ancuta_laurentiu Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 datorita spatiului redus din portbagaj ma bate gadul sa-mi fac ceva asemanator http://www.zukiworld.com/month_120102/feature_gearguide_calminiroofrack.htm [ATTACH]65170[/ATTACH] ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ioaneugen Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio uite eu asa ceva vreau sa pun si cred ca maine ca barile le-am cumparat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio :h5nu pare f greu de facut mai greu este pana te apuci de lucru si iti gasesti un atelier sa ti indoi tevile si sa le sudezi.vezi ca exista ceva piulite care se pot nitui pe tabla unde vine prins pe caroserie un pic de silicon sa nu rugineasca tabla si e ok.intreaba-l pe adammoga ca si el si-a facut ceva asemanator.SUCCESURI :ha: si asteptam poze.incearca sa-l faci in asa fel incat sa poti lua jos prelata, parerea mea. Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Februarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio azi am comandat suportii de pe caroserie din tabla de 4 o sa revin cu poze daca il fac din teava profil patrat, oare fluiera in timpul mersului? ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio Super tare ,o sa-l pun pe socramiu care e gigi priceputu sa imi faca unu .Mersi de poze ca nu stiam cum sa -i arat mai bine:g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio poti sa il faci din ce teava vrei ca va fluiera,este frumos acel rack de la zukiworld dar nu cred ca merita sa dai 400$ pe el daca vrei sa iti faci atunci eu zic sa il faci din teava rotunda,si suportul din fata fa doar o talpa din table si sustinerea sa il faci tot din teava vorbesc din proprie experienta,iti va tot pocni la stalp acea tabla si se va misca suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 (editat) Re: Roof Rack pt vitara cabrio revin cu cateva poze Editat Februarie 18, 2010 de ancuta_laurentiu ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Februarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio e gata montat mai ramane de legat proiectoarele ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio Da-ne si noua schita, detalii material te rugam! :al Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Februarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio Da-ne si noua schita, detalii material te rugam! :al schita e inspirata initial dupa modelul american. Urmareste cu atentie pozele am folosit: - tabla de 4 pentru suporti - teava patrata de 2 pentru cadru - 2 suruburi de 10 si 8 de 8 bafta la mesterit ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio Multumesc! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio e gata montat mai ramane de legat proiectoarele o singura problema vei avea,nu vei putea deschide trapa la masina vara,si iti va fi destul de greu sa o decapotezi in rest foarte faina suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 2, 2010 Autor Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio o singura problema vei avea,nu vei putea deschide trapa la masina vara,si iti va fi destul de greu sa o decapotezi in rest foarte faina merci pentru aprecieri. cu trapa am sesizat si eu. va fi modificat in acest sens. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio azi am comandat suportii de pe caroserie din tabla de 4 o sa revin cu poze daca il fac din teava profil patrat, oare fluiera in timpul mersului? deci cum se comporta? fluiera? cum l-ai prins in spatedeasupra triplelor? vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 5, 2010 Autor Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio deci cum se comporta? fluiera? cum l-ai prins in spatedeasupra triplelor? fluiera putin, cred ca din cauza proiectoarelor. Deasupra tripelor, la imbinarea dintre apripa si usa sunt niste plastice lipite. Daca le scoti, vei observa 2 gauri in masina. Am scos tripele, si am strans suruburilE. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio poate autofilentate ca la mine nu au piulite sudate... vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 6, 2010 Autor Partajează Postat Martie 6, 2010 (editat) Re: Roof Rack pt vitara cabrio suna-ma si te lamuresc Editat Martie 25, 2010 de ancuta_laurentiu ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio merci nu mai e nevoie, am reusit prin tripla vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio uiite ce mi a iesit mie dupa ce m am inspirat de la calmini ..... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio schita e inspirata initial dupa modelul american. Urmareste cu atentie pozele am folosit: - tabla de 4 pentru suporti - teava patrata de 2 pentru cadru - 2 suruburi de 10 si 8 de 8 bafta la mesterit Nu cumva, din greseala, mai ai dimensiunile ? saptamana asta ma apuc si eu de facut asa ceva si m-ar interesa sa compar dimensiunile gasite de mine cu ccea ce ai facut tu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Aprilie 22, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio Nu cumva, din greseala, mai ai dimensiunile ? saptamana asta ma apuc si eu de facut asa ceva si m-ar interesa sa compar dimensiunile gasite de mine cu ccea ce ai facut tu. il masor maine ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio il masor maine Merci mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Aprilie 23, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio lungime aprox 170 cm x 2 (de deasupra stopului spate pana la jumatatea masinii eu atat am pt ca am mai taiat din el pentru a putea ridica trapa) latime aprox 120 cm x 6 scaritele din spate le-am facut pt a putea lega o ranita sau alte bagaje (cu ele se intareste mai bine portbagajul) ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio lungime aprox 170 cm x 2 (de deasupra stopului spate pana la jumatatea masinii eu atat am pt ca am mai taiat din el pentru a putea ridica trapa) latime aprox 120 cm x 6 scaritele din spate le-am facut pt a putea lega o ranita sau alte bagaje (cu ele se intareste mai bine portbagajul) Merci mult! Am notat ! Incerc sa ma inscriu si eu in dimensiunile astea, arata bine ! O zi buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Aprilie 24, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio ultima poza dupa taierea roof rack ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate