Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sos padurea !!

buro

Postări Recomandate

ma gandeam prin cele scrise de mine aici sa incerc sa sensibilizez lumea despre o serie de fapte care se petrec in zona clujului dar nu numai,in ceea ce priveste padurea care spre nefericirea mea si nu numai,sta sa dispara complet !! iar peste vreo 10 ani cand sper sa am copil la intrebarea si rugamintea acestui de a-l duce la padure eu sa raspund ca nu pot deoarece nu mai este padure decat in elvetia si alte tari cu constiinta !! concret ma refer la faptul ca se taie padurea in prostie spre exemplu din surse sigure stiu ca in zona Maguri Racatau doar intr-o singura noapte au fost depistate in jur de 30 de carute care transportau lemn taiat de pe picior !! va dati seama asta e curata crima iar daca stam sa ne gandim cele 30 de carute trebuiau oprite de tot atatia padurari,primari,jandarmi sau politisti !! pe de alta parte nu numai in acea zona se fura se taie masiv in zona drumul spre localitatea Micesti si in Ciurila este un intreg corp de padure defrisat complet,acolo erau arbori de stejar si fag de 30 de ani care au fost taiati fara mila de tigani si de romani deopotriva mai ales ca padurile de acolo nu au paza pentru ca au fost predate oamenilor si pe oameni pe proprietari nu ii intereseaza numai bat din gura si atat !! e jale am si poze din acele zone am mers si la protv si la realitatea si le-am spus de situatia asta si au spus ca vor avea in vedere aspectele !! daca ma duceam cu o stire de o crima sau ca l-am vazut pe mutu la farmacie eram mai tare bagat in seama !!! ne incurcam si noi si autoritatile in hartii dar padurea nu stie de astea si merg hotii si o taie fara mila !!! mare pacat !!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare