Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

calmini galben ?

john

Postări Recomandate

Re: calmini galben ?

Daca e doar una nu stiu unde ar trebui sa vina :grin:

Mi-au raspuns baetii despre flansa din stanga:

The flange on the left of the picture you sent is for the front axle on the driver side of your vehicle.

oricum nu inteleg unde se pune???? :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma depaseste flansa asta .... chiar nu mi dau s eama cum vine ....

Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak

Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo

T44

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

le am montat si sunt ok ,

atentie ca fara 'calmini anvil' o sa rupi planetarele pe fata mai des decit poti sa ti imaginezi .... eu am rupt 4 planetare in 2 zile la bucovina ....

solutia e 'calmini anvil' .... l am pus si pe asta da' n am apucat sa l testez decit o zi la cluj , pina sa mi se rupa cardanu spate

Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak

Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo

T44

Link spre comentariu

nu inteleg la ce te referi prin "calmini anvil"? din cate stiu, anvil=nicovala? si la ce ai puteao folosi?

PS: eu flanse prelungitoare pt amortizoare am folosit ceva asemanator cu cea din poza, (aia este flansa adaptoare pentru disc fata de la 4 prezoane la 5) de 5 cm care sa prins in partea superioara a amortizoarelor fata, si am pastrat amortizoarele standard, plus arcuri (nu stiu ce marca, ca le-am dat jos de pe o vitara facuta zob de la un parc de dezmembrari) cu tot cu garnituri de cauciuc in partea superioara a arcurilor fata mult mai inalte decat cele originale, iar pe spate am schimabat amortizoarele cu amortizoare calmini albe si restul din setul de arcuri+garnituri. la planetare nu am folosit inca prelungitoare, nici la cardane, sper sa nu fie probleme, ca inca nu am scoso la namol. Am sa revin cu poze mai detailate weekendu asta.

Editat de symy139

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare