sixone Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: vreau .... arbaleta In cazul asta nu e nici o problema pentru ca se emite o factura sau invoice pe numele tau ca si cumparator si cu ea mergi la politie si faci dovada ca ai achizitionat arbaleta de la acel magazin,in cazul meu e complicat pentru ca factura este pe numele altei persoane.Nu stiu daca un simplu act de vanzare cumpare (in genul celor auto) ar fi suficient la politie !!O sa incerc si varianta asta. Am cumparat multe chestii de pe internet si toate facturile pe care le-am primit erau niste simple hartii fara nicio valoare fiscala (cel putin in Romania). Printeaza-ti o hartie, scrie pe ea in engleza si du-te cu ea la politie, aia habar n-au pe ce lume traiesc. Acum 3 saptamani am fost sa iau nr. provizorii la o motocicleta, i-am dat toate actele aluia de la ghiseu si vroia sa-mi dea 2 numere. I-am zis, stai nene, imi trebuie doar 1, e moto. Foarte mirat, a replicat cum dom'le nu e masina? Nici nu citise hartiile.. :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: vreau .... arbaleta ai dreptate ppana la un punct daca @eugen isi ia alta arbaleta mai ieftina si cea pe care o primeste nu o declara, cea ieftina o dezmembreaza si nimeni nu mai zice nimic. ......... piese de schimb :ha: intelegi ? Arbaletele au serii ? Cum o primeste pe cea care nu o declara , sau cum nu o mai declara pe cea care a primit-o ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: vreau .... arbaleta Eu am o nelamurire care ma macina de cate ori intru in acest topic: o exista oare arbaleta cu luneta? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: vreau .... arbaleta Ce mistokar esti....:ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: vreau .... arbaleta Arbaletele au serii ? Cum o primeste pe cea care nu o declara , sau cum nu o mai declara pe cea care a primit-o ? De primit am primito,acum sa vad cum rezolv.... Au serii dar nu sunt pansonate ca la auto. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: vreau .... arbaleta daca @eugen isi ia alta arbaleta mai ieftina si cea pe care o primeste nu o declara, cea ieftina o dezmembreaza si nimeni nu mai zice nimic. ......... piese de schimb :ha: intelegi ? Cred ca e singura solutie viabila..... sau poate altcineva mai are si alte idei !!??:hl "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: vreau .... arbaleta Ce mistokar esti....:ha::ha::ha: Nu sunt Astrale mistocar ...da am si eu fantezii, ce vrei ... Macar de-ar avea un amortizor arbaleta asta ...as fi multumit! Cand vad atatea scenarii ... imi iau si eu scaunul ala tip "Lucas" si ma pui pe el si ma gandesc ... ce, n-am voie sa visez? :ha: E atat de simplu ... Arbaletele profi necesita "permis de arma neletala/letala" pe care il emite Politia ...Orice alta combinatie "pe langa" constituie port de arma ilegal deci "ifractiune" si daca posesorul e prins ...atunci risca dosar penal si ani grei de puscarie! Vreti jucarele ...stil cracane dalea cu invizoace ...se gasesc la chinezi ... PS ...luneta si amortizorul de la arbaleta ...nu necesita permis ...ci doar imaginatie!:ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: vreau .... arbaleta Arbaletele profi necesita "permis de arma neletala/letala" pe care il emite Politia ...Orice alta combinatie "pe langa" constituie port de arma ilegal deci "ifractiune" si daca posesorul e prins ...atunci risca dosar penal si ani grei de puscarie! OFFTOPIC Alte cateva exemple de infractiunii comune la care poate unii nici nu s-au gandit ca ar reprezenta infractiune !! Îndeplinirea defectuoasa sau neîndeplinirea atributiilor de verificare tehnica ori inspectie tehnica periodica a autovehiculelor, remorcilor sau tramvaielor, ori a celor referitoare la efectuarea unor reparatii sau interventii tehnice de catre persoanele care au asemenea atributii, daca din cauza starii tehnice a vehiculului s-a produs un accident de circulatie care a avut ca rezultat uciderea sau vatamarea integritatii corporale ori a sanatatii unei persoane, se pedepseste conform legii penale..... si asta nu ii impiedica pe multi sa isi faca ITP cu spaga cu buna stiinta ca au niste epave de masinii si prezinta un real pericol !!! Organizarea sau participarea, în calitate de conducator de vehicul sau de animale, la întreceri neautorizate pe drumurile publice, se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda......iar lucrul asta nu ii impiedica pe multi sa creada ca strada este un circuit (de viteza pentru unii,cu jaloane pentru altii sau pentru liniute) !!! Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de catre o persoana care are o îmbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseste cu închisoare de la unu la 5 ani. .....iar asta nu ii impiedica pe multi sa bea un paharel si sa conduca !!! Punerea în circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, neînmatriculat sau neînregistrat, se pedepseste cu închisoare de la unu la 3 ani.....lucrul asta se poate intampla si accidental celor care participa la concursurii..... ON TOPIC Cazul meu cu arbaleta nu cred ca este atat de grav ca exemplele de mai sus iar idea este ca vreau sa rezolv legal aceasta problema,adica sa obtin o autorizatie pentru arbaleta respectiva,in caz contrar imi cumpar alta si pe cealalta o demontez si ramane ca piese(coarda sagetile,"LUNETA") "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: vreau .... arbaleta eugen...poate nu e asa de grav, dar sa fi sigur ca ai sanse mai mari de a fi prins si condamnat decat cele enumerate mai sus in primul rand pentru ca infractiunile descrise de tine sunt foarte dese...dar nu foarte multi legiuitori care umbla sa le gaseseasca (constate) deci daca luam nr de militieni de la circulatie si ii raportam la cate masini circula cu nr straine (deci mai greu de gasit daca sunt sau nu legale) sau cati conducatori conduc seara sau in weekend cu ceva "la bord" ori cate masini sunt la tara, in te miri ce comuna, si sunt prieteni cu primaru` si nu circula decat pe la vanatoare... dar pana acolo tot pe drum se cheama.. nu o sa gasesti ca ai sanse mai mari sa te gaseasca cei de la arme si munitii ca iei arbaleta ....cand ei umbla sa ii gasesca si pe cei care au arma cu aer comprimat (un fasss fata de o arbaleta de calitate, care e mai mult decat letala)??? eu zic sa te gandesti de 2 ori forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: vreau .... arbaleta Eugen ...esti tare frate ... Tu ai vrea sa auzi din gura noastra ca este legal sa faci o ilegalitate?? Sau cum sa faci ceva ilegal legal??? Nu iegzista nici o posibilitate! Ca nu inteleg de unde si pana unde ai ajuns la comparatia cu masinile "pericol public"!:ha: Ca sa fiu mai clar ...pe spaga iti poti cumpara un uzi, un tab sau o alta arma de asalt ...poti cumpara droguri, femei, organe, buletine, certificate de deces, de handicapat, de revolutionar, acte de casa etc ... Posibilitatea teoretica si practica exista ...singura problema: daca te-au prins, TE-AU ARS, te baga la puscarie! Cum baietii dau de la 5 ani in sus ptr o golanie din asta ... eu zic ca mai bine stai linistit! Ce nu prea se mai poate cumpara in Romania ...decat cu FOARTE multi bani (mai multi decat dai pe orice prostie enumerata mai sus)...e LIBERTATEA! Parerea mea ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: vreau .... arbaleta Tu ai vrea sa auzi din gura noastra ca este legal sa faci o ilegalitate?? Sau cum sa faci ceva ilegal legal??? Nu iegzista nici o posibilitate! Ca nu inteleg de unde si pana unde ai ajuns la comparatia cu masinile "pericol public"!:ha: Nu asta am vrut sa subliniez..... Am aflat raspunsul la ce ma interesa, multumesc tuturor pentru raspunsuri si sugestii. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate