Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vreau .... arbaleta

abrudila

Postări Recomandate

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: vreau .... arbaleta

eu m-am cam hotarat, (inca nu am achizitionat-o....intr-adevar), dar totusi pune ceva informatii.... ce model, ce coarda ..... ca nu se vede din poza

multam fain

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu m-am cam hotarat, (inca nu am achizitionat-o....intr-adevar), dar totusi pune ceva informatii.... ce model, ce coarda ..... ca nu se vede din poza

multam fain

Armex. UK , iar coarda nu stiu, este din multe fire subtiri, ce pot spune este ca abia o armezi si cand tragi parca tragi cu pusca, nu se mai opreste sageata

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

un prieten are asta, vrea 200 euro, coarda de rezerva si sageti, daca te mai intereseaza .....

Hm...jucarie din asta am si eu (identica si la fel...)...Prima sageata am pierdut-o...s-a dus dracu printr-o placa de OSB pe care o acoperisem cu o bucata de polistiren de 10cm (crezand ca se opreste in polistiren:ha: )...si cred ca a ajuns in lac...Si am tras cam de la 10 m !!

Ca sa o armezi chiar ca tragi in draci de coarda...Ca sa scap de problema sagetilor mi-am procurat teava de 8 de Al si baghete de 8 de lemn,cu ceva folie de mape din PVC faci niste pene de nota 10.In concluzie,este a dracului rau ,,jucaria"...

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

si daca e identica si la fel cam cat ai dat pe ea ?

Pai cu adus in tara cu totul...cu doar doua sageti ..parca 190 euro din cate tin minte ca a trecut ceva vremeFara coarda de schimb !!!.Daca ai de gand sa te joci cu ea ,sa stii ca este mai periculoasa decat o pusca.Pt vanat nu pot spune nimic pt ca sunt contra vanatorii atata timp cat gasesc carnea deja ,,vanata "si congelata in magazin.Acum ,citeste si tu printre randuri .Mie ,care nu sunt sperios de fel imi provoaca strangerea ferma a feselor in momentul in care pun sageata pe ea.O sa vezi tu dupa ce tragi prima data cu ea..bafta.Si asa este discutabila inregistrarea arbaletelor.

PS-ce imi place la modelul asta este ca ,,nu are serie"...si ..daca inregistrezi una ,poti sa iti faci arsenal.

Link spre comentariu

repet, ori de cate ori va fi nevoie ( am trecut cu brio testul psihologic)

arbaleta nu o doresc pentru vanatoare

..... EXPRESIA.... `` DE PLACERE `` va spune ceva

inainte sa o cumpar cea de pe site o sa negociez cu @gonzo

daca ne intelegem e ok, daca nu .... fiecare vinde si cumpara ce si cu cat vrea

sincer....? abia astept sa vad cum merge:banana

inca odata ..... respect vanatoarea , ca sport , dar nu vanez (doar tantarii si mustele seara pe terasa ) si nu e o activitate care sa ma atraga

Link spre comentariu

Am urmarit cu interes topicul acesta pentru ca si pe mine ma intereseaza achizitionarea unei arbalete,in special a unei arbalete Barnett Avi Predator.Pana acum am intampinat doua probleme;lipsa unor produse de calitate pe piata romaneasca iar cand gasesti ceva de calitate preturile sunt prohibitive.Daca cineva stie de unde as putea achizitiona asa ceva in tara in afara de cele doua mari firme care comercializeaza asa ceva,(nu dau nume sa nu se considere reclama,unii au doar cateva produse destul de slabe ca performante iar ceilalti au preturile cam de 5 ori mai mari ca in state :grin:) il rog sa imi spuna si mie.Iar varianta cu mersul pana in Germania s-au Austria pentru a o cumpara de acolo nu mi se pare atractiva.S-au ar mai fi o posibilitate daca cineva are la vanzare o arbaleta compound cu performante decente(150-180 juli si 100-110 ms viteza sagetii) il rog sa ma contacteze pe PM.

Multumesc.

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Am urmarit cu interes topicul acesta pentru ca si pe mine ma intereseaza achizitionarea unei arbalete,in special a unei arbalete Barnett Avi Predator.Pana acum am intampinat doua probleme;lipsa unor produse de calitate pe piata romaneasca iar cand gasesti ceva de calitate preturile sunt prohibitive.Daca cineva stie de unde as putea achizitiona asa ceva in tara in afara de cele doua mari firme care comercializeaza asa ceva,(nu dau nume sa nu se considere reclama,unii au doar cateva produse destul de slabe ca performante iar ceilalti au preturile cam de 5 ori mai mari ca in state :grin:) il rog sa imi spuna si mie.Iar varianta cu mersul pana in Germania s-au Austria pentru a o cumpara de acolo nu mi se pare atractiva.S-au ar mai fi o posibilitate daca cineva are la vanzare o arbaleta compound cu performante decente(150-180 juli si 100-110 ms viteza sagetii) il rog sa ma contacteze pe PM.

Multumesc.

Cautand pe goagle vei descoperi cu stupefactie ca germanii si austriecii nu au nici o emotie sa iti trimita marfa in Romania prin Posta,curierat..etc...Si ce este interesant ,este faptul ca au o gama destul de larga (putere,materiale..etc ) si mi mult decat atat ...sunt extrem de seriosi: ..Trebuie doar sa ai grija sa o declari in ,,timp util" ca sa o treaca in permisul de arma...:)..

Mai oameni buni,eu cumpar carti din State,Anglia,..,,materiale"specifice meseriei mele din Africa de Sud,India....am cumparat turbine eoliene din China,arme din Germania si Italia....PISCINA din Germania...si toate prin ,,internet"...si aduse la botul calului fara probleme de genul ,,nu livram in Romania..."...Nu trebuie decat sa pui mana pe telefon daca vezi asa ceva ,vorbesti cu persoana de legatura din firma si dupa ce virezi banii iti trimit si in Afganistan ....

PS-si daca cineva vrea o arbaleta cu o singura sageata si materiale pt confectionarea sagetilor tip ,,home made"....sa ma caute ..pretul este acelasi cu cel al achizitionarii.Ma despart oricand de ea pt ,,suma potrivita "...(aproape 70 kg/fortza.....circa 70 m/s )...

Link spre comentariu

Multumesc de informatie,recunosc ca am incercat doar in state si nici una din firmele mari de acolo Cabelas,Adicted to Archery nu trimit asa ceva in Romania.O sa caut ceva site-uri in Germania sa vad ce si cum.

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

Am vazut lincurile acelea,intradevar interesanta eu insa as vrea asa ceva :http://www.addictedtoarchery.com/barnett-avi-predator-crossbow-1849.html. asta in state iar la noi http://www.outdoor-shop.ro/Arbalete-si-Arcuri-Arbaleta-Barnett-Predator-AVi~c-1479~p-7146

Am incercat dar majoritatea cautarilor ma duc din nou in state, am gasit 2 firme in Anglia care comercializeaza asa ceva dar pe site-ul uneia din era atacata direct cealalta firma cum ca ar fi neserioasa si ca nu ar onora comenzile si sincer am ramas un pic dezamagit.O sa mai caut in Germania poate gasesc ceva la un pret decent.

Mersi mult.

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Mare grija daca platesti prin transfer bancar ...doar comisionul este in jur de 30 euro in Germania de exemplu...Incercati si voi cu cineva care are cont Pay pal deschis.De aici diferentele mari de pret.

Link spre comentariu

daca o sa fie cazul sa imi iau din Jermanica am acolo pe cineva si ma ajuta cu cumparatul, problema e ca trebuie sa astept pana vine acasa

.... asta e...... nu le poti avea pe toate:h5

Link spre comentariu

Mare grija daca platesti prin transfer bancar ...doar comisionul este in jur de 30 euro in Germania de exemplu...Incercati si voi cu cineva care are cont Pay pal deschis.De aici diferentele mari de pret.

Diferentele mari de pret sunt pentru ca uni vor sa se imbogateasca pe spatele altora foarte repede!!! Acelasi produs pe site-ul american costa 624,95 USD iar pe site-ul romanesc costa 3456,18 USD la cursul BNR de astazi !!!Diferenta asta nu apare din nici un fel de taxa, si din cate stiu arbaletele nu mai sunt 100% accizabile ca inainte si daca ar fi tot nu se justifica diferenta asta astronomica!!Si ca bonus la noi nici nu ti-o da cu Quiver si sageti!!:ha:Sper ca nu am deranjat pe nimeni dar ca o persoana care doresta sa achizitioneze o arbaleta sunt intrigat.

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

Diferentele mari de pret sunt pentru ca uni vor sa se imbogateasca pe spatele altora foarte repede!!! Acelasi produs pe site-ul american costa 624,95 USD iar pe site-ul romanesc costa 3456,18 USD la cursul BNR de astazi !!!Diferenta asta nu apare din nici un fel de taxa, si din cate stiu arbaletele nu mai sunt 100% accizabile ca inainte si daca ar fi tot nu se justifica diferenta asta astronomica!!Si ca bonus la noi nici nu ti-o da cu Quiver si sageti!!:ha:Sper ca nu am deranjat pe nimeni dar ca o persoana care doresta sa achizitioneze o arbaleta sunt intrigat.

pai , da ce sa iti dea tot pachetul , ca dupa aceea nu mai au ce `beli ` de pe tine..

aaaaa...... iti trebuie arbaleta ?????...... asta e bun de stors

ca doar are bani daca ii trebuie asa ceva.....

i-am cumparat tatalui meu cadou un arc.... si mi-a tras-o cand mi-a spus ca el i-a facut ficei mele(nepoatei lui) unul (cu mainile lui)....:grin:

si uite asa.... el trage cu arcul , fica mea trage cu arcul, eu .... astept ....

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Eu am reusit sa achizitionez din state un Barnett Avi Predator la un pret decent (1115 USD) Din pachet face parte luneta,quiver,4 sageti,rope cocking device-ul,si am mai achzitionat eu in plus 6 sageti si 6 varfuri si cera.O sa ajunga coletul cam in 2 saptamani in tara.Daca cineva mai doreste sa ma contacteze pe PM si il pun in legatura cu persoana care mi-a comandato si mie.Atasez cateva poze.

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Nu cred ca mai e necesar sa deschid un topic nou avand in vedere ca problema mea este legata de achizitionarea arbaletei si suna in felul urmator:

Am achizitionat arbaleta din state de la o cunostinta,acesta a trimis arbaleta spre Romania,intre timp am mers la Politia Capitalei ,Regimul Arme si Munitii pentru a completa formularul care imi permitea sa achizitionez arbaleta,Cand am competat formularul i-am explicat agentului caci arbaleta o achizitionez de la o cunostinta aflata in SUA,dupa care agentul imi spune caci trebue sa existe in tre mine si persoana respectiva un contract de vanzare cumparare printr-o armurerie,lucru care nu este posibil dat fiind faptul caci el este acolo si eu in Romania si pentru a semna contractul la armurerie ar trebui sa fim amundoi prezentii.Intre timp arbaleta a sosit si in momentul de fata ma aflu in aceasta dilema pentru ca nu stiu cum sa fac sa obtin notificarea pentru arbaleta deja achizitionata.

Poate cei care poseda pistoale cu bila cu gaze,arme de vanatoare imi pot da o idee cum sa rezol problema?

Va multumesc.

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

din pacate nu o sa poti rezolva problema legal, de altfel nu stiu de ce se mai cere acea notificare pentru arc si arbaleta, deoarece sunt si in romania magazine on-line care comercializeaza asa ceva si nu te intreaba nimeni daca ai sau nu actul respectiv.

sunt cu aceeasi problema , de cand mi-a recomandat @patrolator site-ul si stau si rumeg posibile ipoteze de rezolvare a problemei

dar cine stie , poate mai sunt altii care stiu, sau au alte idei

:tk

Link spre comentariu

deoarece sunt si in romania magazine on-line care comercializeaza asa ceva si nu te intreaba nimeni daca ai sau nu actul respectiv.

In cazul asta nu e nici o problema pentru ca se emite o factura sau invoice pe numele tau ca si cumparator si cu ea mergi la politie si faci dovada ca ai achizitionat arbaleta de la acel magazin,in cazul meu e complicat pentru ca factura este pe numele altei persoane.Nu stiu daca un simplu act de vanzare cumpare (in genul celor auto) ar fi suficient la politie !!O sa incerc si varianta asta.

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

sti care e problema ? la politie mi s-a spus asa...

completati formularul, cu hartia pe care v-o dam noi mergeti la magazin sa va dea seria sau nr de comanda care ati facut-o si apoi veniti inapoi. dupa ce semneaza si femeia de servici a politiei si toti maharii politiei va dam certifiactul de detinator si mergeti la magazin sa va luati jucaria .

cam asta e rahatul ce trebuie rascolit in Romania....

Link spre comentariu

Mie mi-au cerut si cazierul cu toate ca in lege se specifica caci nu este necesar pentru arbaleta, in cazul tau ma gandesc totusi caci magazinele online din Romania care vand arme neletale supuse notificarii sunt controlate de un armurier care ar putea sa iti stampileze notificarea!!Asa ar fi normal ,dar uit, totusi traim in Romania....Atasez legislatia cu privire la arbaleta..

Cred caci am gasit o solutie de compromis in cazul meu,o sa cumpar cea mai ieftina arbaleta care o gasesc la un armurier la noi, in felul asta am acte pentru arbaleta si o sa o folosec pe cealalta!!!!Nu e cea mai buna solutie dar tot e ceva.

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

Mie mi-au cerut si cazierul cu toate ca in lege se specifica caci nu este necesar pentru arbaleta, in cazul tau ma gandesc totusi caci magazinele online din Romania care vand arme neletale supuse notificarii sunt controlate de un armurier care ar putea sa iti stampileze notificarea!!Asa ar fi normal ,dar uit, totusi traim in Romania....Atasez legislatia cu privire la arbaleta..

Cred caci am gasit o solutie de compromis in cazul meu,o sa cumpar cea mai ieftina arbaleta care o gasesc la un armurier la noi, in felul asta am acte pentru arbaleta si o sa o folosec pe cealalta!!!!Nu e cea mai buna solutie dar tot e ceva.

Ai dreptul sa detii doar ce declari. Te-au prins, te-au ras.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

ai dreptate ppana la un punct

daca @eugen isi ia alta arbaleta mai ieftina si cea pe care o primeste nu o declara, cea ieftina o dezmembreaza si nimeni nu mai zice nimic.

......... piese de schimb :ha: intelegi ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare