau sa o si upgradez daaaaaaar de fapt am vrut doar sa va arat in ce kkt traim.noroiul este de pe autostrada A1,nu de pe santier.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator jimny8

... vreau sa o si upgradez daaaaaaar de fapt am vrut doar sa va arat in ce kkt traim.noroiul este de pe autostrada A1,nu de pe santier.....

domnul Marele Alb, doriti sa o upgradati la nivelul asta? ca asa nu ar mai fi nici o problema...

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

prima poza legend,a doua accord.

e marfa legend si sunt si f rare la noi dar si asta sarea rau din buget (e dubla k pret fara tva,dobanzi,etc)

Link spre comentariu

prima poza legend,a doua accord.

e marfa legend si sunt si f rare la noi dar si asta sarea rau din buget (e dubla k pret fara tva,dobanzi,etc)

Intradeva. Am dat cautare pe google si mi-a dat poza aceea si am crezut ca e modelul nou de legend. Desi mie imi place foarte mult modelul din 1996-1998.

Link spre comentariu

in service la honda era cineva cu un legend zgariat cu cuiul de la un cap la altul pe ambele laterale, o vopsea integral... e o masina de 44.000 eur fara taxe. Ai tai mina cu drujba daca il prind pe unu dinasta. Si aici vb de masina mea, ca daca ar fi sa am Legend si sa patesc asta... cred ca as incepe campania la care ma tot gindesc de ceva vreme :dr3
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare