Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

caut cazare Ranca!

styuk

Postări Recomandate

Re: caut cazare Ranca!

salve iti recomand sa renunti la ideea cu ranca si mai bine dute in parang sunt mai multe partii toate au teleschi si sunt pentru toate gradele de dificultate

Din Petrosani o iei la dreapta 10 km . distractie placuta

si Ranca e tot in Parang, cred ca tu vrei sa zici de Rusu, unde mie imi place mult mai mult decat la Ranca:h5

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu e prea tarziu poti incerca aici:

http://www.rancaonline.ro/cazare/parang.html

Camerele sunt foarte ok(curate, mari, mobila noua) la fel si restaurantul pensiunii. Peisaje frumoase.

Pensiunea este mai la iesire din ranca, mai departe de aglomeratia de pensiuni din ranca.

Bafta

:tk Nissan Terrano 2, 2001, 2.7tdi, 125cp.:dr1
Link spre comentariu

Am fost asta-vara un grup mare.......pensiunea ok.....in rest statiunea tipic romaneasca : un singur drum, si ala in lucru, santier cat vedeai cu ochii, case construite fara nici noima, alandala, nebunie.....un fel de Poiana Brasov in devenire.....iar dat fiind faptul ca se asfalteaza Transalpina, atractia e maxima......statiunea inca nu si-a definit identitatea : oscileaza intre statiune de fite si statiune de manelisti.....spre ce se va inclina balanta, mie mi-e clar....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare