madax Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Sunt indecis la alegerea masinii: Nisasan Patrol sau Mitsubishi Pajero , ambele de 2,8 l, variantele cu 7 locuri? Nu vreau sa creez un razboi al orgoliilor, ci as dori ceva sfaturi utile cu privire la alegerea masinii. As vrea s-o iau pt familie, dar asta nu inseamna ca trebuie sa merg numai pe asfalt. Am drumuri si la munte, chiar unde ,,dracu a intarcat iapa,, si numai TAF-ul intra sa scoata lemn de acolo. Deci nu as vrea variante scumpe ( nu vtreau sa bag bani in CASCO) ci sa imi asigure minimul de confort interior - AC, geamuri electrice,oglinzi inaclzite, suspensie foarte buna, etc - la drum lung si hartoape si sa nu ma lase ,,cu lupii si ursii,,.Am o expresie: ,,MULT, BUN si...IEFTIN,, Deci,:hl:hl:hl, va rog!!! GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: INDECIS! nissan patrol sau mitsubishi pajero, 2,8 l .......daca e pentru familie, concedii, plimbari si altele " domestice" , ambele modele merita achizitionate...........decizia finala trebuie sa o faca raportul pret/ calitate ( starea generala a masinii) :h5 Bafta ! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: INDECIS! nissan patrol sau mitsubishi pajero, 2,8 l ,MULT, BUN si...IEFTIN ... Contextul asta nu prea exista decat la legume si fructe. Subiectiv: as alege Nissan in detrimentul Mitsubishi dintr-un singur motiv - punte rigida pe fata. Intre motorul de 2.8 si 3 as alege motorul de 2.8 (6 pistoane in loc de 4) Masina cu motor de 2.8 lunga (7 locuri)- extraordinara fiabilitate dar trebuie sa iei in calcul ca e putin mai puturoasa. In plaja mica de turatie nu prea trage. Ar mai exista o varianta ... motor de 4.2 diesel aspirat dar sa o faci utilitara ca te rupe la impozit. Am motorizarea asta (2.8) si pe lung si pe scurt (Y61) si pot sa-ti spun ca diferentele sunt majore. Cel scurt rupe gardul iar cel lung este cu 200% mai spatios dpdv al depozitarii... Despre Mitsu nu am ce spune ca nu am avut. Si nici nu intentionez sa achizitionez unul ... O masina in mintile ei Y60, stock, motor 2.8 o gasesti pe piata undeva intre 5-7.000 euro iar una Y61 undeva la 8-10.000 euro. Fereste-te de "okazii speciale" ca de fiecare data ele ascund multe ... Ia una de preferinta de la un pasionat sau cu istoric service si nu te speria de nr de km mare ... O asemenea masina daca este exploatata corespunzator si intretinuta sare pragul celor 1.000.000 de km fara probleme! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Februarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: INDECIS! nissan patrol sau mitsubishi pajero, 2,8 l Nu numai pt activitati,,domestice,, ( am spus pe unde trebuie sa o mai bag - am sleauri, drum cu pietre si chiar stanci, treceri prin vad, namoale, etc ). Deci vreau sa fie de uz UNIVERSAL ( deocamdata). Cu timpul, dupa ce voi vedea ce-i poate pielea si ce nu poate sa faca daca nu o modific, va suferi imbunatatiri, gen, inaltare, troliu, snorkel, etc. .......daca e pentru familie, concedii, plimbari si altele " domestice" , ambele modele merita achizitionate...........decizia finala trebuie sa o faca raportul pret/ calitate ( starea generala a masinii) :h5 Bafta ! GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Februarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: INDECIS! nissan patrol sau mitsubishi pajero, 2,8 l Stii tu vreuna ca lumea? As fi bucuros daca mi se ofera un ajutor in alegerea unei masini adecvate ( nu orice rapciga ) Daca ar fi dupa capul meu, mi-as lua un Y60 modelul scurt, dar deh, am familie si mai ales ...nevasta ( care , ca majoritatea femeilor apreciaza confortul si designul, nu utilitatea si ...namolul sau drumurile proaste ). Iar cand plec cu familionul , in modelul scurt nu prea am unde sa-mi pun bagajele.... Cam asa stau lucrurile Contextul asta nu prea exista decat la legume si fructe. Subiectiv: as alege Nissan in detrimentul Mitsubishi dintr-un singur motiv - punte rigida pe fata. Intre motorul de 2.8 si 3 as alege motorul de 2.8 (6 pistoane in loc de 4) Masina cu motor de 2.8 lunga (7 locuri)- extraordinara fiabilitate dar trebuie sa iei in calcul ca e putin mai puturoasa. In plaja mica de turatie nu prea trage. Ar mai exista o varianta ... motor de 4.2 diesel aspirat dar sa o faci utilitara ca te rupe la impozit. Am motorizarea asta (2.8) si pe lung si pe scurt (Y61) si pot sa-ti spun ca diferentele sunt majore. Cel scurt rupe gardul iar cel lung este cu 200% mai spatios dpdv al depozitarii... Despre Mitsu nu am ce spune ca nu am avut. Si nici nu intentionez sa achizitionez unul ... O masina in mintile ei Y60, stock, motor 2.8 o gasesti pe piata undeva intre 5-7.000 euro iar una Y61 undeva la 8-10.000 euro. Fereste-te de "okazii speciale" ca de fiecare data ele ascund multe ... Ia una de preferinta de la un pasionat sau cu istoric service si nu te speria de nr de km mare ... O asemenea masina daca este exploatata corespunzator si intretinuta sare pragul celor 1.000.000 de km fara probleme! GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serpalo_ct Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: INDECIS! nissan patrol sau mitsubishi pajero, 2,8 l pajero lung 2.8 td-confort,putere,design,optiuni -ca plusuri fata de patrol.iar cine spune ca are suspensie independenta fata si e mai slaba decit puntea fixa de patrol,are dreptate dar ....sint destui care se dau cu pajero la concursuri chiar la extrem si sunt f multumiti.cred ca am spus totul succes - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: INDECIS! nissan patrol sau mitsubishi pajero, 2,8 l In modelul scurt de Y60 sau Y61 decat daca scoti bancheta spate ai loc de depozitare... altfel nu prea ai optiuni ... In general cele in mintile lor care sunt de vanzare sunt destul de rare. De multe ori cel care cumpara ar da cat mai putin si intotdeauna alege solutia proasta achizitionadu-si intr-un final un cotet in care baga mii de euro sa-l aduca la 0 (mult peste cat ar plati pe una in mintile ei), decat sa plateasca pretul corect ptr una in mintile ei. Asta se intampla in Ro. Chestia cea mai rea este ca multi nesocotesc aceste sfaturi desi culmea, tot ei ti le cer insistent... si abia dupa ce s-au ars, regreta. Ce as face eu ... As da o fuga pana afara mi-as lua una la un pret decent (4500-5000 euro Y60 sau 7000-8000 euro Y61) cu istoric service, intretinuta si nealergata pe coclauri (offroadul in vest e cam in afara legii). Si as inmatricula-o prin vecini sau prin recarosare si m-ar durea la basca. Asta vb. de ceea ce stiu eu: Nissan Patrol. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: INDECIS! nissan patrol sau mitsubishi pajero, 2,8 l :h5eu sunt subiectiv pentru ca am un patrol de vanzare cu 7 locuri dar poate e bun si mitsubishi cu toate ca am probat vreo trei inainte de a-mi lua si terrano si nu mi-au placut...sunt omu nissanului de la terrano in sus:2dr nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: INDECIS! nissan patrol sau mitsubishi pajero, 2,8 l Mitsu nu am avut....dar comparativ cu Patrolul are trenul fata mai confortabil...suspensie independenta.....Patrolul are axa rigida.....ca fiabilitate in teren al trenului fata ....Patrolul este peste Mitsu.....acesta din urma avand o punga de bucsi...capete de bara trecand la motoare....eu am mers doar pe motoare mari....exceptie a facut doar Samuraiul....:grin:.......acum am un Patrol cu motor de 4.2.....e o placere....la Mitsu...alege un motor de 2.8 diesel....sau ideal ar fi cel de 3.5 pe benzina....acum....tu stii ce vrei.... piese se gasesc ptr ambele...cu mentiunea ca cele aduse din Anglia sunt acceptabile la pret.... fiabilitatea on si offroad este ridicata la ambele marci.... si in final e chestie de gust....alegi ce-ti place tie...nu ce place altora :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Februarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: INDECIS! nissan patrol sau mitsubishi pajero, 2,8 l Deci, sa raman pe Patrol ( chiar asta aveam in cap mai dle mult, dar mi-a intrat ulterior si mitsu). Acum tre, sa gasesc masina sa intru in randu, lumii - 4x4=16:ha: ( A BUNA, mai tarziu, dupa cum am spus-o. intai sa o iau). Va rog inchideti topicul ca raman la... PATROL! Acum, rog ajutoare pt dotare cu atelaj, conform cerintelor mele si sfaturilor prietenilor de pe forum ( Ms oricum Preda!, buna, dar....Lunga ( cel putin pt mine)!). Multumesc tuturor pt sfaturi. Mitsu nu am avut....dar comparativ cu Patrolul are trenul fata mai confortabil...suspensie independenta.....Patrolul are axa rigida.....ca fiabilitate in teren al trenului fata ....Patrolul este peste Mitsu.....acesta din urma avand o punga de bucsi...capete de bara trecand la motoare....eu am mers doar pe motoare mari....exceptie a facut doar Samuraiul....:grin:.......acum am un Patrol cu motor de 4.2.....e o placere....la Mitsu...alege un motor de 2.8 diesel....sau ideal ar fi cel de 3.5 pe benzina....acum....tu stii ce vrei.... piese se gasesc ptr ambele...cu mentiunea ca cele aduse din Anglia sunt acceptabile la pret.... fiabilitatea on si offroad este ridicata la ambele marci.... si in final e chestie de gust....alegi ce-ti place tie...nu ce place altora :h5 GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: INDECIS! nissan patrol sau mitsubishi pajero, 2,8 l Eu zic sa asculti macar o parere a unui posesor de Mitzu si dupa aia hotarasti. Ptr dotari arunca un ochi aici ...macar sa te familiarizezi cu unele cunostinte. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: INDECIS! nissan patrol sau mitsubishi pajero, 2,8 l :h5sau poate vrei un nissan terrano -1, 2700td, inmatriculat, din 91, ieftin , decat ca pe fata are multe bucsi si se strica. nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: INDECIS! nissan patrol sau mitsubishi pajero, 2,8 l ca si posesor de pajero iti dau un sfat ...ia un patrol...la pajero calitatea pieselor de schimb lasa loc de mai bine(cel putin cele cumparate din tara),un singur atu in caz de reparatii majore e pretul si numarul de shogun aduse din anglia...la al meu de 2.5 iam traznit motorul iar costurile de reparatie duc lejer catre o masina adusa din anglia...bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: INDECIS! nissan patrol sau mitsubishi pajero, 2,8 l PATROL! :grin::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate