danuzu Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Salutare impatimiti ai offroadului,stiti daca noul model este mai bun decat vechiul model ? Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98'' it's not a jeep it's a f**king land rover ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Bf Goodrich MT KM sau KM2 din cate am citit noul model este mai intarit pe laterale si este mai bun la rock krowling,dar este foarte bun si pe noroi,descrierea de la bfg asa zice suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Bf Goodrich MT KM sau KM2 Salutare impatimiti ai offroadului,stiti daca noul model este mai bun decat vechiul model ? No offence! Inainte de a initia un nou topic, foloseste functia "search" si, poate ai sa gasesti discutii despre subiectul care te intereseaza; probabil de asta nu s-au "inghesuit" prea multi sa-ti raspunda! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos23 Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Bfg km2 vs. Bfg km1 ce parere aveti?am auzit ca BFG KM2 nu ar fi la fel de reusite ca si primele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
warhead Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Re: Bf Goodrich MT KM sau KM2 Am KM2 de 6k si se comporta exemplar. Ideale pentru cineva care vrea si offroad si asfalt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Re: Bf Goodrich MT KM sau KM2 Pe asfalt sunt excelente, pentru offroad...depinde de offroad. Pentru un forestier pietruit merg, pentru lucruri serioase, nu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
warhead Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: Bf Goodrich MT KM sau KM2 Pe asfalt sunt excelente, pentru offroad...depinde de offroad. Pentru un forestier pietruit merg, pentru lucruri serioase, nu. KM2 sunt un compromis excelent intre asfalt si offroad..lucruri serioase in offroad se fac cu SIMEXurile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: Bf Goodrich MT KM sau KM2 aici se intreba de KM1 vs KM2.......as alege oricand...un KM1......KM2 sunt asa mai de fitze...ok pe asfalt aproape dezastru in teren Simex-ul e in alta liga.....nu-l poti compara cu nici un MT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate