anovac Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: calmini galben ? eu n am avut flansa din stanga, si n am avut nevoie de prelungitoare/flanse pentru amortizoare ..... si din cite am inteles, e una singura .... gresesc? Asa e - una singura. ??? http://www.lowgearexplorers.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: calmini galben ? Daca e doar una nu stiu unde ar trebui sa vina :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anovac Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 Re: calmini galben ? Daca e doar una nu stiu unde ar trebui sa vina :grin: Mi-au raspuns baetii despre flansa din stanga: The flange on the left of the picture you sent is for the front axle on the driver side of your vehicle. oricum nu inteleg unde se pune???? :) http://www.lowgearexplorers.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Mai 14, 2010 Autor Partajează Postat Mai 14, 2010 Re: calmini galben ? ma depaseste flansa asta .... chiar nu mi dau s eama cum vine .... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 Re: calmini galben ? eu zic ca prima este la coloana de directie si a doua la unu dintre cele 3 cardane... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costa Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 Re: calmini galben ? flansa din stanga nu vine cumva intr piesele 7 si 8 din desen? "O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: calmini galben ? le-ai montat?cum se comporta?m-ar interesa si pe mine,ceva sfaturi,sugestii:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Septembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: calmini galben ? le am montat si sunt ok , atentie ca fara 'calmini anvil' o sa rupi planetarele pe fata mai des decit poti sa ti imaginezi .... eu am rupt 4 planetare in 2 zile la bucovina .... solutia e 'calmini anvil' .... l am pus si pe asta da' n am apucat sa l testez decit o zi la cluj , pina sa mi se rupa cardanu spate Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 (editat) Re: calmini galben ? nu inteleg la ce te referi prin "calmini anvil"? din cate stiu, anvil=nicovala? si la ce ai puteao folosi? PS: eu flanse prelungitoare pt amortizoare am folosit ceva asemanator cu cea din poza, (aia este flansa adaptoare pentru disc fata de la 4 prezoane la 5) de 5 cm care sa prins in partea superioara a amortizoarelor fata, si am pastrat amortizoarele standard, plus arcuri (nu stiu ce marca, ca le-am dat jos de pe o vitara facuta zob de la un parc de dezmembrari) cu tot cu garnituri de cauciuc in partea superioara a arcurilor fata mult mai inalte decat cele originale, iar pe spate am schimabat amortizoarele cu amortizoare calmini albe si restul din setul de arcuri+garnituri. la planetare nu am folosit inca prelungitoare, nici la cardane, sper sa nu fie probleme, ca inca nu am scoso la namol. Am sa revin cu poze mai detailate weekendu asta. Editat Septembrie 9, 2010 de symy139 Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Septembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: calmini galben ? http://www.puresuzuki.com/anvil_axle.htm Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate