kherim Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 trbuie sa-mi cumpar amortizoare noi la toyota mea.recomandati ceva?as vrea sa fie mai rigide ptr o tinuta de drum mai buna avand in vedere ca 70%merg pe sosea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 Re: amortizoare trbuie sa-mi cumpar amortizoare noi la toyota mea.recomandati ceva?as vrea sa fie mai rigide ptr o tinuta de drum mai buna avand in vedere ca 70%merg pe sosea. Da-mi seria masinii si o sa vedem ce gasim. Nu e inaltata deloc masina ta? Vrei sa o inalti cat de cat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 am elicoidale.masina este exact ca a ta LJ 70 2.4 turbo diesel.am intrat pe adresa celor de la TRACO unde am vazut suspensii OME ,amortizoarele nitrocharger(nu stiu ce inseamna) sunt aproximativ 120 euro cu tot cu tva.ce parere aveti?sunt fiabile merg 2-3 ani?unii se plang deOME. cred ca as vrea sa o mai inalt nitel de spate pt ca ating de fiecare data cand cobor ceva mai abrupt.or exista inaltatoare pt masina mea? seria sasiu JT1VOLJ7009006142.astept orice fel de sugestii,multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 P.S. vreau sa-i pun niste cauciucuri mai mari.am acum 31x10.5x15 si as vrea 32 sau33.poate la urmatoarea intalnire imi da careva niste roti numai 10minute sa vad daca merg pe suspensia din fabrica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 eu am 32/11.5/15 si incap ok, dar am flanse de 3 cm. amortizoare ome si arcurile originale. sper sa trec pe 33. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 nu pune arcuri 'hard' ...ca mai stiu pe unul care le-a aruncat .... si daca pui gume de 33 treb sa te muti in deal... caci la vale merg f bine .... ca sa revii i-ti trebuie troliu neaparat ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 he he merci lipoveanule si cu 31 mere mai greu da dupa ce-i pun turbosuflanta cea noua si intercoolerul mai vedem :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 nu pune arcuri 'hard' ...ca mai stiu pe unul care le-a aruncat .... si daca pui gume de 33 treb sa te muti in deal... caci la vale merg f bine .... ca sa revii i-ti trebuie troliu neaparat ... :D :D te pricepi la toyote :grin: :grin: sa am o toyota ca aia care o sti tu ii dau foc imediat masian aia e o calicatura din toate punctele de vedere eu merg cu gume pe 34 si cutie de viteza cu trepte lungi de viteza si nu am mari probleme cit despre ome le am de 3 ani si nu am schimbat decit o bucsa de pe telescopul dreapta spate.Suspensia e putin rigida pina la 30km/h dupa care e ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Kherim, vezi ca ai niste mesaje de la mine in privat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 eu am pus telescoape pe spate de raba si e ok GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 nu pune arcuri 'hard' ...ca mai stiu pe unul care le-a aruncat .... si daca pui gume de 33 treb sa te muti in deal... caci la vale merg f bine .... ca sa revii i-ti trebuie troliu neaparat ... :D :D te pricepi la toyote :grin: :grin: sa am o toyota ca aia care o sti tu ii dau foc imediat masian aia e o calicatura din toate punctele de vedere eu merg cu gume pe 34 si cutie de viteza cu trepte lungi de viteza si nu am mari probleme cit despre ome le am de 3 ani si nu am schimbat decit o bucsa de pe telescopul dreapta spate.Suspensia e putin rigida pina la 30km/h dupa care e ok mi-am permis sa vb ptr ca m-am dat cu ambele masini .... astept o parere dupa ce te dai si tu cu un patrol ... daca nu ai unul la indemana i-ti stau la dispozitie ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 nu pune arcuri 'hard' ...ca mai stiu pe unul care le-a aruncat .... si daca pui gume de 33 treb sa te muti in deal... caci la vale merg f bine .... ca sa revii i-ti trebuie troliu neaparat ... :D :D te pricepi la toyote :grin: :grin: sa am o toyota ca aia care o sti tu ii dau foc imediat masian aia e o calicatura din toate punctele de vedere eu merg cu gume pe 34 si cutie de viteza cu trepte lungi de viteza si nu am mari probleme cit despre ome le am de 3 ani si nu am schimbat decit o bucsa de pe telescopul dreapta spate.Suspensia e putin rigida pina la 30km/h dupa care e ok mi-am permis sa vb ptr ca m-am dat cu ambele masini .... astept o parere dupa ce te dai si tu cu un patrol ... daca nu ai unul la indemana i-ti stau la dispozitie ... toyota cu care ai mers tu am mersi si eu (am fost sa o cumpar pt un prieten ) iar motorul ala nu are nici 30cp cit despre patrol nu era nici o discutie Am condus si patrol de 4.2benzina si 3 motorina si 2.8 td si 3.3td si 3.3simplu si motoarele sunt toate ok motorul de 2.4 de toyota in ciuda faptului ca este la cilindreie mai mic daca este pus la punct merege foarte bine si cu gume pe 35 stii (Piciu care a cistigat TAT ul avea gume pe 35 si l am vazut si la iasi in 2004 la trial si in concurs si sincer nu l am vazut sa aiba probleme ) tu ai tras concluzia ca motorul 2lt este slab pt ca ai mers cu o masina care avea probleme mari la motor Cit despre masina ta sun chiar incintat sa merg cu ea si te astept cind ai timp sa ne vizitezi la Gura Humorului ca dealuri sunt destule si avem si gasca mare 2 nissanuri si 2 toyote asa ca avem pe ce face comparatie :D Daca nu poate ne vedem la bucovina off road la anul ca pregatesc deja trasele cu toyota deci pentru nissan nu o sa fie nici o problema :grin: te astept Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 Lipovene, garantat merge 2LT-ul cu 33-uri foarte bine. Nu uita ca , in general, LJ70-urile au 4.88 in diferentiale standard. Cel putin cele pe care le-am vazut eu. Cu ce ai fost tu, probabil ca avea probleme la motor sau la turbina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate