NeRv1 Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Dupa cum am zis si in titlu caut niste informatii in legatura cu inmatricularea unei masini pe ONG. Daca se poate inmatricula in asa fel incat sa se evite taxa de prima inmatriculare...rog pe cei ce cunosc pasii ce trebuiesc facuti pentru acest proces sa ma informeze si pe mine (noi). Totodata si alte informatii legate de asigurare, impozit ...asta incazul ca difera de cel normal. Multumesc:h5:tk Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: Stie cineva de relatia masina -ONG? Din cate stiu eu nu este posibila inmatricularea fara plata taxei de poluare pentru auto pe ONG (asociatii, fundatii). Singura posibilitate, neverificata, am inteles ca ar fi pe Asociatie sportiva de off-road, rally, pentru masinile omologate pentru concursuri de catre o comisie nationala sau ceva de genul acesta. Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Stie cineva de relatia masina -ONG? off-topic daca ajuta la ceva, masina trebuie sa fie inmatriculata,se poate face un contract de comodat intre proprietar+masina si te poti scade cu toate cheltuielile de intretinere+carburant(daca ai bani in asociatie),dar trebuie sa ai foaie de parcurs(se cumpara de la magazinele specializate):tk Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate