sean70 Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Va salut! Anul trecut asociatul meu imbibat de alcool :xa vrut sa spele Navara in Dunare si bineinteles a ramas acolo vreo 3 ore pana a venit un tractor sa-l scoata.Rezultatul-calculator si ambele diferentiale.Deviz la Badsi - fara numar,asa ca am tulit-o in Germany de unde am venit cu o englezoaica fara motor si cutie de pe care am luat ce ne-a trebuit si dupa ceva timp am vandut-o altuia care avea nevoie de fata . Acum vreo 2 luni tot el si in aceeasi stare de euforie :xs-a gandit sa invete un copil de 8 ani sa sofeze.Rezultatul - un pom gros si obraznic nu a vrut sa-l evite si i-a tras o creanga pe cocoasa (masinii,din pacate) - plafon,usi partea stanga varza.:dr3 Asa ca l-am sunat pe cel caruia ii vandusem englezoica(omul s-a cracanat de ras) si am cumparat inapoi ce mai ramasese din ea.Maine,daca se poate circula o sa o am la mine si vreau sa transplantez caroseria pe al meu.Va rog sa-mi spuneti daca operatia e fezabila si la ce probleme sa ma astept. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Transplant caroserie englezoaica pe D22-ul meu Inainte de sarbatori intentionam sa-mi iau un 4x4 capabil ca masina de zi cu zi,asa ca am cedat leasing-ul la BMW-ul meu E60 si am incercat sa fac un contract nou.Ingineria financiara nu mi-a iesit datorita situatiei economice maro generalizate si sfeclei din spatele firmelor de leasing,asa ca sunt nevoit sa-mi repar Navara si sa merg cu ea pana iese soarele deasupra land of choice (mai corect land of shit).:uameni Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Transplant caroserie englezoaica pe D22-ul meu cred ca e mai simplu sa "decopertezi" ce este stricat de pe cabina ta si sa inlocuiesti cu ce ai pe cealalta cabina. asta pt ca inlocuirea cabinei cu totul presupune dezechipare , bord jos, complicatii cu cablajele electrice etc, etc. Costurile sunt mari. Bineinteles ca este numai o opinie formulata pe "nevazute" ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Transplant caroserie englezoaica pe D22-ul meu exemplu cu masina colegului Gabi Pas. Plafon, usi, aripa si structura spate... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pvf Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Transplant caroserie englezoaica pe D22-ul meu ...asa ca am tulit-o in Germany de unde am venit cu o englezoaica... Si mai trebuie sa o modifici pentru volan pe stanga :tk Nissan Terrano 2, 2001, 2.7tdi, 125cp.:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Transplant caroserie englezoaica pe D22-ul meu Daca maine reusesc sa le aduc pe amandoua o sa pun poze sa va dati cu parerea.Dupa ce vedeti pozele m-ar interesa daca aveti disponibilitatea sa faceti lucrarea,inclusiv vopsitorie totala cu verdele ala army mat. Restul fiarelor le vopsesc eu electrostatic cu un negru mat- vreau sa-i fac si o bara gen arb,afn si scuturi(am niste aluminiu de 8 pe stoc) Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adyytza06 Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Transplant caroserie englezoaica pe D22-ul meu Ti-au iesit schimbarile de pe englezoaica pe masina ta? Pentru si eu am acelasi lucru in minte: sa merg sa imi iau una pe dreapta si sa imi pun tot ce nu are a mea de pe aia si restul din piese sa vad. Si vroiam sa mai aflu o parere daca se potrivesc piese. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate