Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Transplant caroserie englezoaica pe D22-ul meu

sean70

Postări Recomandate

Va salut!

Anul trecut asociatul meu imbibat de alcool :xa vrut sa spele Navara in Dunare si bineinteles a ramas acolo vreo 3 ore pana a venit un tractor sa-l scoata.Rezultatul-calculator si ambele diferentiale.Deviz la Badsi - fara numar,asa ca am tulit-o in Germany de unde am venit cu o englezoaica fara motor si cutie de pe care am luat ce ne-a trebuit si dupa ceva timp am vandut-o altuia care avea nevoie de fata .

Acum vreo 2 luni tot el si in aceeasi stare de euforie :xs-a gandit sa invete un copil de 8 ani sa sofeze.Rezultatul - un pom gros si obraznic nu a vrut sa-l evite si i-a tras o creanga pe cocoasa (masinii,din pacate) - plafon,usi partea stanga varza.:dr3

Asa ca l-am sunat pe cel caruia ii vandusem englezoica(omul s-a cracanat de ras) si am cumparat inapoi ce mai ramasese din ea.Maine,daca se poate circula o sa o am la mine si vreau sa transplantez caroseria pe al meu.Va rog sa-mi spuneti daca operatia e fezabila si la ce probleme sa ma astept.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Transplant caroserie englezoaica pe D22-ul meu

Inainte de sarbatori intentionam sa-mi iau un 4x4 capabil ca masina de zi cu zi,asa ca am cedat leasing-ul la BMW-ul meu E60 si am incercat sa fac un contract nou.Ingineria financiara nu mi-a iesit datorita situatiei economice maro generalizate si sfeclei din spatele firmelor de leasing,asa ca sunt nevoit sa-mi repar Navara si sa merg cu ea pana iese soarele deasupra land of choice (mai corect land of shit).:uameni

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

cred ca e mai simplu sa "decopertezi" ce este stricat de pe cabina ta si sa inlocuiesti cu ce ai pe cealalta cabina. asta pt ca inlocuirea cabinei cu totul presupune dezechipare , bord jos, complicatii cu cablajele electrice etc, etc. Costurile sunt mari. Bineinteles ca este numai o opinie formulata pe "nevazute"

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

...asa ca am tulit-o in Germany de unde am venit cu o englezoaica...

Si mai trebuie sa o modifici pentru volan pe stanga

:tk Nissan Terrano 2, 2001, 2.7tdi, 125cp.:dr1
Link spre comentariu

Daca maine reusesc sa le aduc pe amandoua o sa pun poze sa va dati cu parerea.Dupa ce vedeti pozele m-ar interesa daca aveti disponibilitatea sa faceti lucrarea,inclusiv vopsitorie totala cu verdele ala army mat.

Restul fiarelor le vopsesc eu electrostatic cu un negru mat- vreau sa-i fac si o bara gen arb,afn si scuturi(am niste aluminiu de 8 pe stoc)

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Ti-au iesit schimbarile de pe englezoaica pe masina ta? Pentru si eu am acelasi lucru in minte: sa merg sa imi iau una pe dreapta si sa imi pun tot ce nu are a mea de pe aia si restul din piese sa vad. Si vroiam sa mai aflu o parere daca se potrivesc piese. :tk

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare