Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

calmini galben ?

john

Postări Recomandate

salutare

tocmai ce am primit kitul calmini de 3'' de la prietenii nostri bulgari ..... si am o nedumerire ... si a schimbat calmini culoarea ? ca asta pe care l am primit e galben-portocaliu .....

multumesc

john

Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak

Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo

T44

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: calmini galben ?

tocmai mi au raspuns cei de la calmini.com ... pe care i am intrebat daca e produsul lor ..... nici pe departe .....

pretul e cel de pe calmini.bg pt vitara ... 1190 eur

@cfantana : pot sa trec miine poimiine pe la atelier sa te uiti la el sa vedem daca e bun de ceva ? mci

T44

Link spre comentariu

tocmai mi au raspuns cei de la calmini.com ... pe care i am intrebat daca e produsul lor ..... nici pe departe .....

pretul e cel de pe calmini.bg pt vitara ... 1190 eur

@cfantana : pot sa trec miine poimiine pe la atelier sa te uiti la el sa vedem daca e bun de ceva ? mci

Te astept maine sa ne uitam la ce au trimis bulgarii.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Hello

If i remember well, the yellow caliminis come from turkey!?

I have to friends in germany, whch drive that yellow kit and they say it´s ok and also the quality is much better instead of the wthite calmini.

Before they had the white calmini kit from Italy which was awful hard and from a wack quality.

Cheers

:h5
Link spre comentariu

gata ... m am linistit ... multumesc atelierului harniciei

intr adevar ... nu e ce am comandat , e o copie da' e ok

de abia astept sa l vad montat ..... ca ma maninca n cardan de numa'-numa'

T44

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Preturile mi se par mari, calitatea nu o comentez.

am pus eu o intrebare referitoare la kitul de samurai 10" al carui pret de 540EUr mi se pare foarte mic. Iata ce mi s-a raspuns:

"

Hello Gabriel,

The answers to your questions are as follows :

- The shock absorbers are a special type made by Monroe. - deci ca si cele de la OME

- The shackles in the kit are 8 cm from the center of the top bolt hole to

the center of the bottom bolt hole. - inaltarea nu vine doar din arcuri ci un pic si din cercei

- The springs are made for us by the MERCEDES factory here in Istanbul to the specifications we give them. They are extreme off road quality. - ar putea fi bune!!!

This kit is used by many teams using Suzuki vehicles in the Balkan Trophy

Off Road championships. It is a very high quality racing specification kit.

I look forward to receiving your orders.

Thanks and best regards

Turgut Baris

4xfourart

GSM: 0090-533 522 8561"

Din pacate am apucat sa comand kitul calmini de 3" inainte de a primi raspunsul lor, altfel m-as fi riscat si as fi comandat pe cel turcesc fara retineri, si as fi salvat si 500EUR.

Va salut !

Link spre comentariu

parerea mea e ca ai facut bine ....

mie au refuzat s a mi d ea garantie, factura etc ...

in schimb , dupa mailuri la calmini usa si la protectia consumatorului , au zis ca mi trimit kitul original de la calmini care ar trebui s a vina saptamina viitoare

de curiozitate , pune le o ntrebare ref garantie ....

T44

Link spre comentariu

in schimb , dupa mailuri la calmini usa si la protectia consumatorului , au zis ca mi trimit kitul original de la calmini care ar trebui s a vina saptamina viitoare

Mda, interesant cu garantia. Ar mai fi si alte intrebari de pus ce-i drept, cum ar fi daca pretul de mai sus contine TVA. Dar nu vreau sa ma mai obosesc atata timp cat am comandat deja calmini.

Altcineva interesat de suspensia low budget ar putea merge mai departe insa cu acest studiu.

In orice caz, la tine bulangii mi se par bulgarii, pt. ca prin ei ai facut achizitia si ti-au dat altceva fata de ce-ai cerut.

Va salut !

Link spre comentariu

Cine iti trimite kit-ul original bulgarii sau americanii?

Tu le-ai zis americanilor ca ai comandat un kit calmini si ai primit o facatura iar ei s-au oferit sa-ti trimita unul original si gratis?

Povesteste-mi te rog :)

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

...Calmini Turcia...nu comentez.

Eu am vazut kitul si mi se pare foarte ok lucrat,practic nu e nici o diferenta intre ele la fieratanii.

La amortizoare e da vazut cum lucreaza si cat tin dar va zic ca nici amortizoarele calmini nu sunt ceva de top,sunt facute in mexic si nu impresioneaza cu nimic.

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

comanda am facut o la calmini.bg .... si le am cerut un kit calmini 3" .... mi au dat proforma , contul , le am platit si in 5 zile mi au trimis kitul ala galben ....

in ziua in care l am primit, plin de draci , le am scris alora de la calmini.com care mi au cerut detalii ( mailuri schimbate, facturi, ordine de plata, etc)

intre timp, bulgarii mi au zis ca sa stau linistit ca ei monteaza de ani de zile d astea galbene .... le am cerut factura , garantie , specificatii tehnice si schita de instalare ..... pauza ...

le am facut si o sesizare la protectia consumatorului ( e un site pt toata europa )

probabil ca aia de la protectia consumatorului au inceput sa i intrebe de sanatte , plus individul de la calmini.com care mi a zis ca le a luat ridichea la frecat si uite asa acu vreo saptamina primesc mail de la bulgaras ca mi trimite un kit original la schimb cu ala galben ....

astept sa vad si minunea asta .... sapt viitoare au zis ca vine ...

si tocmai constatasem ca mi lipsesc 3 piese : prelungitoarele de la amortizoarele pe fata , si un suport de la grupul fata .....

T44

Link spre comentariu

salutare

tocmai ce am primit kitul calmini de 3'' de la prietenii nostri bulgari ..... si am o nedumerire ... si a schimbat calmini culoarea ? ca asta pe care l am primit e galben-portocaliu .....

multumesc

john

kitul asta seamana rau de tot cu cel de la turci pe de www.4xfourart.com (doar ca nu scrie 4xfourart pe amortizoare).

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

AM primit si eu astazi marfa de la 4xforart (normal ca fare instructiuni-turcii cred ca suntem prea destepti) si am urmatoarea intrebare. Cine stie de la ce sunt distantierele si unde se monteaza??? :hl

fara sa fiu expert in Vitara imi dau cu parerea doar.

Prima piesa din stanga imi pare a fi un distantier/flansa care sa te ajute la prinderea unei roti mai mari de rezerva pe portiera din spate a masinii. Piesa din dreapta mai mult ca sigur este o flansa pentru cardan.

Va salut !

Link spre comentariu

Flansa din stanga e distantier pentru amortizoarul fata,se monteaza in capatul superior al amortizorului.

Cealalta flansa e pentru cardan.

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

eu n am avut flansa din stanga, si n am avut nevoie de prelungitoare/flanse pentru amortizoare .....

si din cite am inteles, e una singura .... gresesc?

T44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare