Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bf Goodrich MT KM sau KM2

danuzu

Postări Recomandate

Re: Bf Goodrich MT KM sau KM2

din cate am citit noul model este mai intarit pe laterale si este mai bun la rock krowling,dar este foarte bun si pe noroi,descrierea de la bfg asa zice

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare impatimiti ai offroadului,stiti daca noul model este mai bun decat vechiul model ?

No offence! Inainte de a initia un nou topic, foloseste functia "search" si, poate ai sa gasesti discutii despre subiectul care te intereseaza; probabil de asta nu s-au "inghesuit" prea multi sa-ti raspunda!

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Pe asfalt sunt excelente, pentru offroad...depinde de offroad. Pentru un forestier pietruit merg, pentru lucruri serioase, nu.

KM2 sunt un compromis excelent intre asfalt si offroad..lucruri serioase in offroad se fac cu SIMEXurile.

Link spre comentariu

aici se intreba de KM1 vs KM2.......as alege oricand...un KM1......KM2 sunt asa mai de fitze...ok pe asfalt aproape dezastru in teren

Simex-ul e in alta liga.....nu-l poti compara cu nici un MT

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare