Max Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Pentru a veni in ajutorul celor interesati, am creeat o sectiune noua pe acest forum respectiv Bursa locurilor de munca. Cei interesati sa isi caute un job sau cei care pot oferi job-uri, pot sa dea anunt in aceasta sectiune. Rugamintea mea este ca anunturile sa fie cat mai complete. Stiu ca sunt destule site-uri dedicate special pe job-uri dar aici exista si posibilitatea de a primi referinte reale despre un viitor angajat sau angajator. Sper sa fie de folos. Eu zic ca in aceste momente delicate, orice ajutor e binevenit. Succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: Sectiune noua pe forum - Bursa locurilor de munca O chestie foarte buna! Bravo ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Sectiune noua pe forum - Bursa locurilor de munca Excelenta idee!!!! Felicitari! DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate