minitehnicusro Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Re: Sfat achizitie Suzuki - Samurai, Jimny sau Vitara ? Care planetare sunt mai dure : de Samurai sau Jimny ? care e mai tare: nissan sau toyota? vorbim vorbe. ce comparam? planetarele fata sau spate? originale sau aftermarket? cu 22 sau 26 de caneluri? in ce conditii? cu ce dimensiune de roti? cu blocant sau fara? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boerumarius Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Re: Sfat achizitie Suzuki - Samurai, Jimny sau Vitara ? E vorba de cele de fabrica si fata si spate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Re: Sfat achizitie Suzuki - Samurai, Jimny sau Vitara ? samurai stanga, jimny dreapta jimny oem, samurai oem, samurai trail-gear cele de spate originale sunt aproximativ identice 1 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boerumarius Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Re: Sfat achizitie Suzuki - Samurai, Jimny sau Vitara ? Multumesc de informatii,dar ca o parere personala planetarele de Jimny ar suporta aproximativ ca cele de Samurai :{roti pe 31 de exemplu} bineinteles cu modificarile de rigoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi BV Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Re: Sfat achizitie Suzuki - Samurai, Jimny sau Vitara ? O persoana de sex feminine s-ar distra copios citind postarile noastre si ar concluziona: - e tipic masculine sa fie mareeee si sa aiba forta/cai putere. Zilele trecute in muntii orastie am vazut un Jimny bine pregatit, la treaba si mi-a placut. Ai confort in el si desi inghesuit este masina mai noua, etc etc. Ca si concluzie nu-mi pare rau ca am Vitara si nu Jimny (si nu as face schimb). Daca as merge mai mult onroad poate. Daca o sa vreau mai mult decat sa bat muntii sunt sigur ca o sa-mi para rau ca nu am luat Samurai. Asa ca iti recomand sa te decizi ce vrei sa faci cu masina si cat esti dispus sa investesti dupa achizitie in ia. Cauciucuri foarte mari nu inseamna neaparta si performante mai mari, dar in schimb imseana costuri enorme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_M Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Re: Sfat achizitie Suzuki - Samurai, Jimny sau Vitara ? Jimny cu Simex pe 31" si s.l. +10cm..., asta este cel mai bun! :grin: ... :cn sau... sa fie alta mai buna decat asta?! Cumpara, testeaza si convinge-te singur si apoi ne spui si noua parerea ta! :wink: :club: :j [fulgu] Link to comment Share on other sites More sharing options...
boerumarius Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Re: Sfat achizitie Suzuki - Samurai, Jimny sau Vitara ? Samuraiul il am , ca sa pot compara ar trebui sa cumpar si-un Jimny !... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi BV Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Re: Sfat achizitie Suzuki - Samurai, Jimny sau Vitara ? Judecand serios si avand in vedere ca ai si Patrol (din descrierea ta la masina) asa rezulta Jimny. Cu asa configuratie esti boier :g Si sincer si eu as face la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grizzly Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Re: Sfat achizitie Suzuki - Samurai, Jimny sau Vitara ? In topic s-a tot vorbit de Samurai, Jimi, Vitara, dar de Grad Vitara(98`-04)ce parere aveti? Din ce am observat arata bine pare confortabila, dar in teren cum se descurca? La parte de performanta este exact ca si Vitara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts