akita Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Am primit pe mess urmatorul mesaj : "Este nevoie URGENTA de voluntari ptr a scoate zapada din adapostul ptr catei Glina (Bucureşti ). Caţeii sunt ingropati in zapada cu tot cu custi. Cativa au si murit. Zapada este de 2 metri in ţarcuri. Contact: 0744440089 Carmen, 0744884704 Ioana, 0723643329 Olimpia Se ofera trasport gratuit de la metrou Costin Georgian pana in Glina, este nevoie de oameni cu lopeti! (0726697736 – persoana cu transportul)…" Am verificat la nr. de tel afisate in mesaj si nu e o gluma, deci cine poate si vrea sa ajute este binevenit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akita Postat Februarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: catei aproape ingropati in zapada Vad ca mesajul postat mai sus NU apare la rubrica "mesaje noi". Este o eroare sau de fapt apare dar nu poate fi vizualizat la aceasta rubrica (mesaje noi) de cel care l-a scris ? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: catei aproape ingropati in zapada Apare pentru ceilalti dar nu apare pentru ultimul user care a scris. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: catei aproape ingropati in zapada L-am facut eu Lipicios ca sa ramana in permanenta sus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: catei aproape ingropati in zapada am auzit la stiri ca s-ar fi rezolvat problema. cel putin asa ziceau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: catei aproape ingropati in zapada @akita Daca reprezinti vreo asociatie sau fundatie ia legatura cu mine tot in legatura cu niste catei! Multumesc consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akita Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: catei aproape ingropati in zapada Apare pentru ceilalti dar nu apare pentru ultimul user care a scris. Multumesc pt. raspuns Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akita Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: catei aproape ingropati in zapada L-am facut eu Lipicios ca sa ramana in permanenta sus. multumesc pt. promptitudine. O sa trec azi pe acolo si o sa va spun daca e cazul sa mai ramana "Lipicios" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akita Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: catei aproape ingropati in zapada @akita Daca reprezinti vreo asociatie sau fundatie ia legatura cu mine tot in legatura cu niste catei! Multumesc Nu. Nu reprezit nici o asociatie/fundatie care sa aiba ca obiect de activitate principal ocrotirea cainilor si nici nu am vre-o legatura mai speciala cu vre-o organizatie de genul acesta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: catei aproape ingropati in zapada Au intervenit cu 15 puscariasi si s-a rezolvat problema. Au dat la stiri. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akita Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: catei aproape ingropati in zapada Astazi am fost si eu acolo sa dau la lopata. Intradevar printre voluntari au fost si vre-o 20 de detinuti. Cu toate acestea problema nu este nici pe departe rezolvata. Inca mai e nevoie de oameni care sa scoata custile de sub zapada. Situatia a fost intradevar dramatica. Practic cainii au fost ingropati de vii in zapada. Am inteles ca de acest adapost se ocupa 2 ONG-uri si anume : www.onouasansa.com si www.4animals.ro . Mi-au spus ca orice ajutor material este mai mult decat bine venit. Mai exact este mare nevoie de lopeti, hrana caini si apa. De asemenea au mare nevoie de un utilaj care sa poata lua cantitatea imensa de zapada ce s-a depozitat intre tarcuri. Nu au pretentia ca utilajul sa le fie pus la dispozitie gratis, dar macar sa fie la un pret decent. Cam astea sunt informatiile mele de astazi.... O sa pun si cateva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akita Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: catei aproape ingropati in zapada si inca ceva poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: catei aproape ingropati in zapada Dar cum se ocupa acele 2 ONG-uri daca acei catelusi au nevoie de APA cu 2 m de zapada peste ei... zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akita Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: catei aproape ingropati in zapada Dar cum se ocupa acele 2 ONG-uri daca aicei catelusi au nevoie de APA cu 2 m de zapada peste ei... Din cate am vazut eu cele 2 ONG-uri sunt de fapt o mana de oameni care fac tot ce e omeneste posibil ca acestor animale sa le fie mai bine... Poate ma insel, dar mie asa mi s-a parut. Si DA, au nevoie de APA. Dupa cum se stie zapada nu stinge senzatia de sete... dar asta e alta discutie care poate face obiectul unui alt topic eventual moderat de un medic. Pe de alta parte prea putin ma intereseaza cata grija au sau nu cele 2 ONG-uri de sufletele ce se afla in acele tarcuri. Ideea e ca acei catei chiar sunt intr-o situatie dramatica si unii dintre noi ii putem ajuta... la asta se rezuma tot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: catei aproape ingropati in zapada Din cate am vazut eu cele 2 ONG-uri sunt de fapt o mana de oameni care fac tot ce e omeneste posibil ca acestor animale sa le fie mai bine... Poate ma insel, dar mie asa mi s-a parut. Si DA, au nevoie de APA. Dupa cum se stie zapada nu stinge senzatia de sete... dar asta e alta discutie care poate face obiectul unui alt topic eventual moderat de un medic. Pe de alta parte prea putin ma intereseaza cata grija au sau nu cele 2 ONG-uri de sufletele ce se afla in acele tarcuri. Ideea e ca acei catei chiar sunt intr-o situatie dramatica si unii dintre noi ii putem ajuta... la asta se rezuma tot Dupa cum ti-am trimis si pm in noaptea asta cumpar 2-3 saci mari de boabe si o sa sun la un nr de tel lasat de tine in primul post. Nu ma pot duce sa-i vad ca m-i se rupe sufletul sa-i vad asa. Ma refeream ca sunt depasiti de situaie... E ca si cum mi-as face un ONG si anunt sa aduceti copiii strazii la mine ca am eu grija de ei, dar eu am un venit de 0 lei si 3 ''angajati'' benevol... Zapada se poate incalzi cu un foc din lemne si devine apa. Maine aduc eu 200 de kg de apa dar in 3-4 ore v-a ingheta si v-a trebuii sa faca aceasi lucru. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akita Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: catei aproape ingropati in zapada Dupa cum ti-am trimis si pm in noaptea asta cumpar 2-3 saci mari de boabe si o sa sun la un nr de tel lasat de tine in primul post. Nu ma pot duce sa-i vad ca m-i se rupe sufletul sa-i vad asa. Ma refeream ca sunt depasiti de situaie... E ca si cum mi-as face un ONG si anunt sa aduceti copiii strazii la mine ca am eu grija de ei, dar eu am un venit de 0 lei si 3 ''angajati'' benevol... Zapada se poate incalzi cu un foc din lemne si devine apa. Maine aduc eu 200 de kg de apa dar in 3-4 ore v-a ingheta si v-a trebuii sa faca aceasi lucru. Da... ai si tu dreptate... cred ca cel mai bine e sa vorbesti direct cu ei. eventual pot incerca sa transport eu mancarea si apa. spun "incerca" deoarece nu stiu sigur daca saptamana asta mai am timp sa trec pe acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catsomania Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: catei aproape ingropati in zapada Nu mai e nevoie de apa. Cei 300 de catei risca acum sa fie inecati . Preluat de pe http://www.realitatea.net/cateii-de-la-glina--salvati-de-zapezi-insa-amenintati-cu-inecul_699650.html "Câinii din adăpostul de la Glina au fost deszăpeziţi, graţie fundaţiilor de protecţie a animalelor "A doua şansă" şi "Robi", precum şi voluntarilor strânşi în urma apelurilor de pe internet. La acţiune au participat şi deţinuţi de la penitenciarul Jilava. Nu toţi căţeii au scăpat însă cu bine de nămeţi: doi dintre aceştia, care au scăpat din ţarcuri, au fost prinşi de viscol şi au murit îngheţaţi, sub zăpezi. Alţii au fost mai norocoşi: patru animale au fost îngropate în căsuţele lor, însă voluntarii au reuşit să îi scoată cu bine de sub nămeţi, a declarat pentru REALITATEA.NET, Ioana Diaconu, directorul asociaţiei "A doua şansă". Bucuria salvării lor a fost scurtă, întrucât acum câinii sunt ameninţaţi cu înecul. Mormanele de peste 2 metri de zăpadă au început să se topească şi riscă să le transforme cuştile în piscine ale morţii. Adăpostul are nevoie de un utilaj care să ducă zăpada mai departe de câini. Primăria locală nu are un asemenea utilaj, iar alte companii au nevoie de ele acum sau nu doresc să le împrumute. Cele două fundaţii care au grijă de cei 300 de câini de la Glina fac încă o dată apel la bunăvoinţa oamenilor să îi ajute şi acum pe sărmanii căţei. Mai multe informaţii puteţi afla pe site-urile celor două asociaţii, www.adouasansa.ro şi www.4animals.ro." "Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni." Arthur Schopenhauer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 (editat) Re: catei aproape ingropati in zapada Am fost eu astazi si in timp ce eram acolo don' primar Oprescu (TOATA STIMA PT ASTA) trimisese un buldozer senilat sa indeparteze zapada de acolo. ''Situatia de urgenta'' pare pt moment rezolvata dar saracile animale au mare nevoie de ajutor oricat de neinsemnat ar fi. Ti se rupe inima daca ii vezi ce fetze au si cum se bucura cand te vad. De primire au inceput sa latre toti odata si cand au vazut si boabele... Informatii legate de adapost se gasesc la www.adouasansa.com nu .ro Editat Februarie 12, 2010 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate