Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vibratii in directie?

Vizitator jimny8

Postări Recomandate

Vizitator jimny8

cam pe toate forumurile despre jimny pe unde imi arunc un ochi vad imediat si cate un topic despre vibratii in directie.

ca trebuie echilibrate rotile, ca e de la modificari, ca e defect de fabricatie...

voua vi s-a intamplat asta? in general am vazut ca oamenii se plang de problema asta intre 60 si 80 km/h, cei mai multi... indiferent ca sunt cu pneuri stock sau altele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Figo

vibratzii

si de ce nu ai citit mai deprte pe forumuri ???? smile

vibreaza daca roata nu este bine echilibrata !!!!!! cind ii pui alte gume .

sau daca dupa inaltzare din suspensie nu ii pui bucsele excentrice cu care potzi regla un pic geometria rotzilor ....unghiul de cadere sau cum pm se numeshte !

Link spre comentariu

Tu n-ai inca masina dar deja itzi vibreaza directia ? :P

:ha :ha :ha :ha

Ia masina, PLIMB-O, si dupa aia vei vedea ce e de facut.Plimb-o un pic asa, standard, sa vezi ce poate. Ca s-ar putea sa ti se para suficient fara blocante pentru ce vrei tu.

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

Re: vibratii in directie?

cam pe toate forumurile despre jimny pe unde imi arunc un ochi vad imediat si cate un topic despre vibratii in directie.

ca trebuie echilibrate rotile, ca e de la modificari, ca e defect de fabricatie...

voua vi s-a intamplat asta? in general am vazut ca oamenii se plang de problema asta intre 60 si 80 km/h, cei mai multi... indiferent ca sunt cu pneuri stock sau altele.

am auzit si io asa ceva si cica lantul din reductor mai pierde cate o za ha ha

:ha :ha :ha

Link spre comentariu

Vizitator jimny8

de unde aveti iconitele alea cu hahaha, ca is misto :)

nu am tras nici o concluzie din topicurile alea: la unii s-a aplicat chestia cu reglajul unghiurilor, la altii nu. la unii le-a rezolvat problema in service, la altii nu. multi erau cu masinile noi, cateva mii de kilometri facuti...

ideea era ca, atunci cand iau masina, asta imi este pe lista de prioritati la verificare: vibreaza directia la viteza aia sau nu? o fi normal? cat de mare poate fi virbratia fara sa fie probleme? daca vibreaza la viteza mai mica, e naspa, tre verificat ceva in mod special? etc etc...

hai, ca am ras, ne-am distrat, am dat cu frisca, dati si cu raspunsuri care sa ma ajute, multam. :h5

Link spre comentariu

acuma fara gluma !nu se accepta nici un fel de vibratie in directie la o masina ,deoarece distruge tot sistemu !

vibratile pot aparea din cauza anvelopelor neechilibrate,jante strambe si mai putin din alte cauze mecanice!daca apar la franare trebuie verificate si schimbate discurile de franare !

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare