madax Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Am gasit un Y60 GR SLX, cine poate sa-mi dea detalii cu privire la acest tip de masina. Cred ca difera de celelalte, suspensia ( mai confortabila) si cred ca si in habitaclu e ceva schimbat. Cat priveste motorul, nu cred ( e tot 2800cmc ). Ma intereseaza daca o pot modifica ( asta daca o cumpar ) privind suspensia (suprainaltata OME ). Ms anticipat GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: nissan patrol Y60 GR SLX Sub indicativul SLX in anglia s-a vindut patrolul cu motor de 4,2 benzina. Sub indicativul SGX se ascunde motorul de 4,2 diesel. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Februarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: nissan patrol Y60 GR SLX Ce am vazut eu ( pe net) e cu motor de 2800 si e cu volan pe stanga... Sub indicativul SLX in anglia s-a vindut patrolul cu motor de 4,2 benzina. Sub indicativul SGX se ascunde motorul de 4,2 diesel. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: nissan patrol Y60 GR SLX pai da-ne un link ca sa ne putem da cu parerea ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: nissan patrol Y60 GR SLX SLX este indicativul care arata nivelul de dotare dpdv al confortului. Patrol GR SLX se gaseste indeosebi in Spania (tara unde dealtfel este si produsa aceasta serie) si inafara de alte maruntisuri (tapiterie de velur, volan+schimbatoare imbracate in piele, geamuri electrice) are si instalatie de aer conditionat. Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: nissan patrol Y60 GR SLX Nici un Y60 nu s-a fabricat vreodata in Spania. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Februarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: nissan patrol Y60 GR SLX http://www2.autovit.ro/masini/nissan/patrol/ autovit , pozitia 6 ( acum ) la 3950 euro pai da-ne un link ca sa ne putem da cu parerea GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: nissan patrol Y60 GR SLX Nici un Y60 nu s-a fabricat vreodata in Spania. Nu sunt sigur de ce spui, dar masina din imagine are numere de Spania....:h5 Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: nissan patrol Y60 GR SLX masina este frumoasa dar are chiuloasa fisurata. m-am interesat si eu de masina. inca sunt in tratative. daca nu ajungem la un numitor comun....luna viitoare plec in germania. ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: nissan patrol Y60 GR SLX sa inteleg ca ai vazut-o si testat-o? mi-ar prinde bine unele informatii ( chiar pe PM) despre ea. Asta ca sa nu fac drum de pomana pana la Severin. Oricum , am pe cineva acolo care se duce s-o verifice. :tk masina este frumoasa dar are chiuloasa fisurata. m-am interesat si eu de masina. inca sunt in tratative. daca nu ajungem la un numitor comun....luna viitoare plec in germania. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: nissan patrol Y60 GR SLX SLX este gradul de echipare al masinii, pe toate tipurile de motoare... PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate