Vizitator nanuk Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 :bleah cu ea ma dau zilnic,vai de capul ei saraca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Accord benzina. Tot respectul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Mai spala-o URSULE :grin: si mai lasa bautura :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Daca e Acordul cu motorul de 2,4 benzina e si mai beton. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 oricum mult respect pentru masina, de accord nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Daca e Acordul cu motorul de 2,4 benzina e si mai beton. :grin: e 2.0.2.4 are 2 tevi.eu va multumesc f tare pt aprecieri,sunt megamultumit de masina ,vreau sa o si upgradez daaaaaaar de fapt am vrut doar sa va arat in ce kkt traim.noroiul este de pe autostrada A1,nu de pe santier..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 ai fi bun de du la reklama la polish din ala :lol: ..ia spala jumatate de masina ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 ... vreau sa o si upgradez daaaaaaar de fapt am vrut doar sa va arat in ce kkt traim.noroiul este de pe autostrada A1,nu de pe santier..... domnul Marele Alb, doriti sa o upgradati la nivelul asta? ca asa nu ar mai fi nici o problema... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 ridgeline este cam pimpin pt gustul meu.si oricum nu are V8 :? si sare si din buget.rau.k sa nu mai vb k nu se importa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 oficial, nu se importa neoficial, m-am speriat cand am vazut o magaoaie de asta alba pe magheru :) dap... pimpin, da' honda :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Febletea mea tot Honda Legend ramane. :grin: Am avut una si stiu ce vorbesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 prima poza legend,a doua accord. e marfa legend si sunt si f rare la noi dar si asta sarea rau din buget (e dubla k pret fara tva,dobanzi,etc) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 prima poza legend,a doua accord. e marfa legend si sunt si f rare la noi dar si asta sarea rau din buget (e dubla k pret fara tva,dobanzi,etc) Intradeva. Am dat cautare pe google si mi-a dat poza aceea si am crezut ca e modelul nou de legend. Desi mie imi place foarte mult modelul din 1996-1998. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 noua honda legend: http://www.km77.com/marcas/honda/2007/l ... ma/g01.asp mai mica, mai agila, mai plina de gadgeturi. si cu sistem 4x4 ! fara ARB :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 in service la honda era cineva cu un legend zgariat cu cuiul de la un cap la altul pe ambele laterale, o vopsea integral... e o masina de 44.000 eur fara taxe. Ai tai mina cu drujba daca il prind pe unu dinasta. Si aici vb de masina mea, ca daca ar fi sa am Legend si sa patesc asta... cred ca as incepe campania la care ma tot gindesc de ceva vreme :dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 Eu m-am gandit sa incep campania "Bag cuiul in vopseaua ta" la nemernicii care ma forteaza sa merg pe strada (unde si masinile sunt inghesuite) blocand tot trotuarul. Pana acum m-am rezumat la lovit (nu rupt...) oglinzi. :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 cuiu Levo : .....cred ca campania : "bag cuiu in vopseaua ta fara sa iau un levier peste gulie" este mai sanatoasa ! :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate