adipsc88 Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Inaltare Samurai Elicoidale. Eu mi-am facut body lift acasa,HOME MADE, si a iesit super super ok...stati sa pun niste poze...:cleeee inaltatoarele au fost facute la strung,de 4.2 cm si putin mai late sa stea bine caroseria pe sasiu:h5 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Inaltare Samurai Elicoidale. Daca e cineva interesat de modelul asta sunt doua de vanzare la bulgari http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21264184941023390&f1=details http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21252086571737575&f1=details Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Martie 4, 2010 Autor Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Inaltare Samurai Elicoidale. Am vorbit cu cineva din Cluj care inalta Sami elicoidal: Exista doua variante: 1.Se poate comanda din Germania Kit complet arcuri si telescoape, care costa o suma mare de bani, sau 2.Se poate inalta masina cu piese aftermarket, adica distantiere la arcuri si prelungitoare telescoape.Acelasi procedeu l-am aplicat la vitara si era foarte ok. Tipul pune si BodyLift la masina fara probleme.Preturile practicate de el sunt foarte bune. Concluzie:Se poate inalta o astfel de masina fara sa cheltui o avere.:y VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Inaltare Samurai Elicoidale. Nu se pune problema ca nu s-ar putea pune o suspensie pe elicoidale la o masina care a iesit din fabrica cu arcuri lamelare.Este o masina la care se pot face extrem de multe modificari,DAR daca nu se fac ”profesional” (mai ales la partea de suspensie),probleme o sa fie la ordinea zilei:hl. Parerea mea. OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Martie 4, 2010 Autor Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Inaltare Samurai Elicoidale. Eu am vorbit de inaltarea unui Samurai pe arcuri elicoidale,iesita asa din fabrica, nu de conversii.:x VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Inaltare Samurai Elicoidale. Ai dreptate:h5 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Inaltare Samurai Elicoidale. Sa inalti o masina e foarte simplu,sa o faci sa mearga mai bine e mai greu!! Cand pui distantiere la arcuri si amortizoare nu faci nici o imbunatatire a suspensiei,cursa suspensiei o sa fie aceasi cu ce ai avut inainte,deci nu o sa lucreze mai bine in teren. Plus ca in momentul in care prelungesti amortizorl acolo ai un punct slab,poate oricand sa cedeze,mai bine pui amortizoare mai lungi. Deasemenea mai bine pui arcuri mai lungi pentru ca lucreaza mai mult comprimat-decomprimat decat arcul original cu distantier. Spor la treaba. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Martie 5, 2010 Autor Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Inaltare Samurai Elicoidale. Cfantana, eu stiu ca tu ai dreptate dar sa cumpar un Kit de suspensie e imposibil acum pt. mine.Daca mi-ai putea spune, de la ce masina ar potrivii arcul pe spate si telescoapele? Ca pe fata e mai complicat, arcul fiind prins pe telecop. Sau daca stii vreo alta varianta pt.ridicarea suspensiei care sa nu coste exagerat? Multumesc anticipat. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Inaltare Samurai Elicoidale. Buna, eu la samuraiul meu am pus amortizoare de lada niva, sunt cu vreo 8 cm mai lungi, priderile sunt identice. (sunt pe ulei, dar functioneaza destul de bine, am cumparat cu 50 lei bucata :wink: ) Akos Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Inaltare Samurai Elicoidale. Cfantana, eu stiu ca tu ai dreptate dar sa cumpar un Kit de suspensie e imposibil acum pt. mine.Daca mi-ai putea spune, de la ce masina ar potrivii arcul pe spate si telescoapele? Ca pe fata e mai complicat, arcul fiind prins pe telecop. Sau daca stii vreo alta varianta pt.ridicarea suspensiei care sa nu coste exagerat? Multumesc anticipat. Pe spate poti sa incerci cu arcuri de lada samara break iar amortizoare ar trebui sa cauti ceva cu 7-8 cm mai lungi,daca nu gasesti da-mi un telefon si potrivim ceva. Pe fata ti-ar trebui un amortizor care sa aiba inel jos si tija sus,si la fel sa fie mai lung cu 7-8 cm decat cel actual,trebuie sa masori dar s-ar putea sa mearga cele de vitara spate. Pe acest amortizor trebuie sa fabrici un taler pe care sa stea arcul. Arcuri ar merge de jimny fata,daca scoti arcurile si le masori spune-mi sa vedem ce gasesc prin ograda ca am o multime de arcuri. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Martie 6, 2010 Autor Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: Inaltare Samurai Elicoidale. Eu iti multumesc mult de informatii, tu ai dreptate in ceea ce spui.Problema mea este ca sunt foarte ocupat si nu mai timp suficient sa studiez problema pieselor inlocuitoare.Daca as stii exact ca trebuie sa cumpar de ex.2 arcuri spate vitara,2 arcuri lada si cate 2 telescoape de la o anumita masina asa as proceda.La noi in zona nu sunt supermecanici care sa isi dea silinta in asa ceva. Daca poti afla de undeva lista pieselor necesare ti-asi fi foarte recunoscator.Azi voi face poze cu suspensia de pe masina si le voi afisa.Poate in felul acesta ne vom lumina de tot. :tk VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate