Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pana la ce nivel poti modifica o masina 4x4....

renegade

Postări Recomandate

astfel incat sa poata fi condusa in siguranta pe drumurile publice, sa nu fie necesara re-omologare, sa poata fi folosita si pentru oras si sa nu iti ipotechezi casa pentru asta?

Am un Nissan Pathfinder R51/2005. Am facut 85.000km pana acum fara probleme. Cutie automata, are un spor de putere la 205CP si filtru K&N. Consuma mediu pe la 11,5L/100KM asta daca ar fi important. Nu am ramas niciodata impotmolt, nici in noroi nici in zapada avand grija sa am cauciucurile potrivite.

In rest e stoc. Acum ar trebui sa schimb discurile de frana si sunt in cautare chiar aici cu unii parteneri ai forumului.

As aprecia orice raspuns din partea celor care au facut si fac asta.

Multumesc.

Vad ca nu multi s-au inghesuit sa-mi dea idei sau solutii dar poate daca ma explic se va intelege ca nu-s doar un alt pushti gaozar care cauta senzatii tari.

Am ajuns la o etapa in viata mea de parinte cand ma gandesc ca le-ar prinde bine copiilor cateva iesiri in peisaj cu cortul, pe drumuri mai putin calcate. Stiu ca eu cand eram de varsta lor am fost cu tatal meu prin asemenea locuri. Cu cortul, la foc de lemne cu gratarelul pliant, cu cutite ascutite, cioplit tepuse, etc.

I-am testat si vor sa mearga doar ca nu pot sa am masina speciala pentru asta. Ma gandesc totusi ca doar stoc fiind merge cat merge dar parca cu doi copii nu as risca. De aia as vrea sa fiu dotat macar cu un vinci, roof, basket si alte amanunte d-astea off-road. Atat cat sa pot merge totusi cu masina si la serviciu dupa aia.

Am mai citi aici pe site despre upgrade-uri doar ca nu stiu care este limita totusi dintre off-road si confortul soselei.

Multumesc.

Editat de renegade
Lamuriri
Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare