Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pb alternator y61

adrianudeanu

Postări Recomandate

Re: pb alternator y61

s-a stricat si am gasit unul, dar e de y60. se potriveste alternatorul de la y60 la y61 (acelasi motor, 2.8)?

dute bre unde te-am trimis ... de ce iti place sa te complici? :uameni

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai man:D, ma duc si maine acolo, dar am mai gasit o varianta, 150 de euro alternatorul...dar e de y60. ma duc maine acolo la electronica unde mi-ai zis, astia de pe dacia mi-au spus ca tb piese noi, ca nu se poate repara decat prin inlocuire. cica n-au mai vazut asa ceva...s-a spart releul, erau bucatele din el:uameni (nu ce oameni, CE ALTERNATOR...)

Link spre comentariu

Alternatorul de y 60 se potriveste pe y 61 daca scoti pompa de vid ( daca nu o scoti atinge de teava de la compresorul de aer conditionat ). Cel de y60 are 70 de amperi iar cel de y61 are 100 de amperi. La 150 de euro alternatorul de y60 eu l-as repara pe cel de 100 de amperi pentru ca un releu nou nu costa mai mult de 100 de euro ( aftermarket nu original ).

2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0
Link spre comentariu

Adriane,du-te tata la Nissan si se rezolva problema,ai garantie si gata.....ce drek incerci sa faci? Nimik nu-i ca nou si original.....si banii sint aproape la fel.....nu te complica degeaba......

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Adriane,du-te tata la Nissan si se rezolva problema,ai garantie si gata.....ce drek incerci sa faci? Nimik nu-i ca nou si original.....si banii sint aproape la fel.....nu te complica degeaba......

Ai sa razi ...de ce ai tu atata incredere in reprezentante ...crezi ca iti va pune piese originale ....am fost cu un nissan Pathfinder pt o revizie :ha:si surpriza cand nenea ala facea schimbul 50%din piese erau aftarmarket ....ma luat nervi instantaneu :Fcum se poate asa ceva in reprezentantele noastre ...au inceput cu scuze.. ...ca nu au ajuns piesele ....cu toate ca eu facusem programare cu cateva zile in urma ....dar bulabgii nu te avertizau ca nu au piese originale :hl.....Asa ca recomand nu aveti atata incredere in reprezentante ... eu unul evit sa arunc cu bani pe asemenea servici ....

Un ff bun electrician in asa ceva iti recomand pe Nicu 0721258636 :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

.................. cica n-au mai vazut asa ceva...s-a spart releul, erau bucatele din el:uameni (nu ce oameni, CE ALTERNATOR...)

Vezi ce se intampla daca iti pui roti de 37'? Ti se strica alternatorul..:ha:

Oare acum ca l-ai reparat (cu 200 ron-Varianta la Nea Nicu, nu cu 200 euro-Varianta de la BADSI) iti va mai trage masina? Eu nu cred ca se va misca de pe loc....:grin:

Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.
Link spre comentariu

:ha::ha::ha: ma bucur ca s-a rezolvat,vedeti voi consultatie prin tel nu merge.....si pina nu desfaci sa vezi,nu stii cit de grav este....super bine a iesit,noroc ca a fost numai un releu,ma asteptam la mai mult,cred eu ca esti macar norocos....:wink:

Cit despre cum trage masina....am mers de curiozitate,merge chiar bine,dar tot nu pot sa cred ca poate urca cu sphan un deal zdravan,soryy..... treb sa vad ca sa cred....asa,pe strada si zapada merge fara probleme,mai are ceva vlaga,pare ok,dar....deja ma repet....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

salut! am reusit, da, la Nicu m-am dus, nu m-a ajutat el, ci un coleg de-al lui. oamenii mi-au cerut 70 de lei pe toata treaba!!! am fost inainte pe dacia, e un service de alternatoare, unde l-au desfacut, l-au masurat si au dat verdictul: "mai bine iei unul nou, iesi mai ieftin! statorul s-a incins si nu mai are lac pe el, rotorul...sa zicem ca mai e ceva de capul lui, iar releul...trebuie si el schimbat"...asa ca am inceput sa mai dau niste telefoane, sa-i sun pe prieteni. multumesc mult VETU:h5 (pentru ca ai avut rabdare sa alergi cu mine ca s-o reparam), NIKE:h5 (pentru ca man...esti OM...ai stat 2 zile dupa mine, m-ai ajutat enorm, MULTUMESC DIN SUFLET), YONUTZ:h5 (pentru ca m-ai trimis unde trebuie), LIPOVEANU si RZV (pentru asistenta tehnica:h5), si unui alt prieten de-al meu, FLORIN:h5 (de la MASTER TUNER, care m-a ajutat sa demontez alternatorul). oamenii despre care am scris mai sus m-au facut sa cred ca pe acest forum nu sunt doar cei care spun "nu e de tine, vino ca-ti fac eu" (pe principiul desfac 3 suruburi si schimb eu piesa cu una noua, adusa de mine), ci ca sunt si adevarati pasionati, inca o data va multumesc pentru ajutor.

adresa service-ului, pentru cei interesati, este: str baicului 116.

la ei s-a pus pb asa: demontam, verificam componentele, cautam piese prin atelier, comandam releu nou, dar pana sa vina incercam sa-l reparam pe cel vechi, si daca e in parametri, pe cel comandat nu-l vom folosi. adica nu e hotie, sunt oameni glumeti si profesionisti, toata treaba a durat maxim 1 ora. acum automobilul merge super, am masurat (cu ajutorul lui NIKE, tensiunea la borne si este 14.2-14.3 V), i-am schimbat si filtrul de aer, si parca...parca se invart 37-urile un pic altfel...ma rog, de sigur...daca e cineva in spate care sa ma impinga:banana

Link spre comentariu

Adi, sa-ti fie mai bine ...Eu sunt un Toma necredinciosu' in ceea ce privesc raportele tale / rotile pe 37 ... Am auzit ca "te-a facut aro" pe o urcare ... Faci Nissanul de ras ... :old Man comanda niste rapoarte mai mari (cred ca ai 4.6) ... si vei vedea ca lucrurile se vor schimba radical.

Link spre comentariu

=)) da man, ARO e o masina buna:), felicitari pilotului:). doar ca eu mergeam prin zapada "virgina", de 50 de cm, la deal, am plecat de pe loc...asta a fost ideea:D. ma rog, detalii neimportante, m-a facut m-a facut, asta e, noi sa fim sanatosi!:br (cu toate ca nu cred ca e vb de cine pe cine "face" :wink::banana)

Editat de adrianudeanu
Link spre comentariu

Nu te "intep" bre Adi ...dar de ce-ti place sa chinui bunatate de masina cu adidasii aia mai mari cu 3 numere? :grin: Adica sa sfidezi niste calcule matematice?

Pe rapoarte stock Y61 trage bine pana la maxim 35-uri (din cate stiu eu).

Nu iti place ca masina sa-ti ofere satisfactii maxime?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare