nivaforever Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Piese Lada Piese excelente se gasesc aici http://www.nivashop.ru cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dex20 Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Piese Lada Piese excelente se gasesc aici www.nivashop.ru cand o sa stim si limba rusa... "Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Piese Lada La cum merge treaba prin zona asta mioritica in curind vom avea nevoie si de rusa.....parerea mea. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Piese Lada VA SALUT! Poate va intereseaza aceasta adresa /NISTRU LADA S.A. / centrul auto AVTOVAZ mun. Chisinau, Calea Orheiului, 112 /+373-22/ fax: 460049; tel: 460009; 460021 Ramura: Comert. Automobile si piese auto./ Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Piese Lada cand o sa stim si limba rusa... Poti sa intri asa :) http://translate.google.ro/translate?js=y&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http://www.nivashop.ru/vcd-389-5/catalog.html&sl=ru&tl=ro Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Piese Lada Poti sa intri asa :) http://translate.google.ro/translate?js=y&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http://www.nivashop.ru/vcd-389-5/catalog.html&sl=ru&tl=ro Bravo DMX tati....esti tare,dar mai departe? Habar nu am cum sa fac comanda daca am nevoie de ceva anume.Nici nu stiu cat inseamna o freica daia....:grin: Si marea mea problema.....nu am gasit kit de A/C pt niva, k vara nu-i ca iarna,cum spunea cineva de la noi din popor....:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Piese Lada Bravo DMX tati....esti tare,dar mai departe? Habar nu am cum sa fac comanda daca am nevoie de ceva anume.Nici nu stiu cat inseamna o freica daia....:grin: Si marea mea problema.....nu am gasit kit de A/C pt niva, k vara nu-i ca iarna,cum spunea cineva de la noi din popor....:tk E vorba de rubla ruseasca, 1 rubla=0,1006 lei comform BNR.Preturile nu sunt exagerate, problema este cum se poate comanda. Eu m-am gandit la un importator, cum este cel din Cluj, sa-i prezentam produsele si pe baza de precomenzi sa vedem daca poate aduce si la ce costuri. Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Piese Lada E vorba de rubla ruseasca, 1 rubla=0,1006 lei comform BNR.Preturile nu sunt exagerate, problema este cum se poate comanda. Eu m-am gandit la un importator, cum este cel din Cluj, sa-i prezentam produsele si pe baza de precomenzi sa vedem daca poate aduce si la ce costuri. Ok, ideea este ca cei din cluj, din cate stiu eu importa piesele din ungaria.dar crezi ca atunci cand ai un magazin profilat pe comertul cu piese numai de lada cauti sa iei piese de la distribuitorul cel mai ieftin?cel putin eu asa as face.... O idee rea nu este,asa ca am sa sparg eu gheata si am sa-l sun,ii povestesc de ce si cum si te tin la curent:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: Piese Lada Am gasit la firma de la CLUJ cu piese pentru Lada un kit stabilizator pt puntea spate .Seamana cu bara stabilizatoare fata. Are cineva montat? Se merita? Practic ce aduce in plus daca se monteaza? As dori o parere pt acest chit deoarece as vrea sa-l achizitionez. Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: Piese Lada Am gasit la firma de la CLUJ cu piese pentru Lada un kit stabilizator pt puntea spate .Seamana cu bara stabilizatoare fata. Are cineva montat? Se merita? Practic ce aduce in plus daca se monteaza? As dori o parere pt acest chit deoarece as vrea sa-l achizitionez. Vezi aici! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=47236 Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: Piese Lada Multumesc pt ajutor, m-am documentat si acum stiu ce am de facut! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Piese Lada Am gasit grupul spate la Chisinau. La 130 de iepuroi. A fost montat pe masina, dar, cand merg pe sosea, si iau piciorul de pe acceleratie se aude u zgomot ca un huruit. Cand accelerez, nu se mai aude. E ca si cum ar freca ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Piese Lada salut! Aceeasi problema am avut si eu cand am montat LSD-ul pe puntea spate.La mine a fost bucsa deformabila care strange rulmentii .In capatul pinionului care calca pe coroana este un rulment cu role ,acela e vinovatul. Bucsa deformabila se strange la un anumit cuplu, Daca e prea stransa huruie rulmentii dupa pinionul de atac ,daca nu e stransa la cuplu mai slaba ai joc la dantura pinion coroana si stai pe dreapta....In orice caz cine ti-a umblat la grup nu stie joaca. Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Piese Lada Grupul l-am luat intreg din moldova. Doar o fost pus sus pe masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator k.lada Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 (editat) Re: Piese Lada Domnilor, nu stiu exact cum e configuratia de blocare la Niva, dar pe puntea fata/spate mai mult ca sigur merge DIFERENTIAL DE CLASIC, care se poate cumpara de la dezmembrari la pret derizoriu (60-80 ron) si sunt mult mai bune ca astea noi. Merita incercat zic eu. Rapoartele sunt in felul urmator: Lada 1200, 1200s,(2101, 21011) 2105: 4.3 Lada 1500(2103) : 4.1 Lada 1600(2106): 3.9 Lada 2102/2104 (kombi): 4.44 Adevarul e ca s-a pus ce era pe raft, dar ar merita incercarea :D Iar despre huruit, desfa cardanul, si o sa vezi ca e o piulita acolo, care aproprie pinionul de atac de coroana (la poza, stg jos, reperul 5). Ala cica trebuie strans la 160-200 N*m (pt rulment nou), sau se poate face la simt (strangi, si misti cu mana sa vezi cum merge grupul. La clasic asa e. Cat despre piese, se g asesc ieftine la bulgari, in RUSE. Noi cei din Lada club romania, am fost de mai multe ori (baietii din bucuresti) pana in ruse, sa aducem piese, iata si dovada :D ) Editat Aprilie 25, 2010 de k.lada Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Re: Piese Lada Pentru cine este interesat am trecut la sectiunea Vanzari diverse mai multe piese pt Lada niva! va multumesc Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: Piese Lada A cumparat cineva piese din Bulgaria? Daca da, care este calitatea acestora si cum sunt preturile acolo comparativ cu cele de la noi? Ma intereseaza planetarele si butucii rotilor fata modelul cu 24 caneluri. Niste adrese ale magazinelor din Varna sau Ruse ce vind astfel de piese ar fi binevenite. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebastian f Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Piese Lada Salutari! Pentru cei din partea de vest a tarii - si nu numai - recomand un dealer de piese lada din Szeged - Ungaria. Pe net se poate gasi la ladaparts.hu. Are tot ce-si poate inchipui un mecanic, cel putin nu au fost piese de care am avut nevoie si sa nu le aiba. Preturi mai mult decat rezonabile si transport in Romania. Din cate am auzit si clujenii de la pieselada se aprovizioneaza tot de acolo. Calitate garantata! Au apropape numai piese originale. Eu le-am scris in repetate randuri mail (in limba maghiara, dar cred ca puteti scrie si in romana pt ca pe site apare anunt si in romana) si mi-au raspuns prompt. Livrarea a fost ok si piesele de calitate. Incercati, merita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: Piese Lada Pentru cei interesati de piese sau chiar de o masina intreaga,este pus un anunt la vanzari un pachet de 6 buc, cu conditia sa se vanda toate odata la un pret mai mult decat acceptabil. In consecinta, trebuie facuta echipa. Detalii la tel. 0761525359.:wink: bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Piese Lada se pare ca topicul respectiv a fost sters. Chestii de regulament Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Piese Lada Da. Nu am putut sa fac poze pt ca este la om in curte si nu mi-a permis. In orice caz,pt ca nu am pus o poza ...... Tel meu este deschis 0761525359. Cei interesati ma pot contacta la tel sau p.m.,este o ocazie pe care n-o pot fructifica singur,asa ca dc ne cuplam cativa fani ai curvelor rusoaice ,iese ceva bun,sunt ''fiare'' relativ noi sau cel putin au carcasa buna,.....iar de completat la ele sau cu ele,e numai bine. O rusoaica de cativa anisori,cei drept cam tavalita,aproape schioapa,care haraie si beasa,sa dai pana la 4-5 sutici........ si cu buletin de romanica,pardon de doljana..... Numai bine! bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Piese Lada Sint interesat, asa ca te rog sa ma treci si pe mine pe lista.:banana La telefon intra robotul. Merci anticipat. "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Piese Lada 1. Dl.UBU 2. Dl.Puiu Prescure Lista ramane deschisa. Cand va hotarati puteti suna si eventual facem un drum (cam 25 km de Craiova). Sunt in diferite stadii de descompletare,dar nimic de speriat si la un pret accesibil. bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Piese Lada Mai sunt 2 libere,lista e deschisa.:wink: bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Piese Lada 1. Dl.UBU 2. Dl.Puiu Prescure Lista ramane deschisa. Cand va hotarati puteti suna si eventual facem un drum (cam 25 km de Craiova). Sunt in diferite stadii de descompletare,dar nimic de speriat si la un pret accesibil. Am avut o discutie cu Puiu la traseul de sambata si am ajuns la concluzia ca trebuie sa facem alte investitii in masini. Cred ca nu mai ajungem sa vedem nivele-astea. Regret. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate