Marius C alias Turagmes Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 ca si in titlu....am mare nevoie de o sonda care masoara presiunea de ulei ptr o Toyota LJ 70 motor de 2.4 af 1989...ca sa fie din nou .....ca pe vremuri....:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: Sonda presiune de ulei Te pot ajuta cu una second. Sper sa fie buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Sonda presiune de ulei ok...lasa-mi un nr de telefon....sa vedem ce si cum :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Sonda presiune de ulei Intreaba si tu pe cineva ''mai priceput ca mine'' daca poti sa pui un ceas de ulei de Mercedes W123 (cobra). Cesul la cobra e cu o conducta de ulei de la motor pana in ceas(bord) si iti arata presiunea reala. Nu are nici un fel de electrica pe el si nu se strica niciodata. Stiu ca si-a pus unu pe un Golf si mergea perfect, plus de asta costa cat o bere, cel mai scump. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: Sonda presiune de ulei da....metoda directa.....e cea mai sfanta......dar nefiind masina mea.....prefer sonda electrica....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate