Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Piese Lada

cretu

Postări Recomandate

Re: Piese Lada

Intradevar cei de la Szeged au preturi bune , si faciliteaza si transportul in Romania . Am incercat si functioneaza - va recomand si voua , dar atentie , fiindca lucreaza bine doar daca transmiteti codul de piesa din catalogul ce se poate descarca de pe pagina lor de web.

De un parc de dezmembrari nu a aflat cineva ?

Caut o chiuloasa de niva 1,7i , an 2003.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 an mai târziu...
  • Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Am fost astazi in Bulgaria, la Shabla, un mic oras situat la vreo 30 km de Vama Veche. M-am dus special pentru piese de Niva la un mic service din localitate, frecventat de cei din zona Mangalia - Constanta care mai au inca Lada Niva. . Singurul inconvenient ar fi faptul ca cei de la service nu vorbesc deloc romaneste insa au fost receptivi la "explicatiile" mele in universala limba gimnastica si in cele din urma ne-am inteles. Preturile pieselor sunt excelente, in general fiind mai ieftine decit cele vindute la noi cu 40 - 50% si in unele cazuri chiar mai mult.

De exemplu:

- planetara fata stinga, 24 caneluri - 180 leva/buc.;

- rulmenti roata fata - 9 leva sau 6 leva/buc (functie de producator);

- semering roata fata - 3 leva;

- robinet climatizare - 9 leva/buc.;

- butuc roata fata, 24 caneluri - 65 leva;

1 leva = 2,34 lei la casa de schimb in Mangalia.

Un alt dezavantaj ar fi acela ca, piesele mai scumpe si care se defecteaza mai rar este posibil sa nu existe pe stoc, dar se face comanda care este onorata in 24 de ore, comanda la care se mai adauga o taxa de transport variabila functie de greutatea pieselor respective.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

Am luat astazi planetara, m-a costat 185 leva, adica 180 planetara si 5 transportul. Este vorba de planetara cu 24 caneluri. Alte preturi ar fi:

- janta otel Niva - 80 leva/buc.

- anvelopa 175/80 R16 - 138 leva/buc.

- pompa frina - 36 leva/buc.

- pompa ambreiaj - 26 leva/buc.

- furtun cauciuc ambreiaj (cel dintre pompa si cil. receptor) - 9,80 leva/buc.

- cilindru receptor ambreiaj - 19 leva/buc.

- pivot - 12 leva/buc.

- releu semnalizare - 5 leva/buc.

- filtru ulei - 7 leva/buc.

- filtru benzina (injectie, Mastersport) - 14,5 leva;

- pompa benzina (intregul ansamblu, inclusiv plutitorul, mufa etc.) - intre 150 si 200 leva/buc. functie de producatorul pompei propriu-zise, Hertzog sau Bosch

- ansamblu cupla elastica transmisie - 150 leva.

- caseta directie model nou (obisnuita, nu servo) - 150 leva

- burduf cauciuc planetara (include si un tub cu vaselina aferenta) - 10 leva.

- tampon elastic toba - 4 leva.

Pe data de 29 ma duc din nou cu masina la reparat, daca este cineva interesat de preturile altor piese dati-mi un mesaj pe privat si ma interesez.

Voi face rost si de alte preturi si am sa le afisez aici.

Pentru cei interesati va las o adresa de e-mail si doua nr. de telefon: et_dimitarspasov@abv.bg ; 0878756890, 0878556890.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Cind mai ajungi pe la bulgari vezi sa nu uiti sa intrebi si cit costa doua grupuri fata/spate 1:4.3 pentru o niva din 1987 cu planetare pe 22 de caneluri.

Sper sa fie de calitate, nu ca alea de la basarabeni pe care le-am rupt ca pe nimic.

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Link spre comentariu

Cind mai ajungi pe la bulgari vezi sa nu uiti sa intrebi si cit costa doua grupuri fata/spate 1:4.3 pentru o niva din 1987 cu planetare pe 22 de caneluri.

Sper sa fie de calitate, nu ca alea de la basarabeni pe care le-am rupt ca pe nimic.

la bulgari nu stiu cat costa dar stiu cat am dat eu pe ala spate :) 1400 lei :) complet desigur

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare